Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

На червоній доріжці – Бред Пітт та його джин 

10.05.2023, Новини

Нещодавно актор у співпраці з Perrin Family та легендою винокуріння Томом Ніколом (Tom Nichol) випустив свій перший джин, який буде представлений під час Каннського кінофестивалю, що розпочнеться наступного тижня.


Бред Пітт на лише кінозірка та кінопродюсер, він також є виробником вина і міцного алкоголю, адже у його власності – Château Miraval. Він купив купив провансальський маєток площею 400 гектарів разом зі своєю колишньою дружиною Анджеліною Джолі у 2008 році. Першим успішним продуктом цих виноробів став Miraval Cotes de Provence Rosé у 2012 році. Вино отримало визнання критиків і багаторазово було у списку найкращих. Пізніше було відзначено і Studio by Miraval у 2019 році. 

Після розлучення в 2016 році подружжя вело запеклу судову боротьбу за маєток, і Джолі врешті решт продала свою частку в Château Miraval компанії Tenute del Mondo – дочірній компанії Stoli Group.

У жовтні 2020 року Пітт запустив бренд рожевого шампанського Fleur de Miraval у співпраці з сім’ями Rhone-based Perrin та Champagne-based Péters, яким пригощали на церемонії вручення Оскара у 2022 році.

Отже цього року Бред Пітт пропонує для Каннського кінофестивалю свій новий продукт – джин. Gardener Gin – це повернення до класичного стилю лондонського сухого джину, який, за словами компанії, також «відзначає соковитість і світло Французької Рив’єри зі свіжим цитрусовим смаком», що відображає мистецтво життя знаменитого французького регіону. Виготовлений із пшениці в мідних кубах, він поєднує в собі традиційні рослинні компоненти ялівцю, лакриці, дягелю та коріандру з рожевим грейпфрутом, яскравим лимоном і солодким і гірким апельсином з району Кап д’Антиб.

Том Нікол заявив, що його спокусила таємна дворічна співпраця з Піттом і Перріном, можливістю створити джин, про який він «завжди мріяв».

Фото: Serge Chapuis

За матеріалами: .thedrinksbusiness.com

  •  

X
Украина