Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Invivo & Co

Invivo & Co запускає першу у світі… «виноробню, що літає»

27.12.2021, Новини

Новозеландська виноробна компанія Invivo&Co анонсувала Invivo Air.


Виноробня Invivo, акціонерами якої є Сара Джессіка Паркер (Sarah Jessica Parker) та Грем Нортон (Graham Norton), анонсує рейс Invivo Air усередині Нової Зеландії, який відбудеться на початку 2022 року на зафрахтованому 34-місцевому літаку шведської авіабудівної компанії Saab.

Співзасновники Invivo & Co Роб Кемерон (Rob Cameron) та Тім Лайтборн (Tim Lightbourne) розробили проєкт Invivo Air, щоб привернути увагу до відкриття кордонів Окленду після того, як вони були закриті для всієї Нової Зеландії на 119 днів. Рейс пройде від Окленда (Північний острів Нової Зеландії) до Квінстауна (Південний острів).

Invivo & Co

Окленд – найбільше місто в Новій Зеландії, в ньому мешкає третина всього населення країни. У серпні місто опинилося в локдауні через перший за шість місяців випадок захворювання на COVID-19. Обмежувальні заходи стали проблемою для вітчизняних туристичних операторів, це позначилося на всіх закладах гостинності.

Пріоритет при виборі місць на борту буде відданий персоналу сфери гостинності та туризму Окленда, який постраждав внаслідок блокування, тим, хто не мав можливості побачити своїх рідних на Південному острові у 2021 році через закриття кордонів, а також акціонерам Invivo.

«Це був важкий період для всієї сфери гостинності та туризму як на Північному, так і на Південному острові Нової Зеландії. Виконання такого рейсу – це спосіб показати всім, що країна знову відкрита для внутрішнього туризму, та водночас підтримати тих, чий бізнес пережив важкі часи. Ми не відкидаємо проведення інших рейсів, у тому числі – міжнародних. Наш девіз: «В Invivo Air бізнес-клас у кожній склянці», – каже Тім Лайтборн.

Поїздка включає відвідування запланованих Invivo & Co і партнерами компанії заходів, а також  поселення в готелі Hilton Queenstown.

Підготувала О.Бантишева за матеріалами thedrinksbusiness.com
Фото: thedrinksbusiness.com, foodandwine.com

X
Украина