Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Spirits Competition

London Spirits Competition – місце зустрічі професіоналів on-trade та off-trade

16.02.2023, Новини

Незабаром Лондон – світова столиця культури напоїв, стане центральним місцем, де найкращі у світі професіонали on-trade та off-trade зберуться, щоб оцінити тисячі спиртних напитків за якістю, вартістю та зовнішнім виглядом. London Spirits Competition – є одним із найвпливовіших конкурсів спиртних напоїв у світі. Drinks+ та Wine Travel Awards – інформаційні партнери цього заходу.


London Spirits Competition спрямований на визнання, оцінку та допомогу у просуванні брендів спиртних напоїв, кожен з яких створений та націлений на конкретну аудиторію. «Для того, щоб будь-який алкогольний бренд заробив своє місце на полиці роздрібного продавця або у списку спиртних напоїв ресторану, а потім залишився там (що є життєво необхідним для будь-якого бренду), він має бути ринковим та орієнтованим на споживача, а не просто вироблятися в надії, що зможе знайти достатньо шанувальників», – кажуть організатори конкурсу.

London Spirits Competition

В якості журі конкурсу виступають бармені, міксологи та менеджери барів Soho House, Claridge’s, The Connaught, The Savoy, Harbour Hotels, The Donovan Bar, The Ritz, Stafford Hotel, The Cavoots, The Savoy, 12th Knot, і це далеко не повний список професіоналів, які є суддями London Spirits Competition.

Конкурс відбудеться 22-24 березня 2023 року.

London Spirits Competition

З кожним роком лондонський конкурс спиртних напоїв стає все більш авторитетним, приділяючи особливу, ключову увагу суддям, їхнім іменам та послужному списку.

London Spirits Competition

Наразі London Spirits Competition є одним із найважливіших у світі змагань з алкогольних напоїв, у якому беруть участь бренди з усього світу. London Spirits Competition ранжирує продукти за якістю, вартістю та упаковкою, надаючи таким чином брендам потужний маркетинговий інструмент.

Перший London Spirits Competition відбувся у 2018 році.

London Spirits Competition

Зареєструватись для участі можна тут.

Більш детальну інформацію про конкурс та суддів можна знайти на офіційному сайті London Spirits Competition.

 

X
Украина