Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Gastronomy & Hospitality School

Gastronomy & Hospitality School

02.03.2020, Освіта

Перу, Ліма

Web: https://www.pucp.edu.pe/en/
Email: puntoedu@pucp.edu.pe
Tel.: (511) 626-2000

Address: Av. Universitaria 1801, San Miguel, Lima, Peru Lima 32, Peru

Кулінарна школа Gastronomy & Hospitality School розташована на території Pontifical Catholic University of Peru, папського католицького університету, заснованого в 1917 році. Школа була побудована перуанською архітектурною студією 51-1 Arquitectos в індустріальному стилі.

Gastronomy & Hospitality School

♦ У популярному закладі навчають кулінарного мистецтва, готують кухарів, шефів, кондитерів та майбутніх власників ресторанного та готельного бізнесу ♦ 

Такі професії, як шеф-кухар і менеджер готельного бізнесу, останнім часом дуже популярні в Перу. Отже навчатися сюди їдуть не тільки перуанці, а й студенти з сусідніх Болівії, Еквадору, Чилі, які потім залишаються працювати у великих містах Перу – Ліма, Куско, Арекипа та інших.

Традиційну перуанську кухню поділяють на три напрямки: прибережну, гірську та амазонську. Школа Gastronomy & Hospitality School працює в усіх напрямках, щоб найбільш повно навчити студентів гастрономії цієї латиноамериканської країни.

Gastronomy & Hospitality School

♦ Кухня Перу не стоїть на місці, її розвивають провідні шеф-кухарі Ліми, додаючи нові відтінки звичним стравам і унікальності подачі ♦

Gastronomy & Hospitality School запрошує для проведення майстер-класів шеф-кухарів кращих перуанських ресторанів, барів і кафе.

Джерело та фото: pucp.edu.pe, dezeen.com, explorebyyourself.com

X
Украина