Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

греція

Греція чекає українські вина

06.05.2022, Новини
XI Balkans International Wine Competition запрошує українських виноробів безкоштовно взяти участь у конкурсі.

Балканський міжнародний конкурс вин відкритий для виробників вина з Балканського півострова, Центральної та Східної Європи, Чорноморського регіону, а також для виробників вина з будь-якого іншого виноробного регіону. Нагадуємо, що цього року конкурс відбудеться з 1 по 3 червня на історичному острові Саламіна, Греція, під егідою муніципалітету Саламіна, а Балканський фестиваль вина пройде в Софії, столиці Болгарії, з 16 по 18 червня 2022 року.

Саламіна  – це острів поблизу Афін, де 2500 років тому відбулася знаменита «Саламінська битва», в ході якої порівняно невелика армія греків, яка нещодавно пережила загибель славетних спартанців і мусила відступати під тиском загарбників, вщент розбила в рази переважаючий перський флот та змогла захистити афінську демократію. Перемога на Саламіні поклала початок змін у всій європейській історії і зберегла цивілізацію. Зараз історія робиться в Україні, де відбувається боротьба демократії з тиранією! Тож Саламіна з великим нетерпінням чекає на українські вина, створивши всі умови, щоб наші винороби могли гідно представити свої вироби на XI Balkans International Wine Competition.

Команда Wine Travel Awards братиме участь у Balkans International Wine Competition. Буде проведено презентацію українських вин, а також тейстинг вин номінантів та спонсорів Міжнародної премії з винного туризму. На конкурсі буде представлений і каталог Wine Travel Awards, виданий медіагрупою Drinks+, що включає розповіді про всіх номінантів, переможців голосування та призерів премії.

Наша команда робить все можливе, щоб на найбільших міжнародних майданчиках розповідати про українське вино, знайомити з його самобутніми смаками та відмінною якістю, а головне – аби підтримати талановитих, мужніх і незламних українців, які боронять рідну землю та навіть під обстрілами ворожих снарядів і ракет продовжують піклуватися про свої виноградники.

Голова BIWC Ігор Лукович,  Генеральний директор BIWC Галина Ніфору, Wine MBA, Почесний голова BIWC Константинос Лазаракіс МВ бажають успіхів усім українським учасникам на ХІ міжнародному конкурсі і фестивалі балканського вина 2022!
Фото: travelplannersgreece.com

X
Украина