Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinexpo Paris

Vinexpo Paris: очікується понад 20 тисяч відвідувачів

28.01.2022, Новини

Організатори повідомляють про 20 000 гостей, які, за їхніми даними, планують відвідати виставки Wine Paris та Vinexpo Paris, що відбудуться наступного місяця.


Довгоочікувана подія, яка два роки поспіль не відбувалася через пандемію, пройде у паризькому виставковому центрі Expo Porte de Versailles з 14 по 16 лютого 2022 року. Очікується, що на івент збере понад 2800 експонентів.

Представники компанії Vinexposium, що займається організацією виставки, заявили про шалений зліт кількості реєстрацій відвідувачів з моменту підтвердження дати, а щоденно ця цифра зростала ще на 10%. З тих, хто зареєструвався, 58% – французи, а 42% – представники міжнародних ринків. Крім того, 79% запитів на реєстрацію надійшли від байєрів, а 8% – від представників індустрії гостинності. Загалом  подія залучає дистриб’юторів, рестораторів, продавців вина, імпортерів, оптових продавців, барменів і сомельє з усього світу.

До п’ятірки країн з найбільшою кількістю зареєстрованих увійшли Бельгія, Нідерланди, Велика Британія, США та Німеччина.

«За три тижні до відкриття виставки ми вкладаємо всю свою енергію в організацію події, яку очікує індустрія», – сказав Родольф Ламейз, генеральний директор Vinexposium.

«Ми використовуємо всі наші ресурси, щоб залучити ключових міжнародних покупців і зробити Wine Paris і Vinexpo Paris дивовижною подією в усіх відношеннях».

Програма виставки, за словами організаторів, була розроблена, щоб запропонувати відвідувачам «оптимальний особистий досвід», поєднаний з майстер-класами та дегустаціями, семінарами та різноманітними тематичними напрямками, зокрема Be Spirits, яка охопить сферу алкогольних напоїв та міксології.

Крім того, Vinexpo Paris має залучити більш ніж 80 партнерських барів та ресторанів, які відвідувачі зможуть відвідати після шоу.

Щоб відвідати виставку, гості повинні мати підтвердження вакцинації та вдягати маску. Для входу застосують цифрові бейджі, а в кожній зоні під час івенту буде впроваджено вдосконалений процес прибирання та дезінфекції.

X
Украина