Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards

Новий сезон 2023-2024 Wine Travel Awards офіційно стартував!

11.09.2023,

Раді повідомити по початок ранньої реєстрації!


Ви винороб, власник виноробні, професіонал винного туризму, винний письменник, винний педагог чи винний блогер? Ви керуєте винним готелем або енотекою, організовуєте дегустації вин і тури для любителів вина з вашого регіону та з усього світу? Запрошуємо вас стати номінантом Wine Travel Awards і приєднатися до нашої активної спільноти WTA, щоб отримати річну міжнародну рекламну кампанію для вас і вашого бізнесу!

Wine Travel Awards

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб ваша компанія, бренди та послуги були більш інтегрованими та помітними в конкурентному світі вина та винного туризму, ми будемо раді вітати вас на борту!

Форма реєстрації: https://winetravelawards.com/registration-form/

Після приєднання до WTA як номінанта кожен учасник отримує комплексну промо-кампанію WTA (листопад 2023-листопад 2024), яка включає:

✔профіль номінанта на офіційному сайті премії: www.winetravelawards.com;

✔статтю про номінанта на www.drinks.ua (сайт має глобальне охоплення);

✔профіль номінанта у Wine Travel Awards Guide 2023-2024 – каталозі, який розповсюджуватиметься на провідних світових винних виставках і подіях WTA (для довідки див. WTA Guide 2021-2022);

✔інформаційна підтримка на Drinks+ та у соціальних мережах WTA, а також в електронних розсилках WTA (22 650 міжнародних підписників, які займаються винним бізнесом);

✔інформаційна підтримка в ЗМІ партнерів, зокрема www.prowein.com, www.winemeridian.com, https://nlinemedia.co.uk, www.winicjatywa.pl тощо;

✔можливість Інтеграції в події WTA в період кампанії (на пільгових умовах зі спеціальною знижкою для номінантів);

✔шанс стати одним із переможців Wine Travel Awards.

Wine Travel Awards

Номінуватися можна в одній або кількох (до трьох) категоріях, обраних у шести номінаціях:

  • The Visiting Card of the Country
  • Ambassador
  • Wine&Food Influencer
  • Education in Enotourism
  • Wine Guide
  • Enogastronomic Events.

Детальніше про кожну номінацію та категорію ви можете знайти в реєстраційній формі: https://winetravelawards.com/registration-form/, а ознайомитися з номінантами минулого року за посиланням https://winetravelawards.com/nominations /2022-2023/.

Спеціальні умови для ранньої реєстрації:

✔ номінація в першій категорії — 380 євро;

✔ номінація у двох категоріях — плюс 285 євро (знижка 25% на 2 категорію);

✔ номінація в трьох категоріях — плюс 190 євро (знижка 50% на 3 категорію).

Скориставшись перевагою ранньої реєстрації  на WTA 2023-2024 (старт  1 листопада), ви, як член спільноти WTA, тепер можете брати участь у подіях WTA за програмою фінансової лояльності. Приєднавшись зараз, ви отримаєте можливість взяти участь у найближчому заході WTA у Польщі на Enoexpo Krakow 2023 (8-10 листопада 2023). Спеціальні пільгові умови інтеграції пропонуються лише членам спільноти WTA.

Wine Travel Awards

Важлива інформація про проєкт і переваги, які ми пропонуємо членам спільноти WTA.

WTA – щорічна премія в галузі винного туризму, яка має особливий формат. Це не традиційна система рейтингу, це індивідуальна маркетингова та рекламна кампанія для кожного учасника в різних країнах.

Нагороди Wine Travel Awards вже були оцінені багатьма міжнародними винними та туристичними асоціаціями, такими як Valpolicella Consortium, Asti DOCG Consortium, Austrian Wine (AustrianWine Marketing Board), Wines of Hungary, Wines of Moldova, Vine & Wine Foundation Of Armenia, National Inbound & Domestic Tourism Association of Moldova (ANTRIM), Комітет з туризму Вірменії (Міністерство економіки Республіки Вірменія) тощо, а також багато чудових виноробень і винних груп.

У 2022 році, подолавши величезну конкуренцію, WTA була прийнята до інкубатора Bernard Magrez Start-Up Win та обрана одним із найперспективніших інноваційних проєктів у галузі вина та винного туризму у 2023 році.

Ми пишаємося нашим партнерством із Gérard Basset Foundation: переможець WTA 2023-2024 у категорії Ambassador of the Year буде нагороджений премією Жерара Бассе Ambassador of the Year.

Протягом двох попередніх років діяльності проекту (2021-2022, 2022-2023) ми успішно представили наших учасників на великих міжнародних винних виставках, таких як London Wine Fair, ProWein, Vinitaly, BordeauxWine Week, IWINETC, WinExpo Georgia , Italian Taste Summit, Balkans International Wine Competition and Festival тощо.

Ми впевнені, що туризм – це можливість для вина, а вино – це можливість для туризму! Зробимо це разом!

Форма реєстрації: https://winetravelawards.com/registration-form/

X
Украина