Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinos de La Luz

Львів зустрічає Vinos de La Luz

06.12.2023, Вино

7 грудня доктор Рікардо Ф. Нуньєс, власник міжнародної групи компаній Vinos de La Luz і Наталія Бурлаченко – амбасадор Vinos de La Luz і СЕО Big Wines представлять у Львові вина легендарної виноробної групи, до складу якої входять виноробні підприємства в найвідоміших регіонах Старого і Нового Світу, від тепер виноробня є й в Україні.


«Це буде розкішне та вишукане свято винної насолоди» – саме так анонсують організатори дегустацію Vinos de La Luz, що відбудеться 7 грудня о 19.00 у Львові у ресторані «Шопен».

Кожне з вин міжнародної групи Vinos de La Luz має численні винагороди та медалі. Рік тому Vinos de La Luz стала єдиною виноробнею у світі, що отримала три платинові медалі на DECANTER WORLD WINE AWARDS.

Vinos de La Luz на Decanter World Wine Awards

На початку цього року Vinos de La Luz представила під своїм зонтичним брендом Big Wines – український проєкт виробництва вина. Власне виробництво Big Wines було облаштовано під Богуславом, Київська область. Доречи, перше вино від Big Wines – BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk 2020 Odesa Black вже здобуло три високі нагороди на престижних світових конкурсах: Mundus Vini-2023, Berliner Wine Trophy-2023, Cervim-Viticoltura Eroica-2023.

Big Wines.Big Art

І ось ексклюзивна дегустація у Львові – 7 кращих вин + 7 вишуканих страв! Кожне з представлених вин – це незабутня подорож у витончений світ вина з ідеальним гастро-супроводом.

!!! Дегустація відбудеться у ресторані «Шопен». Вартість 1200 гривень.

X
Украина