Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinos de La Luz

Vinos de La Luz на Decanter World Wine Awards 2022: визнання на найвищому рівні

15.06.2022, Новини Автор: Ольга Піневич-Тодорюк

Єдина виноробня у світі, удостоєна трьох платинових медалей – Vinos de la Luz – буде представлена ​​на дегустації WTA Wine Week у Бордо.


Виноробня Vinos de La Luz стала єдиною виноробнею у світі, що отримала три платинові медалі на DECANTER WORLD WINE AWARDS 2022. Три платинові медалі та 97 балів для Vinos de La Luz за Callejón del Crimen Blend de Terroirs Malbec 2019, Callejón del Crimen Single Vineyard Gualtallary Malbec 2019 та Relatos del Callejón Malbec 2020 з виноробні La Luz del Vino були присуджені міжнародними винними експертами DECANTER WORLD WINE AWARDS. Цього року суддівську колегію було представлено майже 250 міжнародними винними експертами, включаючи 41 Masters of Wine та 13 Master Sommeliers.

Усі три вина, відзначені нагородами, походять з виноградників у Долині Уко (Мендоса), де виноробня Vinos de La Luz має 106 гектарів на чотирьох виняткових виноградниках: Gualtallary, Paraje Altamira, Vista Flores і Pampa el Cepillo. Щороку виноробня виробляє понад 500 000 літрів вина.

З самого початку свого існування команда Vinos de La Luz, яку очолює винороб з Мендоси Пабло Наваррете (Pablo Navarrete), прагне глибокого вивчення різних характеристик Долини Уко. Результатом такого підходу став Blend de Terroirs – ця лінія, яка найкраще представляє географічне розмаїття, виробляється з використанням Мальбека з чотирьох маєтків: Gualtallary, Vista Flores, Paraje Altamira і Pampa El Cepillo.

«Це чудове поєднання демонструє наше прагнення цінувати та втілювати багатство різних терруарів, які дарує нам Долина Уко», – каже Наваррете.

Blend de Terroirs – це старший брат Callejón del Crimen Single Vineyard Gualtallary Malbec 2019, який походить з одного з найекстремальніших та захоплюючих місць, де народжуються аргентинські вина, розташованому на висоті майже 1300 метрів над рівнем моря. Вина з Гуальталларі (Gualtallary) відрізняються чистотою, свіжістю, соковитістю завдяки особливим вапняним, кам’янистим, алювіальним, піщаним та гальковим ґрунтам.

Relatos del Callejón 2020 походить з виноградника Vista Flores, з сорту Мальбек, який є найбільш культивованим на виноробні. У цьому вині команда виноробів хотіла виразити та розлити по пляшках цей високогірний сорт. Після 8 місяців витримки в бочках із французького дуба – це свіже, тонке та елегантне вино, яке своєю назвою зберігає пам’ять про персонажів, які надихнули на народження виноробні.

Слід також зазначити, що зіркова виноробня Vinos de La Luz з Долини Уко – La Luz del Vino – номінант премії Wine Travel Awards. Доктор Рікардо Ф. Нуньєс, власник міжнародної винної групи Vinos de La Luz, взяв участь у премії як член суддівської колегії WTA та спонсор номінації Wine & Food Influencers.

У рамках винного фестивалю Bordeaux Wine Week 22 червня відбудеться унікальна дегустація вин Vinos de la Luz Decanter Platinum Medals, а також спеціальної лінійки преміальних вин ILUMINADO Vinos de La Luz. Кожне ILUMINADO Vinos de La Luz — це моносортове вино, виготовлене із сортів винограду, які є символами кожного регіону, де розташовані виноробні Vinos de La Luz: Аргентини, Іспанії, Італії та Каліфорнії.

Також гостей заходу чекає презентація проекту Wine Travel Awards та нагородження переможців WTA з Франції.

22 червня з 10:00 до 12:00 у залі №2 у La Cité du Vin відбудеться презентація та дегустація вин. Дегустацію Wine Travel Awards можна назвати унікальною подією серед іншої унікальної події.

Щоб приєднатися до дегустації, заповніть форму:

https://cutt.ly/AJIsU6T
contact@winetravelawards.com 


Досьє D+

Міжнародна група Vinos de La Luz належить сім’ї Фернандеса Нуньєса і має виноробні у різних виноробних регіонах світу зі своїми брендами у кожній країні: Вальє-де-Уко, Мендоса, Аргентина (Callejón del Crimen); Рібера-дель-Дуеро, Пеньяф’єль, Іспанія (Valpincia, Pagos de Valcerracín, Cinema), Монтальчино, Італія (Cinema Rosso, Paraíso) та долина Санта-Марія, Каліфорнія, США, і всі вони виробляють культове вино під назвою Iluminado Vinos de La Luz, одне з них – Iluminado Paraje Altamira Malbec 2015 – отримало нагороду Best In Show, платинову медаль та 97 балів на Decanter 2019.

 

X
Украина