Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

«Вина Світла» – з Воїнами Світла!

03.03.2022, Новини

Компанія Vinos de La Luz перерахувала кошти на підтримку Збройних сил України.


Сьогодні як ніколи чітко українці одержують месседжі, хто їм друг, а хто їм ворог. На щастя, більшість належить до перших. Наталія Бурлаченко (Nataliia Burlachenko), бренд-амбасадор Vinos de La Luz, сомельє, колумніст Drinks+ та автор онлайн-проєкту nataliiawines.com.ua повідомила в соцмережах про вагому допомогу, яку Україна одержала від авторитетної персони винного світу, власника міжнародної компанії Vinos de La Luz, пана Рікардо Нуньєса.

Доктор Нуньєс особисто долучився до підтримки наших збройних сил та перерахував на рахунок ЗСУ десять тисяч євро. Ми завжди знали, що Vinos de La Luz (назва у перекладі означає «Вина Світла») – компанія, яка несе прогрес і має просвітницьку місію. Але така питома допомога в такий важкий для українців час – то сьогодні безцінне, і мова не лише про гроші. Ми маємо знати і пам’ятати тих, хто зараз з нами. Хто по світлий бік світу.

Процитуємо пані Наталію: «Дорогі друзі, не можу не поділитися з вами. Хочу щиро подякувати нашій команді в Іспанії, Італії та Аргентині, які хвилюються за Україну, допомагають та підтримують нашу боротьбу! Ми з вами ще вип’ємо українське Vinos de La Luz! Все буде Україна!»

Від редакції Drinks+: Наталія Бурлаченко номінувалася у проєкті Wine Travel Awards, просимо підтримати її своїми голосами. А також виноробні Vinos de La Luz в Іспанії, Італії, Аргентині та усіх  номінантів – ті українські компанії, які сьогодні не можуть голосувати, бо мужньо боронять нашу Україну. Проєкт Wine Travel Awards – це теж наш фронт. Наш ідеологічний фронт – світла, єднання, добра та прогресу. Підтримуємо своїх!

До речі, цього року тейстинг Drinks+ на London Wine Fair в рамках Wine Travel Awards для українських виноробів-номінантів буде безкоштовним. Звертайтеся: +380674474578 – WhatsApp, Telegram, Viber.

X
Украина