Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Same but different

Same but different – демонстрація трендів та крафту на ProWein 2023

03.02.2023, Новини

Trendshow «same but different», призначене для представників крафтового виноробства та барної культури. 120 експонентів із 26 країн продемонструють широкий спектр найновіших продуктів у залі 7.0.


Крафтові спиртні напої, крафтове пиво та сидр представлять 120 експонентів із 26 країн. Формулою успіху та визитівкою Trendshow «same but different» (sbd) – є неповторна атмосфера, що панує в цьому залі: гучна музика, світлове шоу, незвичайні презентації, одним словом – суцільне свято і це явно відрізняє sbd від інших заходів ProWein.

Same but different

Але хоч би якими різними були презентації експонентів, всі вони переслідують ті самі цілі: збереження ресурсів, сталий розвиток, висока майстерність та ноу-хау, принцип регіональності і, звичайно ж, пристрасть до нових тенденцій.

На думку організаторів виставки, добрим прикладом законодавця моди є Данія. Відомий сомельє Джейкоб Кочемба (Jacob Kochemba) у своїй компанії Copenhagen Sparkling Tea Company (зал 7.0/C 09) втілює у життя своє новаторське поєднання чаю та перлажу – Sparkling Tea.

Same but different

Джейкоб Кочемба прославився як сомельє у зірковому ресторані Herman у Копенгагені, де він досяг успіху в пейрингу їжі з безалкогольним чаєм.

Same but different

В даний час Кочемба поєднує чаї – від слабкого до міцного – з вином і соком, щоб сформувати нову категорію напоїв, з алкоголем і без нього, наповнених ароматичною різноманітністю, все це представлене в елегантних пляшках для ігристих вин.

Фото: medianet.messe-duesseldorf.de, nurgutes.de/copenhagen-sparkling-tea

X
Украина