Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Рікардо Нуньєс

Рікардо Ф. Нуньєс зробив внесок у 100 тис. гривень на лікування винороба Сергія Коваленка

24.08.2023, Новини

Важко переоцінити допомогу, яку надає власник компанії Vinos de La Luz доктор Рікардо Ф. Нуньеєс. Він вже не один рік підтримує нашу країну і виноробство на міжнародній арені та безпосередньо допомагає українським виноробам, а від початку російського вторгнення в Україну донатить на ЗСУ. 


Щедрість мецената безмежна і він щоразу це доводить. Нещодавно в Умані під час проведення Chееse & Wine Festival відбувся благодійний аукціон вин, на якому збирали кошти для ЗСУ, а також на лікування місцевого винороба Сергія Володимировича Коваленка, господаря Sherwood Winery. Підполковник ЗСУ у відставці наразі бореться з онкозахворюванням. Лікування вимагає суттєвих матеріальних витрат. І свій вагомий внесок у перемогу над важкою хворобою зробив доктор Нуньєс.

Щоб зібрати кошти на лікування Сергія Коваленка, на аукціон була виставлена пляшка вина ВIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk, виробленого з локального вітчизняного сорту Одеський Чорний українською філією компанії Vinos de La Luz. Перший реліз вина вийшов у січні цього року. Це справжній мистецький проєкт, де на етикетці – картина видатного українського художника Івана Марчука, а в пляшках – унікальне вино. Непересічність цього вина демонструють дві золотих медалі з міжнародних конкурсів Mundus Vini та Berliner Wine Trophy. Але до цього золота можна додати і золоте серце Рікардо Нуньєса.

Під час аукціону доктор Нуньєс особисто представляв лот зі сцени фестивалю – пляшку ВIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk з власним підписом. Він заявив, що кожну гривню, запропоновану за пляшку, помножить на п’ять. 

У торгах виділилося кілька гравців, які все піднімали ставку і врешті решт вино було продане за 20 тис. грн, які запропонував очільник “УКРСАДВИНПРОМ” Володимир Печко. Великий друг України, меценат і власник групи компаній Vinos de La Luz, Рікардо Нуньєс, як і обіцяв, підвищив суму до 100 тис. грн плюс 20 тис. запропонованих за лот. Таким чином на підтримку винороба було зібрано 120 тис грн! 

Сергій Володимирович висловив щиру подяку на своїй сторінці в ФБ: «Низький уклін всім, хто приєднався до благодійності!»

Сьогодні кожен тримає свій фронт. Сергій Коваленко – у боротьбі зі страшною хворобою… «Активна фаза стаціонарного лікування визначена в один рік. Основні, дороговартісні ліки для його проведення відсутні, – пише він на своїй ФБ-сторінці. – Якщо у Вас  є можливість і бажання надати благодійну допомогу ліками, або коштами для закупівлі цих ліків за кордоном, щоб допомогти мені вистояти в цьому двобої, скористайтесь, будь ласка».

Лікування потребує понад 500 тис. гривень. Всіх небайдужих просимо допомогти українському виноробу боротися з хворобою.

Переказ по Україні:

Карта ПриватБанк 5168 7554 6515 1732 Коваленко Галина Іванівна

Карта ПриватБанк 5168 7573 8887 7922 Коваленко Сергій Володимирович

Переказ із закордону:

ПриватБанк

МФО 305299

Отримувач платежу:

Коваленко Галина Іванівна

IBAN: UA783052990262026400950263398

Рахунок отримувача:

262026400950263398

РНОКПП отримувача:

2213203868

X
Украина