Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

мотоцикл який працює на пиві

Пиво замість бензину

22.05.2023, Новини

Цей житель штату Міннесота за своє життя винайшов незліченну кількість машин, зареєстрував не один патент та встановив понад 70 державних, національних та міжнародних рекордів швидкості завдяки своїм інноваціям у галузі реактивних двигунів. Наразі, за словами самого винахідника, він спроектував і сконструював перший у світі мотоцикл, який працює на пиві.


Все своє життя Кай Майклсон (Ky Michaelson) винаходить і потім удосконалює свої винаходи. Він встановив рекорд Гіннеса за допомогою ракетного снігоходу, винайшов піч для приготування хот-догів під назвою «Ky’s Little Cremator» та зробив високошвидкісну машину для приготування коктейлю «Маргарита», вставивши в блендер мотор з пристрою для видалення бур’янів. Останнє його творіння – мотоцикл, який працює на пиві. Замість газового двигуна мотоцикл має 14-галонне барило з нагрівальною спіраллю всередині.

Спочатку Майклсон і його син Бадді продемонстрували у відеоролику на YouTube як працює винахід: пиво наливається в барило-паливний бак, де воно нагрівається до температури понад 300 градусів за Фаренгейтом, пара створює достатню тягу, щоб рухати мотоцикл вперед.

«Насправді це може бути будь-який напій, – каже молодший Майклсон. – Наприклад, Red Bull. То чому не пиво? Крім того, ціна на газ зростає».

Майклсон каже, що він ще не вивів свій саморобний мотоцикл на дорогу, але представив новинку на кількох місцевих виставках, де він посів перше місце. Винахідник каже, що його мотоцикл може розвивати швидкість до 150 миль на годину.

Джерело: foodandwine.com, fox9.com
Фото: fox9.com

X
Украина