Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Найзахопливіше молдавське осіннє свято запрошує українські виноробні

27.09.2022, Новини Автор: Drinks+

USAID та Національне бюро винограду і вина (Республіка Молдова) на знак солідарності з Україною та задля підтримки колег-виноробів запрошують українські виноробні до участі у Національному дні вина в Молдові (National Wine Day of Moldova), який у цьому році відбудеться 1-2 жовтня на площі Великих національних зборів в Кишиневі.


Цій традиції вже 21 рік. Цього року протягом двох днів туристи з усього світу та місцеві вайнловери, матимуть можливість скуштувати вина від близько 60 молдавських виробників. Національний день вина в центрі Кишинева буде буде супроводжуватися великою кількістю різноманітних святкових заходів.

Українським учасникам буде надана можливість представити свої вина на окремому стенді (облаштованому згідно з правилами заходу), а також проживання під час фестивалю БЕЗКОШТОВНО. 

За інформацією звертатися до Дмитра Лекарцева, голови Національного Конгресу українців Молдови. +373 69 292 917 – Telegram, WhatsApp, Viber.

КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА!

Порядок денний 21-го Національного дня вина тут.

National Wine Day of Moldova – номінант премії Wine Travel Awards 2021-2022 – Magnet of the Region/Enogastronomic Events, увійшов у Топ 5 публічного голосування премії.

X
Украина