Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківНезабаром, 16-18 березня, німецький Дюссельдорф прийматиме відвідувачів і учасників ProWein 2025 — найбільшої міжнародної виставки вин та міцних напоїв.
ProWein є головною глобальною платформою для зустрічі й спілкування для професіоналів галузі з усього світу, що відкриває безмежні можливості для встановлення бізнес-контактів, обміну думками та досвідом, укладання нових контрактів, знайомства з новими виноробними регіонами та унікальними винами, а також для насолоди дружньою й святковою атмосферою цього масштабного світового заходу.
Яку програму підготували організатори цього року? Drinks+ Media Group, багаторічний медіапартнер ProWein, підготував огляд нововведень та активностей, які цьогоріч пропонують гостям та учасникам виставки, а також усім поціновувачам вин.
Photo: © Messe Düsseldorf
У березні Дюссельдорф перетворюється на епіцентр світової винної та алкогольної індустрії — місто поринає у вир подій, коли ProWein бере кермо в свої руки. Протягом шести днів Рейнська метрополія буде сповнена ділової активності, яскравих подій та найгарячіших трендів галузі.
Стартує все ще у четвер, 13 березня, з ProWein goes City — вечірньої програми, яка запрошує поціновувачів вина на ексклюзивні дегустації у ресторанах, барах та винних бутиках по всьому місту.
А вже у суботу, 15 березня, головна увага буде прикута до Meininger’s Wine Conference. Ця щорічна подія, організована у партнерстві з ProWein, пропонує цінні аналітичні інсайти про актуальні тенденції та майбутнє винної індустрії. Тема цього року — «Найкращі стратегії продажу вина». Провідні експерти обговорять ключові виклики та можливості, що формують ринок. Завершальним акордом стане вручення престижної премії Meininger Awards, яка відзначає видатні досягнення у винному бізнесі.
Під гаслом “Discover the Taste of Tomorrow” виставка ProWein 2025 знову об’єднає провідних виноробів та виробників алкоголю з понад 60 країн світу. З 16 по 18 березня учасники представлять останні інновації та ключові тренди винної індустрії.
Дев’ять із одинадцяти виставкових залів представлять широкий асортимент вин із провідних виноробних регіонів світу. Тим часом два спеціалізовані зали під брендом ProSpirits запропонують представникам роздрібної торгівлі та гастрономії ексклюзивний вибір міцних напоїв з усього світу.
Окрім вражаючої експозиції, ProWein пропонує насичену програму заходів протягом усіх трьох днів. Серед основних подій – новий Бізнес-Форум із глибокими аналітичними сесіями, різноманітні активності від експонентів на їхніх стендах, ексклюзивні дегустації у Masterclass Forum, гастрономічний простір Gastro-Area з шеф-кухарями зі зірками Мішлен, Champagne Lounge, спеціальна експозиція ProWein Zero, презентація Union des Grands Crus de Bordeaux, виставка Packaging & Design та Organic World – і це лише частина подій, які очікують на відвідувачів.
Поки професіонали галузі займаються бізнесом і нетворкінгом на виставковому майданчику, програма “ProWein goes city” створить атмосферу винного свята у серці Дюссельдорфа. З 13 по 18 березня у місті відбудуться дегустації вин і міцних напоїв, у числених ресторанах буде представлено ексклюзивні сет-меню, також відбудеться кілька культурних подій. Загалом у цей період у Дюссельдорфі заплановано понад 100 заходів – це ідеальна нагода для поціновувачів вина зануритися у світ винної культури. Деталі тут.
Завдяки такій різноманітній та насиченій програмі ProWein 2025 знову підтверджує свій статус найважливішої події року для всіх професіоналів винної та спиртової індустрії.
Photo: ProWein
Щоб зробити зробити нетворкінг на виставці ще зручнішим та продуктивнішим, ProWein розробив Fair Match – інноваційний цифровий інструмент для ефективного встановлення контактів між відвідувачами та експонентами. Ця платформа дозволяє напряму записуватися на зустрічі та спілкуватися через чат.
Fair Match буде доступний у порталі ProWein та на мобільному додатку, дозволяючи учасникам знаходити потрібних партнерів за професійними інтересами та продуктовим профілем.
Fair Match містить низку корисних функцій, які зроблять участь у виставці ще зручнішою:
✔ Збереження контактів для подальшої співпраці
✔ Пряме бронювання зустрічей через платформу
✔ Швидке та легке спілкування через інтегрований чат
✔ Пошук та фільтрація експонентів, продуктів, галузей і посад для знаходження найрелевантніших партнерів
«Діджиталізація відіграє ключову роль у сучасних виставках. Fair Match – це розумна та інтуїтивно зрозуміла платформа, яка допомагає відвідувачам і експонентам легко знаходити потрібних партнерів, відкривати для себе нові продукти та ефективніше використовувати свій час на ProWein», – коментує директор ProWein Петер Шмітц.
Fair Match автоматично доступний усім зареєстрованим учасникам ProWein – без додаткових реєстрацій. Персоналізований профіль дозволяє вказати свої інтереси, продукти, що цікавлять або пропонуються, а також сферу діяльності – для отримання найкращих можливих контактів для нетворкінгу.
Перейти до Fair Match (для відвідувачів).
Photo: © Messe Düsseldorf
ProWein цього року приділяє особливу увагу темі поєднання вина та гастрономії. Лаунж-зона «urban gastronomy by #asktoni» буде присвячена цій темі, а різноманітна програма заходів також підкреслить ідеальне поєднання їжі та вина через різні події. У чотирьох майстер-класах на день ведучий Тоні Аскітіс (#asktoni) продемонструє, як гастрономія та вино поєднуються та створюють унікальні смакові враження.
• Нова концепція live cooking
Вперше лаунж «urban gastronomy» буде представлений компанією METRO, із новою концепцією, розробленою спільно з міжнародним постачальником продовольчих товарів, що базується в Дюссельдорфі. Доктор Штеффен Грюбель, генеральний директор METRO AG, та Мартін Бехле, керівник з питань Horeca, залучили відомих шеф-кухарів, таких як Бйорн Фрайтаг, Аліна Мейшнер-Беброут і Боббі Брейер, які кожен з них готуватимуть захопливі страви в прямому ефірі протягом різних днів ProWein. Вино для цих страв обиратиме Тоні Аскітіс, який був визнаний найкращим сомельє 2024 року за версією Rolling Pin. Реєстрація на окремі майстер-класи не потрібна.
• Програма майстер-класів на urban gastronomy by #asktoni
• Чому поєднання їжі та вина?
Як центральний елемент харчової індустрії, ідеальне поєднання їжі та вина є основою кожного вражаючого кулінарного досвіду. На міжнародній торговій виставці, як ProWein, ця тема є не тільки трендом, а й важливим компонентом виноробної та харчової сфери. «Тема поєднання їжі та вина має величезний потенціал для виноробної та харчової індустрії, оскільки вона виходить за межі простого представлення продуктів. Вона поєднує сенсорні світи їжі та вина в гармонійну єдність, яка викликає емоції та створює незабутні враження. Ця майстерність поєднання не лише збагачує досвід гостей, але й є важливим конкурентним перевагою на ринку», — каже Петер Шмітц, директор ProWein.
• Поєднання їжі та вина в усіх сферах ProWein
Окрім лаунжу urban gastronomy, багато інших сфер ProWein також запропонують натхнення для поєднання їжі та вина, включаючи семінари про Вина Португалії, ICEX/Wine from Spain, вина з Пфальца та ICE/Vini d’Italia. Особливою родзинкою на неділю ProWein о 11:30 стане ще одне поєднання їжі та вина класу люкс: Керлі, відомий завдяки подкасту Terroir & Adiletten, вирушить у кулінарну подорож на ProWein! На Pavillon France, стенд 10F120 (Le Forum #BonjourProWein), він вибере ідеальні поєднання вина та їжі.
16 березня, в день урочистого відкриття ProWein 2025, Wine Travel Awards (WTA), міжнародна ініціатива з винного туризму, що об’єднує учасників з 44 країн, у співпраці з Drinks+ Media Group, представить динамічну подію в рамках ретельно підібраної освітньої програми ProWein: панель WTA “Стале винне туризм”.
Ця сесія розгляне передові дослідження та практичні інсайти щодо розвитку демографії відвідувачів виноробень та споживачів вина у всьому світі. Панель очолить професор д-р проф. h.c. Гергей Солнокі з Університету Гайсгайма, а також буде оголошено ще одного відомого спікера.
18 березня WTA та Drinks+ організовують закритий захід у співпраці з Wines of Ukraine: “Парадокси України: Виноробство та туризм під час війни”.
Ми проведемо захопливу презентацію та дегустацію вин від номінантів WTA з України та учасників національного стенду Wines of Ukraine. Ця дегустація стала можливою завдяки щедрій підтримці доктора Рікардо Нуньєса, власника міжнародної винної групи Vinos de La Luz та пристрасного прихильника українського виноробства.
Під час ProWein 2025 Wine Travel Awards також презентує нове видання WTA Guide 2023–2024, яке міститиме яскраві друковані та цифрові каталоги номінантів цього року. Слідкуйте за оновленнями щодо спікерів, вин, що будуть представлені, та деталей реєстрації на ці незабутні події. Не пропустіть шанс стати частиною цих неймовірних моментів на ProWein 2025!
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
⇒ Кожен лайк сприймаємо як тост!