Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VIІ Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс «Сорт і теруар. Мікровиноробство»

«Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні»

06.03.2023, Новини

Всеукраїнська Асоціація виноробів і сомельє проведе конкурс «Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні».


Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє, Асоціація кавістів України, Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (з 2000 р.) оголошує про проведення VIІ Всеукраїнського дегустаційного конкурсу «Сорт і теруар. Мікровиноробство. Незламні». Дегустаційний конкурс відбудеться 1 квітня 2023 року в м. Києві.

Сорт і теруар

«Участь у конкурсі надасть можливість презентувати свої вина, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти, на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу конкурсу. Задачі конкурсу – підтвердження впливу теруару на характер вин України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні», коментує Президент Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє Наталія Благополучна.

Вперше в конкурсі беруть участь винні дистиляти.

В комісію журі Конкурсу увійдуть представники учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі, представники ЗМІ, зарубіжні колеги.

Президент журі конкурсу – власник міжнародної групи компаній Vinos de la Luz доктор Рікардо Ф. Нуньєс.

Сорт і теруар

Нагадаємо, що Дегустаційний конкурс «Сорт і теруар» в такому форматі буде проходити в Україні вже в 7-й раз. Запропонований формат проведення Конкурсу єдиний в Україні, де оцінюються вина та дистиляти виключно крафтових виробників. Кожен учасник матиме можливість стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації.

Конкурс буде проходити з метою:

  • Оцінки сортових вин  мікровиноробів України (крафтове виробництво);
  • Оцінка винних дистилятів та визначення «Абсолютного Переможця»;
  • Визначення «Абсолютного Переможця Конкурсу» (краще вино за загальним балом від журі);
  • Визначення «Переможців номінацій Конкурсу» (12 номінацій).

Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2023 року в готелі «InterContinental» (м. Київ) на VIII Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.

Подати заявку на участь можна на сайті.

X
Украина