Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

У «війни троянд» битву за розе виграє Анджеліна Джолі

27.07.2022, Новини Автор: Drinks+

Château Miraval у Провансі був казковим місцем де з 2008 року мешкала, а у 2014 році справила весілля голлівудська пара Джолі і Пітта. Але з 2019 року маєток став полем битви для запеклого шлюборозлучного процесу між ними, який вже називають «війною троянд».


В черговий раз суперечка між колишнім подружжям загострилася в 2021 році, коли Джолі уклала угоду про продаж своєї частки винного виробництва Château Miraval групі під назвою Tenute del Mondo. Пітт був категорично проти. Він стверджував, що продаж було здійснено з порушенням угоди, згідно з якою жодна сторона не продаватиме свою частку без згоди іншої. Але незважаючи на заяву Бреда про  те, що Анджеліна «нічого не внесла» в успіх винного бренду, суддя Лос-Анджелеса постановив, що Пітт повинен передати ділові документи команді юристів Джолі.

Ті, хто на стороні Джолі припускають, що чоловічий гнів на колишню дружину перешкоджає надійній бізнес-угоді, інша сторона зауважує, що все, чого хоче Пітт – це зберегти успішний бізнес для їхніх шести дітей…

Слід зазначити, що Tenute del Mondo – це винний підрозділ групи Stoli, гіганту з виробництва алкогольних напоїв, що належить олігарху Юрію Шефлеру. Адвокати Пітта вважають, що Шефлер «налаштований взяти Château Miraval під повний контроль». Що ж, беручи до уваги російське коріння власника компанії, саме так все може і відбутися.

Хоча Джолі виграла цей конкретний раунд, немає жодних ознак того, що суперечка найближчим часом досягне мирного завершення. Отже доля цього виноградника, поки що не визначена, але немає жодних сумнівів щодо якості свіжого, елегантного розе, яке там виробляється. Будемо сподіватися, що ніякі війни господарів і зміни власників не матимуть впливу на чудові вина Château Miraval.

X
Украина