Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine&Spirits Trade Show

Новий сезон винних подій розпочато: Wine&Spirits Trade Show відбудеться в Києві

09.02.2024, Новини Автор: Вікторія Макарова

Wine&Spirits Trade Show – це новий проєкт від організаторів міжнародної винної виставки вина, алкоголю та пива Wine&Spirits Ukraine. Вже шість років поспіль ця виставка є одним із найважливіших українських майданчиків для спілкування й бізнесових контактів для байерів торговельних мереж та представників HoReCa, місцем, де імпортери та дістрибʼютори мають знайти постачальників якісних алкогольних напоїв, а виробники — надійних партнерів з дистрибʼюції. 


Цього року організатори вирішили розширити формат проєкту й провести дві масштабні події. Восени Київ зустрічатиме традиційну виставку Wine&Spirits Expo, що вчергове залучить байерів з усіх регіонів України та іноземних імпортерів. А вже найближчим часом, навесні, у Києві відбудеться Wine&Spirits Trade Show, що фокусуватиметься у першу чергу на сегменті HoReCa та закупівель для готельно-ресторанного сектору. 

Насичена програма конференцій, семінарів та майстер-класів, безліч ділових контактів та найбільша в Україні експозиція виробників вина й міцного алкоголю – це те, що очікує учасників та гостей Wine&Spirits Trade Show 26-27 квітня

«Розвиток українського ринку вина й якісних алкогольних напоїв, розвиток культури споживання цих продуктів для наc є пріоритетом, — розповідає Вікторія Агромакова, засновниця й власниця Wine&Spirits Ukraine і Wine&Spirits Trade Show. — Ми поставили собі за мету створити карту українських вин у кожному закладі країни! Мета амбітна, але ми маємо для цього всі можливості й ресурси».

Wine&Spirits Trade Show

Програма 

Одним із головних напрямків, що обговорюватимуться на Wine&Spirits Conference, буде саме розвиток і досягнення українського виноробства й виробництва міцних напоїв. Досвідчені експерти розповідатимуть учасникам конференції, які пропозиції існують на вітчизняному ринку, як створити унікальну карту вина й алкоголю, що базуватиметься саме на українських продуктах, а також — як закохати у них українського споживача. Учасники заходів зможуть не лише продегустувати українські напої, а й дізнатись більш детально про процеси їхнього виробництва на презентаціях від виробників. 

Під час Trade Show також відбудеться серія навчальних майстер-класів для представників HoReCa у Wine&Spirits Academy. Це чудова можливість підвищення кваліфікації персоналу закладів ресторанно-готельного сегменту.

Окрему програму організатори підготували для сомельє. Своїм досвідом під час лекцій і майстер-класів із ними ділитимуться експерти міжнародного рівня. Також українські сомельє зможуть відвідати дегустації вин та алкогольних напоїв, котрі на даний момент ще не представлені на українському ринку. 

Важливою подією весняного шоу стане черговий дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards. Найкращі сомельє та експерти України дегустуватимуть та оцінюватимуть нові релізи українського ринку.  

З детальною програмою майстер-класів, презентацій та навчальних заходів незабаром можна буде ознайомитись на сторінках Wine&Spirits Ukraine у соціальних мережах та на сайті ws.events.

Wine&Spirits Trade Show4

Локація

Wine&Spirits Trade Show відбудеться в одному з наймальовничіших куточків української столиці — у парку «Наталка». Гості й учасники шоу матимуть чудову можливість не лише активно працювати, а й насолодитись теплою квітневою погодою, зеленим парком та навіть… пограти у гольф! Obolon Event Hall – нова локація на території Гольф Центра парку «Наталка», саме тут відбудеться захід. 

Wine&Golf — чудове поєднання! Але про це більш детально — у наступних анонсах.

Адреса

Obolon Event Hall | Kyiv Golf Center
Київ, Оболонська набережна, 20А.

X
Украина