Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Туризм

Туристична галузь Спарти робить ставку на гастрономію

25.01.2023, Винні дороги

Очільники туристичного сектору в грецькому місті Спарта на Пелопоннесі оголосили про плани включити місцеву гастрономію в туристичний досвід, а також запропонували заходи, спрямовані на просування місцевих продуктів харчування.


Про новий кулінарний напрямок діяльності оголосили під час Першого гастрономічного та туристичного форуму, організованого муніципалітетом Спарти, в якому взяли участь експерти з туризму та харчування, а також професіонали з харчування та напоїв та місцеві виробники.

Місцеві фахівці обговорили створення реєстру, в який будуть включені місцеві виробники та продукти. Також запропонували ряд стимулів для створення професійних об’єднань та спільних ініціатив між туристичними підприємствами, такими як готелі та ресторани, з місцевими власниками фермерського бізнесу та виробниками.

Заступник мера Спарти з питань туризму та громадських робіт Джорджія Захаракі

«Наша мета – продемонструвати кулінарний досвід Спарти та включити гастрономію в наш туристичний маркетинговий план», – заявила Джорджія Захаракі (Georgia Zaharaki), заступник мера Спарти з питань туризму та громадських робіт, додавши, що місцеві підприємства привітали цю ідею, яка, за їхніми словами, сприятиме подальшому розвитку туризму Спарти.

«Місцеві зацікавлені сторони хочуть, щоб кулінарна ідентичність кожного напряму була сертифікована, пов’язана з місцевими угодами про якість, згідно з якими постачальники будуть сертифіковані та отримають спеціальні сертифікаційні етикетки», – розповіла пані Захаракі.

Продукти, які стануть смачною візитівкою Спарти, включають копчену шинку та ковбаси місцевого виробництва «siglino», оливкову олію та вина, виготовлені з місцевих сортів винограду, а також місцеві пироги.

Туристи з усього світу направляються в це місто, щоб на власні очі побачити історію славетної Спарти. Але, крім давніх артефактів, тут пропонують високоякісний сервіс, який постійно розвивається і вдосконалюється. Це приносить користь не тільки гостям регіону, а й місцевим жителям.

За матеріалами news.gtp.gr

Фото: Real Sparta

Drinks+ рекомендує
X
Украина