Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Gulfood

Gulfood-2024. Українські компанії є активними учасниками виставки

26.02.2024, Новини

З 19 по 23 лютого у Дубаї відбулась найбільша та найвпливовіша у світі виставка харчової промисловості та виробництва напоїв. Щороку Gulfood збирає понад 100 тисяч відвідувачів з 182 країн та більш ніж 5000 експонентів, загальна площа виставки 92 тисячі кв. метрів.


Українські компанії є активними учасниками Gulfood, в цьому році на виставці було представлено і підприємства ГС «УКРСАДВИНПРОМ». Інформаційним партнером Громадської Спілки, яка об’єднує близько 200 виробників фруктів, ягід, горіхів та винограду, підприємства, що здійснюють переробку фруктів та ягід, виробництво вина, а також наукові установи для впровадження нових наукових підходів у виробництво – є Комунікаційна медіагрупа Drinks+.

Gulfood

«В цьому році виставка була надпотужною, підприємства «УКРСАДВИНПРОМ» отримали багато контактів потенційних бізнес партнерів. А це значить, що ще більше українських фруктів, соків, джемів будуть експортуватись та приноситимуть валютну виручку державі в цей складний час!» – прокоментував на своєї сторінці у соціальної мережі Володимир Печко, голова ГС «УКРСАДВИНПРОМ».

Gulfood

Серед відвідувачів Gulfood виробники, імпортери, експортери, дистриб’ютори продуктів та напоїв; власники та працівник гіпермаркетів і супермаркетів; ресторатори, власники нічних клубів та готелів тощо.

Серед експонентів: продукти харчування та напої, халяльні продукти, органічні продукти, дитяче харчування, обладнання для виготовлення напоїв, клінінгове обладнання для HoReCa, кухонне, холодильне та пакувальне обладнання, барне обладнання та меблі, кавомашини та торгові апарати.

Фото: facebook.com/profile.php?id=100011991040496

X
Украина