Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківВсеукраїнська Асоціація виноробів і сомельє проведе конкурс «Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні».
Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє, Асоціація кавістів України, Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (з 2000 р.) оголошує про проведення VIІ Всеукраїнського дегустаційного конкурсу «Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні». Дегустаційний конкурс відбудеться 1 квітня 2023 року в м. Києві.
«Участь у конкурсі надасть можливість презентувати свої вина, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти, на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу конкурсу. Задачі конкурсу – підтвердження впливу теруару на характер вин України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні», коментує Президент Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє Наталія Благополучна.
Вперше в конкурсі беруть участь винні дистиляти.
В комісію журі Конкурсу увійдуть представники учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі, представники ЗМІ, зарубіжні колеги.
Президент журі конкурсу – власник міжнародної групи компаній Vinos de la Luz доктор Рікардо Ф. Нуньєс.
Нагадаємо, що Дегустаційний конкурс «Сорт і теруар» в такому форматі буде проходити в Україні вже в 7-й раз. Запропонований формат проведення Конкурсу єдиний в Україні, де оцінюються вина та дистиляти виключно крафтових виробників. Кожен учасник матиме можливість стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації.
Конкурс буде проходити з метою:
Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2023 року в готелі «InterContinental» (м. Київ) на VIII Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
Подати заявку на участь можна на сайті.