Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Hanx Coffee

Том Хенкс запустив бренд кави

06.12.2022, Новини

Весь прибуток від Hanx Coffee йде в організації, які підтримують ветеранів та сім’ї військовослужбовців США.


За свою 40-річну кар’єру Том Хенкс (Tom Hanks) досяг багато чого, полки в його будинку прикрашають «Оскари», «Еммі» та інші нагороди, він також отримав Президентську медаль Свободи. І ось тепер кава. Ну не може 66-річний Хенкс сидіти на місці та нічого не робити! Про що сам любить повторювати. Хенкс брав участь більш ніж у 30 благодійних організаціях, включаючи такі організації, як UNICEF, «Жіночий фонд дослідження раку», «Американський фонд досліджень СНІДу» та «Фонд тропічних лісів». Наразі Хенкс вирішив використовувати свою любов до кави, щоби підтримати ветеранів США.

Hanx Coffee

Бренд кави від Тома Хенкса має назву Hanx Coffee, місія компанії полягає в тому, щоб підтримувати ветеранів та їхні сім’ї, весь прибуток іде на користь організацій, які надають допомогу військовослужбовцям США. Серед перших партнерів Hanx Coffee – Bob Woodruff Foundation, Headstrong, Hire Heroes USA та Student Veterans of America.

«Ми розглядаємо Hanx Coffee як спосіб підтримати ветеранів та сім’ї військовослужбовців, оскільки 100% прибутку йде організаціям, які довели свою велику допомогу тим, хто служив нашій країні, – йдеться на веб-сайті Hanx for our Troops. – Наші продукти підтримують усіх тих, хто служив Америці – у минулому та теперішньому. Вибираючи нашу каву, ви допомагаєте підтримати тих, хто вирішив присвятити свій час та зусилля захисту наших свобод на благо суспільства. Кожна копійка прибутку каже їм «дякую».

В даний час на веб-сайті Hanx можна придбати три варіанти кави: мелену First Class Joe зі 100% арабіки; три види кавових капсул – Tom’s Morning Magic Blend, Sgt. Peppermint, First Class Joe; розчинну каву в стиках «просто додай води» – Tom’s Morning Magic Blend і First Class Joe varieties.

«Продаж кави відкриється ось-ось, щоб кожен охочий міг купити до Різдва Tom’s Morning Magic Blend або First Class Joe, що стане чудовим подарунком та допомогою всім, хто служив і служить Америці», – кажуть організатори проєкту.

В свою чергу одна з найбільших в Україні громадських організацій, що допомагають армії, «Народна Самооборона Львівщини», деякий час тому запропонувала всім небайдужим приєднатися до ініціативи «Подаруй каву військовому», щоб підтримати наших військовослужбовців. «Народна Самооборона Львівщини» збирає кошти на закупівлю партії кави у банках, що самонагріваються. Приєднатися до ініціативи можна тут.

Джерело: foodandwine.com
Фото: foodandwine.com, eatthis.com

X
Украина