Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Horeca Hub

Horeca Hub від Hostelco та Alimentaria

14.11.2023,

Організатори міжнародної виставки обладнання та техніки для ресторанів, готельного бізнесу та громадського харчування Hostelco (Іспанія) та Alimentaria (Іспанія) – виставки для HoReCa, планують Horeca Hub, майданчик, що поєднає інноваційні та стійкі рішення для проблем, з якими стикається індустрія HoReCa.


Hostelco та Alimentaria відбудуться 18-21 березня 2024 року. Організатори виставок створюють Horeca Hub, де буде зібрано пропозиції, які допоможуть вирішити проблеми, що виникають протягом усього ланцюжка створення вартості HoReCa: зв’язки з роздрібним каналом, пропозиції щодо структури туристичних закладів, управління бізнесом, способи управління людськими ресурсами, обладнання, дистрибуцію, логістику, робототехніку, цифрові технології, пропозиції доставки, продукти харчування та напої.

Horeca Hub поділять на зони: VIP-зал ключових покупців; зони для кулінарних шоу та майстер-класів від відомих шеф-кухарів та інших експертів галузі гастрономії, громадського харчування та гостинності; зона для зустрічей із покупцями; простір для виставки продуктів та рішень, відзначених нагородами Hostelco Awards; майданчик для стартапів-фіналістів премії Food&Hospitality Start-up Awards; зона автоматизації та робототехніки, де буде представлено новітні моделі та досягнення у галузі штучного інтелекту; місце для стартапів, обладнання, технологічних рішень та інноваційних проєктів.

Horeca Hub

У Horeca Hub планують проводити заходи, орієнтовані на різні бізнес-вектори галузі, також у розкладі низка заходів, спрямованих на залучення та утримання талантів. На майданчику Horeca Hub відбудуться конкурси «Шеф-кухар року», «Офіціант року» та іспанський фінал чемпіонату світу з піци (20 березня), що проводиться у партнерстві з Associazione Verace Pizza Napoletana.

«Ми хотіли створити динамічне та багатопрофільне місце, яке об’єднало б всесвіт HoReCa і забезпечило б 360-градусне уявлення про всі його аспекти, проблеми та можливі рішення. Це складне середовище, що має величезне значення для іспанської економіки, яка трансформується не тільки завдяки технологіям, а й відповідно до мінливих звичок споживачів», – коментує створення нового майданчика Мар Сантарруфіна (Mar Santarrufina), директорка Hostelco.

Платформа, створена Alimentaria та Hostelco, співпрацює з основними національними та міжнародними асоціаціями галузі, які візьмуть участь у створенні контенту для конференцій та конгресів: FCSI — Міжнародне товариство консультантів громадського харчування; EFS – Європейський саміт громадського харчування; CLIA – Міжнародна асоціація круїзних ліній; CEHAT – Іспанська конфедерація готелів та туристичних агенцій; ITH – Технологічний готельний інститут; Hostelería de España; Marcas de Restauración; ADISCAT – Асоціація підприємств з дистрибуції та логістики дитячого харчування та продовольства Каталонії; FEDISHORECA – Іспанська федерація дистриб’юторських компаній готельного та ресторанного бізнесу; AECOC – Асоціація виробників та дистриб’юторів ін.

Джерело: firabarcelona.com
Фото: galeria.firabarcelona.com

X
Украина