Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WTA прийнята в Інкубатор Bernard Magrez Start-Up Win

10.01.2023, Новини

Новий рік відкриває чудові можливості для проєкту Wine Travel Awards. WTA обрано з десятків видатних світових ініціатив як успішний стартап для нової міжнародної програми в Інкубаторі Bernard Magrez Start-Up Win на 2023 рік. 


Наша команда має за честь приєднатися до унікального місця та видатних людей, які плекають цінні ідеї та проєкти, що сприяють розвитку індустрії вина та винного туризму. Тепер ми є частиною активного середовища, яке допоможе премії WTA та її спільноті рости та ставати сильнішими. Тож вітаємо всіх – це наше спільне досягнення! 

Бернар Магре, генеральний директор Bernard Magrez Group, натхненник та засновник Bernard Magrez Start-Up Win, відкриває двері для найперспективніших стартапів у секторі вина, виноградарства, винного туризму та цифровізації. Заходи – як освітні, так і маркетингові – будуть  проходити на головному освітньому майданчику Інкубатора, а також у всесвітньо відомих шато. «На відміну від багатьох закладів, розташованих у центрі міста, Château Pape Clément пропонує спокій і близькість до природи та виноградних лоз, що необхідно для впровадження інновацій у секторі. Ми бачимо прогрес ранніх стартапів. Ми збираємося посилити нашу допомогу цим підприємцям відповідно до місії, яку я поставив собі за мету – допомагати іншим», – говорить пан Магре.

Він також зазначає: «Щоб залишатися лідером, важливо впроваджувати інновації… Підтримка молодих стартапів сьогодні, щоб заново відкрити світ вина завтра, є продовженням цього підходу, і це захоплюючий досвід! Передача ключів до досконалості молодим підприємцям, щоб допомогти їм досягти успіху в житті, навчити їх триматися і ніколи не здаватися, це також дуже сильний момент».

Як стартап в Інкубаторі WTA отримує доступ до двох своїх представництв – у Бордо та Страсбурзі, користується досвідом провідних експертів і консультантів і входить до професійної та інноваційної мережі.

Очільник команди WTA Олександра Григор’єва так прокоментувала вихід премії на новий рівень розвитку: «Цього року, дякуючи патронату Бернара Магре, ми плануємо взяти участь у запропонованих нам численних пізнавальних семінарах, майстер-класах, конференціях і виставках, організованих і підтриманих Інкубатором. Ми прагнемо до цікавих спільних проєктів та плідної співпраці для просування премії Wine Travel Awards та розвитку її спільноти. Не будемо приховувати – опинитися на орбіті такої великої особистості, як Бернар Магре, – дивовижний подарунок долі як для амбіцій нашої команди, так і для всіх нинішніх і майбутніх номінантів WTA

Процес подачі заявок на міжнародну програму в Інкубаторі в Страсбурзі відкрито. Інкубатор BM Start-Up Win Strasbourg спільно працюватиме в приміщенні AIVA (Міжнародна академія вина в Ландерсхаймі) та об’єднає зусилля з місцевим експертом з питань інкубації «Quest for change» для найкращої підтримки нових проектів, які будуть відібрані.

X
Украина