Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

вин Apostrophe

Новий Аpostrophe: коли своє – найкраще!

23.06.2021, Новини

Молода українська виноробна компанія 46 Parallel Wine Group презентує нову лінійку вин Apostrophe.


Нову лінійку вин Apostrophe від володаря нагород світових дегустаційних конкурсів, компанії 46 Parallel Wine Group, відрізняє висока якість, вишуканий стиль, сучасний дизайн, найкраще співвідношення ціни та якості, а також гармонія букету та смаку. Компанія прагне завжди бути на піку тенденцій та відповідати сучасним запитам українських споживачів, тому поповнила свій асортимент колекції Apostrophe купажними напівсухими та напівсолодкими винами. Враховуючи споживчий тренд на вина із натуральною солодкістю та використовуючи потенціал європейських сортів винограду, 46 Parallel Wine Group, створила п’ять  видів тихих та два види ігристих вин, орієнтовані, у тому числі, на експорт.

Ігристі вина представлені брютом та напівсолодким ігристим вином, що  виготовлені за методом Сharmat-Martinotti. Тиха група включає червоні, білі та рожеві напівсухі та напівсолодкі вина. Усі вони чудово смакують як із легкими закусками, так й з основними стравами, відтак – стануть гармонійною частиною будь-якого гастрономічного дуету. Вина виготовляються на надсучасному обладнанні під контролем професіоналів із кращого українського винограду, що росте на 46-ій паралелі.

«Виходом нової лінійки Apostrophe у ціновому сегменті до 100 грн ми, по суті, довершили формування продуктового портфелю компанії, – коментує Анна Горкун, СЕО та власниця 46 Parallel Wine Group. – Наша команда довго працювала над створенням цих вин, а тому, сподіваємося, що вони стануть улюбленими для багатьох споживачів не тільки в Україні, але й за її межами. Дякуємо якістю за вибір споживача!»

Компанія демонструє новаторство в усьому, а тому навіть до вибору назви вин з нової колекції винороби підійшли нетривіально. Відчути сучасність на всі 100% у галасливій компанії друзів можна з червоним «Modern Red», підкреслити елегантний стиль вишуканого рауту – із білим «Elegant White», зануритися у мрії та відчути магію почуттів – із «Dream White» та «Magic Rose», прагнути до досконалості з «Perfect Red», і, головне – у будь-якій ситуації пишатися українським, бо це вино того варте! Новий Apostrophe – якість та стиль без компромісів від володарів світових нагород. Вино, створене для своїх!

X
Украина