Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VinItaly

Drinks+ & VinItaly: довгострокова співпраця

02.03.2023, Новини

Цього року Drinks+ Communication Media Group продовжує плідну та активну співпрацю зі своїм міжнародним партнером – компанією VinItaly. Drinks+ вже багато років є традиційним інформаційним партнером VinItaly, повідомляючи про перебіг подій цієї масштабної ділової та рекламної виставки.


Цього року 2-5 квітня у Вероні (Італія) в 55-й раз відбудеться провідна виставка вина та спиртних напоїв, що орієнтована на операторів винного бізнесу на міжнародних ринках. Якщо ви професіонал у харчовій, виноробній та дистиляційній сферах, можете приєднатися до провідної світової події і отримати безкоштовний бейдж тут.

Команда Drinks+ не може пропустити цю довгоочікувану подію! Саме тому Drinks+ Communication Media Group зі своїм новим інноваційним проєктом Wine Travel Awards, до якого вже приєдналися багато італійських виноробних операторів, буде представлена на стенді площею 8 кв.м у Міжнародному винному залі для міжнародної преси.

VinItaly забезпечує чудову комунікаційну платформу, місце зустрічі для виробників вина, покупців, дистриб’юторів і споживачів. Скористайтеся можливістю приєднатися до мережі проактивних професіоналів галузі та відкрити для себе всі тематичні напрямки, такі як Sol & Agrifood, Vinitaly Bio, Micro Mega Wines, Mixology, International Wine Hall, Vinitaly Design на одній із найкращих винних подій!

Крім того, під час виставкових днів Верона стане столицею вина та міксології. З 31 березня по 3 квітня VinItaly and The City пропонує попередній перегляд ярмарку: з 18:00 розпочніть свою подорож зі старого міста Верони, щоб відкрити для себе вина та досконалість міксології, а також відвідати найцікавіші місця міста, внесені до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

X
Украина