Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair

London Wine Fair 2024. Названо нові дати

13.07.2023,

Цього року London Wine Fair, официальний виставковий партнер Drinks+ та Wine Travel Awards, зібрала понад 400 експонентів та понад 10 000 відвідувачів. London Wine Fair’s Net Promoter Score склав виняткові 23,7, що, безумовно, говорить про успіх заходу. Провідні агенти Великобританії вже підтвердили своє повернення наступного року. Організатори оголосили про наступні дати проведення, London Wine Fair відбудеться з 20 по 22 травня 2024 року.


Будучи найбільшою у Великобританії виставкою з продажу напоїв, London Wine Fair вже понад 40 років приваблює десятки тисяч покупців з барів, ресторанів, супермаркетів, незалежних трейдерів та ін. Цього року London Wine Fair зібрала понад 10 000 осіб та понад 400 експонентів. На London Wine Fair 2023 вже вдруге відбулася церемонія нагородження переможців WTA.

London Wine Fair

London Wine Fair’s Net Promoter Score – показник, який організації використовують для вимірювання лояльності клієнтів до їхнього продукту, бренду чи послуги, склав виняткові 23,7 порівняно із середнім показником по галузі, який дорівнює чотирьом. Ця оцінка, яка на 22 бали вища, ніж у 2022 році, сама за себе говорить про успіх заходу 2023 року. У відповідь на такий тріумф ключові гравці галузі вже повідомили про своє повернення на захід 2024 року.

London Wine Fair

Провідні агенти Великобританії, серед яких Hatch Mansfield, Enotria&Coe, ABS Wine Agencies, Felix Solis, Richmond Wine Agencies, Ellis Wines, Friarwood Fine Wine та EWGA – вже підтвердили, що повернуться наступного року. Про свою участь заявив й Mentzendorff, інші великі постачальники готуються до реєстрації протягом найближчих тижнів.

Що стосується «далекого зарубіжжя», після того ефекту, який справив на присутніх pop-up tasting від New Zealand Wines – вони підтвердили свій намір бути присутніми на заході 2024 року. Також у заході 2024 візьме участь великий китайський винний стенд.

London Wine Fair

Ронан Сейберн MS (Ronan Sayburn), генеральний директор The Court of Master Sommeliers Europe, організує та проведе на London Wine Fair 2024 The Judgement of London. «Це буде реконструкція The Judgement of Paris 1976 року», коли між собою змагалися виробники Бордо та Каліфорнії, як відомо, тоді, за результатом сліпих дегустації, перемогли вина Каліфорнії. Організатором The Judgement of Paris був Стівен Спур’є (Steven Spurrier), британський винний експерт, письменник, педагог, винороб та трейдер. У 2019 році головному редактору Drinks+ Ользі Піневич-Тодорюк пощастило взяти ексклюзивне інтерв’ю у цієї людини-легенди.

На The Judgement of London у сліпих дегустаціях змагатимуться найкращі маєтки Бордо та Нового Світу.

Фото: londonwinefair.com, facebook.com/londonwinefair

X
Украина