Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Sélections Mondiales des Vins Canada 2021

Sélections Mondiales des Vins Canada 2021 запалює зірки

25.10.2021, Новини

Завершився один із найавторитетніших міжнародних винних конкурсів світу і найгучніший в Північній Америці – Sélections Mondiales des Vins Canada 2021.


Цей конкурс патронують Міжнародна організація виноградарства та виноробства (OIV) і Всесвітня федерація найпрестижніших міжнародних вин і міцного алкоголю (VINOFED). Найвищу нагороду канадського конкурсу Grand Or здобула французька виноробня Domaine La Rouviole за біологічне червоне вино Domaine La Rouviole Cuvée Caïssa 2019 року – 97 баллів.

Друге місце, набравши 95 балів, посіла молдавська виноробня, яка, до речі, увійшла до комьюніті нашої премії Wine Travel Awards – Castel Mimi SRL за вино Roșu de Buloaca Limited Edition 2018. Вітаємо одного з численних номінантів Wine Travel Awards!

У топ-50 кращих увійшли такі знайомі оглядачам Drinks+ вина, як Protos Reserva та Protos 27 (Protos Bodega Ribera Duero de Peñafiel, SLа), Monemvasia – Malvasia (Monemvasia Winery), Montefante (Farina), Fautor Rareș (Fautor Winery), Periquita Superior (José Maria da Fonseca, SA), Kin Reserve (GN Winery) тощо.

Згадаємо також ще одну вагому перемогу: у міжнародному конкурсі Sélections Mondiales des Vins Canada 2021 золото здобула маленька, але амбіційна українська виноробня з Запоріжжя – GRAEVO за вино Terracotta 2016 р.

Вино категорії амбер Terracotta 2016 р. випущено лімітованим релізом. Воно відзначається ароматами екзотичних прянощів та меду.  Післясмак дарує відтінки цитрусових з легким тоном карамелі.

У фірмовому магазині GRAEVO (м. Запоріжжя, бульв. Шевченка, 14) золотий переможець коштує 700 грн.

Виноробня працює з 2014 року і розташована в історичній частині міста Запоріжжя. Місцевість славиться тим, що саме тут росте 700-літній дуб та розташований легендарний острів Хортиця. Тож до сьогодні виноробня приваблювала історичним довколишнім середовищем, а з моменту перемоги на Sélections Mondiales des Vins Canada 2021 пішла слава і про якість українського вина.

Фото: smvcanada.ca

X
Украина