Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Mondial des Vins Blancs Strasbourg: Свято білих вин

20.03.2024, Новини

Mondial des Vins Blancs Strasbourg у 26-й раз зібрав на своєму майданчику експертів, суддів та виноробів з усього світу. Вже другий рік поспіль Drinks+ та Wine Travel Awards міжнародні інформаційні партнери цієї захоплюючої події, яка підкреслює мистецтво виноробства та розкриває найяскравіші тенденції у світі білих вин. 


Організатори конкурсу зібрали виноробів з п’яти континентів. Цього року на Mondial des Vins Blancs Strasbourg представлені більше 30 білих вин з України. Слід зазначити, що участь для українських виноробів була безкоштовною.

Вікторія Агромакова, засновниця та CEO виставки Wine&Spirits Ukraine, яка була серед суддів конкурсу, виразила впевненість у перемозі деяких з них: «Я вже знаю, що везу додому 1 Grand Gold і 1 Gold Medal, і я майже впевнена, хто переможець. Але я з нетерпінням чекаю оголошення результатів наступного понеділка».

Тож чекати залишилося вже недовго, і на наших ресурсах ми обов’язково повідомимо, хто ж отримав медалі Mondial des Vins Blancs Strasbourg.

Також на майданчику Вікторія Агромакова зустрілася з суддями Mondial des Vins Blancs Strasbourg, які є членами The Circle of Wine Writers – асоціації авторів, письменників, журналістів, блогерів, які пишуть про вина та алкогольні напої.

Організатори вирішили презентувати їм наші видання Wine Travel Awards Guide та Drinks+. Вікторія Агромакова вручила журнали Sue Eames, членкині комітету, відповідальна за соціальні медіа; Markus Hungerbuhler, Nicole Wolbers, Annemarie Morse, Toshio Ueno, Marie CheongThong.

Ми раді бути партнерами Mondial des Vins Blancs Strasbourg, заходу, що підтримує виноробство,  об’єднує людей та сприяє міжнародному обміну досвідом.

X
Украина