Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Kyiv Food Travel Awards 2021

Кияни можуть обрати найкращих в індустрії гастрономічного туризму

20.05.2021, Новини

З 20 по 25  травня оголошується народне голосування премії Kyiv Food Travel Awards 2021, інформаційним партнером якої виступає медіагрупа Drinks+.


18 травня 2021 року Управління туризму та промоцій КМДА спільно з ГС «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» започаткували  проведення туристичної гастрономічної  премії Kyiv Food Travel Awards 2021.

Метою премії Kyiv Food Travel Awards є популяризація туристичної сфери Києва та Київського регіону, промоція гастрономічного та подієвого туризму в Києві. 

В рамках народного голосування кожен охочий може віддати свій голос за свого фаворита, зробити це можна, перейшовши за посиланням.

Якщо підводити проміжні підсумки, то загальна картина виглядає наступним чином: за підсумками самономінації і номінації від експертів в активі Премії є 186 номінантів. Це все ті, хто тим чи іншим чином пов’язані з напрямком гастрономічного туризму в Києві і Київському регіоні. До фіналу проходять по 10 учасників в кожній номінації.

За підсумками голосування журі 20 травня буде опубліковано список фіналістів.

Інфо довідка: Київ – центр гастрономічного туризму України, жителі та гості столиці можуть знайти страви на будь-який смак. Зокрема, є можливість поласувати рідною українською кухнею, великим різноманіттям вуличної їжі, скуштувати кухні різних народів світу – від європейської та американської до паназійської. Стає зрозумілим очевидний потенціал столиці як гастрономічної дестинації. Саме тому у 2020 році за підтримки Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації видано путівник, який розповідає про самобутню українську кухню, а також проводиться системна робота з бізнесом щодо розвитку гастрономічного туризму в Києві. 

Нагадаємо, що цього року створено та презентовано новий гастрономічний символ столиці України Kyiv Pie (Київський пиріг) і розроблено ряд туристичних продуктів з гастрономічної тематики. 

X
Украина