На сайте используются cookie файлы
The site uses cookie files
Данный сайт имеет возрастное ограничение!
This site has age restrictions!
Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 летОрганізатори міжнародної виставки обладнання та техніки для ресторанів, готельного бізнесу та громадського харчування Hostelco (Іспанія) та Alimentaria (Іспанія) – виставки для HoReCa, планують Horeca Hub, майданчик, що поєднає інноваційні та стійкі рішення для проблем, з якими стикається індустрія HoReCa.
Hostelco та Alimentaria відбудуться 18-21 березня 2024 року. Організатори виставок створюють Horeca Hub, де буде зібрано пропозиції, які допоможуть вирішити проблеми, що виникають протягом усього ланцюжка створення вартості HoReCa: зв’язки з роздрібним каналом, пропозиції щодо структури туристичних закладів, управління бізнесом, способи управління людськими ресурсами, обладнання, дистрибуцію, логістику, робототехніку, цифрові технології, пропозиції доставки, продукти харчування та напої.
Horeca Hub поділять на зони: VIP-зал ключових покупців; зони для кулінарних шоу та майстер-класів від відомих шеф-кухарів та інших експертів галузі гастрономії, громадського харчування та гостинності; зона для зустрічей із покупцями; простір для виставки продуктів та рішень, відзначених нагородами Hostelco Awards; майданчик для стартапів-фіналістів премії Food&Hospitality Start-up Awards; зона автоматизації та робототехніки, де буде представлено новітні моделі та досягнення у галузі штучного інтелекту; місце для стартапів, обладнання, технологічних рішень та інноваційних проєктів.
У Horeca Hub планують проводити заходи, орієнтовані на різні бізнес-вектори галузі, також у розкладі низка заходів, спрямованих на залучення та утримання талантів. На майданчику Horeca Hub відбудуться конкурси «Шеф-кухар року», «Офіціант року» та іспанський фінал чемпіонату світу з піци (20 березня), що проводиться у партнерстві з Associazione Verace Pizza Napoletana.
«Ми хотіли створити динамічне та багатопрофільне місце, яке об’єднало б всесвіт HoReCa і забезпечило б 360-градусне уявлення про всі його аспекти, проблеми та можливі рішення. Це складне середовище, що має величезне значення для іспанської економіки, яка трансформується не тільки завдяки технологіям, а й відповідно до мінливих звичок споживачів», – коментує створення нового майданчика Мар Сантарруфіна (Mar Santarrufina), директорка Hostelco.
Платформа, створена Alimentaria та Hostelco, співпрацює з основними національними та міжнародними асоціаціями галузі, які візьмуть участь у створенні контенту для конференцій та конгресів: FCSI — Міжнародне товариство консультантів громадського харчування; EFS – Європейський саміт громадського харчування; CLIA – Міжнародна асоціація круїзних ліній; CEHAT – Іспанська конфедерація готелів та туристичних агенцій; ITH – Технологічний готельний інститут; Hostelería de España; Marcas de Restauración; ADISCAT – Асоціація підприємств з дистрибуції та логістики дитячого харчування та продовольства Каталонії; FEDISHORECA – Іспанська федерація дистриб’юторських компаній готельного та ресторанного бізнесу; AECOC – Асоціація виробників та дистриб’юторів ін.
Джерело: firabarcelona.com
Фото: galeria.firabarcelona.com
06.12.2023
30.11.2023