Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

SHABO

SHABO на ринку Фінляндії

13.04.2023, Новини

Продукція від номінанта Wine Travel Awards Family Winery SHABO з’явилася у магазинах Фінляндії.


Нещодавно ми розповідали, що вина SHABO – номінанта Wine Travel Awards, з’явилися на полицях однієї з потужніших данських торговельних мереж – СООР Danmark. І ось Фінляндія! Family Winery SHABO, чиї вина увійшли до переліку кращих у світі відкрила ринок ще однієї європейської країни. Відтепер вина флагмана українського виноробства представлені у фінській мережі Alko.

На полицях мережі можна буде знайти Shabo Original, Reserve та бренді Modern Collection.

SHABO

Слід зазначити, що вийти на ринок однієї з найвибагливіших країн щодо правил реалізації алкоголю не так вже й просто. Продаж таких продуктів у Фінляндії здійснюється лише через Alko (незалежну компанію, що належить державі та керована й контрольована Міністерством соціальних справ та охорони здоров’я).

«Потрапити зі своїм закордонним продуктом на полиці цієї мережі ви маєте право лише після того, як виграєте тендер. Тут, своєю чергою, повинен бути відповідний запит від Alko, «що їм необхідні вина від конкретної країни». І, наскільки мені відомо, вперше за всю історію Alko цей запит на українські вина й поставили. Тендерний процес може зайняти до 30 тижнів з моменту заповнення форми на участь до отримання остаточних результатів. А сам запуск на ринок відбувається ще через 2-3 місяці. Наш STEP-BY-STEP тривав з осені 2022. Якість продукції допомогла швидко і безперечно перемогти», – розповів на особистій сторінці у соціальній мережі співзасновник компанії SHABO Гіоргі Іукурідзе.

Нагадаємо, нещодавно на одному з наймасштабніших конкурсів світу Berliner Wine Trophy 2023 вина SHABO отримали 25 відзнак, серед цих нагород – 10 золотих медалей.

До речі, Фінляндія стала 21 країною, куди SHABO експортує українські вина та бренді.

Джерело: facebook.com/iukuridze1
Фото: facebook.com/SHABO.UA

X
Украина