Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein, Drinks+ & Wine Travel Awards: стабільна співпраця для високих результатів

16.12.2022, Новини

Drinks+ & Wine Travel Awards продовжує плідну співпрацю в галузі інформаційного партнерства з провідною світовою виставкою вина та алкогольних напоїв ProWein 2023, яка знову відкриває свої двері для тисяч винних професіоналів з усього світу в Дюссельдорфі з 19 по 21 березня 2023 року.


На стенді міжнародної преси ProWein буде представлено Wine Travel Awards Guide. Спеціальне видання розповідає про найактивніші та інноваційні wine & spirit компанії, бренди, особистостей та проєкти, які приєдналися до другого сезону WTA. Окрім друкованої версії, WTA Guide буде представлено на онлайн-стенді для преси – новій цифровій платформі Messe Düsseldorf із розширенням присутності за допомогою порталу ProWein. Зі спеціальним виданням WTA Guide читачі можуть ознайомитись на веб-сайті ProWein на сторінках Exhibitor, Visitor і Press починаючи за два тижні до виставки, а також протягом трьох місяців після закриття ProWein. 

Wine Travel Awards (WTA) Guide – це спеціальне рекламне видання, яке публікується Drinks+ Communication Media Group англійською мовою (друкована та цифрова версії) і охоплює понад 150 000 читачів з винної спільноти по всьому світу. Винні ентузіасти та професіонали читають WTA Guide, щоб бути в курсі тенденцій, діяльності визнаних і зростаючих виробників і регіонів, брендів, а також пропозицій винного туризму в усьому світі.

WTA Guide буде виданий двічі на рік: у березні 2023 року у форматі спеціального видання та в червні 2023 року як остаточний каталог учасників спільноти WTA 2022-2023.

Ми запрошуємо інноваційні компанії стати частиною цих випусків в якості учасників або спонсорів, щоб просувати власні бізнес-ініціативи, бренди, продукти, послуги та регіони.

Щоб дізнатися більше, зв’яжіться з нами за адресою partnership@winetravelawards.com

Перший випуск WTA Guide 2021-2022 пройшов подібний шлях на ProWein Dusseldorf 2022, де завдяки цьому виданню широка спільнота дізналася про багатьох талановитих особистостей і прогресивний бізнес, що працюють у сфері винного та алкогольного туризму. У 2023 році WTA готова поділитися новою порцією справжніх вражень у своєму спеціальному випуску.

ProWein 2023 продовжує історію успіху останніх 28 років і щороку підтверджує свою провідну роль найбільшої та найактуальнішої у світі виставки вин та алкогольних напоїв.

Комунікаційна медіагрупа Drinks+ працює на ринках Східної та Південної Європи з 1993 року та вже 15 років успішно працює як медіа-партнер виставки ProWein.

X
Украина