Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Nyetimber

Nyetimber проводить освітню программу для студентів WSET та Plumpton

04.08.2022, Новини

Nyetimber, англійський виробник ігристих вин, провів перші освітні «дні виноробства» у своєму маєтку в Західному Сассексі для студентів Plumpton College та Wine & Spirit Education Trust (WSET).


Студенти знаходилися в маєтку протягом трьох днів і мали можливість отримати унікальний досвід від представників Nyetimber.

Освітні дні включали знайомство з Nyetimber – екскурсію виноградником та виробництвом, дегустацію основного асортименту Nyetimber (Classic Cuvee MV, Blanc de Blancs 2014, Rosé MV, Cuvee Chérie MV).

Nyetimber

Барнабі Річардсон (Barnaby Richardson), керівник відділу продажів Nyetimber у Великій Британії та Бен Канцлер (Ben Kantsler), керівник відділу виноградарства Nyetimber, виступили з презентаціями своїх департаментів. Після цього Бред Грейтрікс (Brad Greatrix), старший винороб Nyetimber, провів порівняльну дегустацію пляшок Classic Cuvee MV ємністю 375, 75 та 150 мл.

Nyetimber

«Ми раді відчинити наші двері для захоплених студентів, які завтра стануть виноробами, чемпіонами галузі. Сподіваємося, що студенти, ознайомившись з нашою діяльністю, зрозуміють, як ми працюємо, що потрібно для того, щоб виробляти вино, яке здобуває високі нагороди, і на що ми здатні, щоб зберегти нашу репутацію одного з найкращих виробників ігристих вин у світі», – сказав генеральний директор Nyetimber Річард Картер (Richard Carter).

Джерело: harpers.co.uk
Фото: facebook.com/Nyetimberwines

X
Украина