Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Тбілісі

Ідеальний напрямок: церемонія святкування нагород премії WTA відбудеться у Грузії

26.05.2023,

Церемонія нагородження Wine Travel Awards на честь переможців другого видання WTA, що супроводжуватиметься WalkAround дегустацією найкращих вин Грузії, відбудеться під час WinExpo Georgia, однієї з найбільших і найважливіших міжнародних винних подій у регіоні.


Ведучі заходу — керівниця проєкту WTA Олександра Григор’єва та номінантка WTA з Грузії, винна інфлюенсерка та блогерка, українка з походженням, Дар’я Холодиліна (відома під ніком Даріко Могзаурі). Вони познайомлять наших дорогих гостей з концепцією WTA, а після короткої презентації гості матимуть можливість зустрітися з членами спільноти WTA з Грузії та продегустувати їхні ексклюзивні вина в поєднанні з преміальною американською яловичиною.

Софія Нікабадзе, переможниця публічного голосування в категорії «Найяскравіша подорож», розповість про зростаючий міжнародний інтерес до грузинської винної індустрії та зміни, яких зазнають малі виноробні в Грузії.

SHUMI Winery, переможець у номінації «Візитна картка країни / Must visit, Progressive Approach, Art & History Object categories», представить свої вина, а також унікальний алкогольний напій Zigu. GWS, ще одна значуща виноробна компанія з Грузії, також представить гостям дегустації свою винну колекцію, а Chateau Mukhrani, переможець публічного голосування WTA і одна з найкращих виноробних компаній Грузії, вразить гостей своїми преміальними винами. Детальніше ми дізнаємося про вина, котрі будуть презентовані на дегустації, трохи згодом, і обов’язково поділимося інформацією з нашими читачами.

Команда WTA буде рада привітати на святкуванні та дегустації Wine Travel Awards професіоналів у галузі вина, туризму та HoReCa, журналістів і блогерів. WTA, інноваційний глобальний проект у сфері винного туризму, представить переможців видання 2022-2023 у таких номінаціях: The Visiting Card of the Country, Ambassador, Wine & Food Influencer, Education in Enotourism, Wine Guide, Enogastronomic Events. Wine Travel Awards — це більше, ніж просто рейтинг: це унікальна інтерактивна платформа для просування винного туризму та винної культури, а також для нетворкінгу, що об’єднує професіоналів з усього світу.

Ми віримо, що туризм – це можливість для вина, а вино – це можливість для туризму! І ми дуже раді, що нашу святкову церемонію прийматиме Грузія, країна, що має найдавнішу історію виноробства, славиться своїм вином та гостинністю!

Коли: п’ятниця, 2 червня 2023 р., 16:00

Де: WinExpo Georgia, виставковий центр ExpoGeorgia, павільйон 11, проспект Акакія Церетелі, 118, Тбілісі, Грузія.

X
Украина