Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Grimace

Grimace збільшує продажі McDonald’s

02.08.2023, Гастрономія

Завдяки фіолетовому коктейлю, продаж бургерного гіганта у другому кварталі поточного року зріс більш ніж на 11%.


У McDonald’s повідомляють, що у другому кварталі 2023 року продажі компанії зросли більш ніж на 11% і все це завдяки маркетинговій стратегії до дня народження Grimace.

Grimace – фіолетовий велетень сферичної форми, персонаж рекламних роликів McDonald’s, він найкращий друг Рональда Макдональда. Це кругла істота – одне з найвідоміших осіб McDonald’s, «він трохи тупуватий, але дуже оптимістичний». Рекламні ролики зображують Grimace як доброго, завжди готового до обіймів, простака, чиї незграбні витівки створюють комічні ситуації.

Grimace

6 червня 2023 року Grimace заволодів обліковими записами McDonald’s у всіх соціальних мережах, щоб оголосити про початок святкування свого дня народження, яке стартувало 12 червня. Святкування включало обмежений випуск фіолетового коктейлю – під колір самого Grimace та сувенірну продукцію.

Схоже, свято вдалося. Виторг тільки чиказької мережі зріс за квартал на 14% (до 6,5 млрд доларів). Загалом продажі зросли на 11,7%. Зокрема, компанія виділила результати у Великій Британії та Німеччині.

«День народження Grimace став однією з наших найпривабливіших кампаній за весь час», – сказав фінансовий директор McDonald’s Ян Борден (Ian Borden).

Джерело: restaurantbusinessonline.com, fortune.com, cbsnews.com
Фото: people.com, fortune.com

X
Украина