Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vino&Co

Vino&Co в Єрусалимі!

12.08.2022, Вино

25 серпня Ейнат Кляйн та Андрій Макаревич запрошують на винну подію в Єрусалимі – дегустацію 4 Cats з безліччю сюрпризів.


Чудового вина багато не буває і заходи від творчого дуету – Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича підтверджують це.

25 серпня відбудеться чергова винна подія від талановитої пари. На величезній терасі Menachem Begin Heritage Center, просто неба, з неймовірним видом на Старе місто, живою музикою, вишуканими закусками і, звичайно, 4 Cats – зустрінуться шанувальники класного вина та теплої компанії.

Vino&Co

Минулого року, об’єднавши свою пристрасть до життя та потяг до всього цікавого, Ейнат та Андрій подарували світу 3 Cats – червоне сухе вино, бленд Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc та Petit Verdot. Дебютне вино було випущено кількістю 1000 пляшок.

Щодо серпневої події – гості вечора зможуть скуштувати новинку цього року – 4 Cats, бленд Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec. Як і у випадку з 3 Cats, за наповнення пляшки «котів» відповідала Ейнат Кляйн, а ось за ексклюзивне оформлення етикетки – Андрій Макаревич. Кожна пляшка пронумерована і є цілком колекційною річчю, точніше – витвором мистецтва.

Vino&Co

Але організатори вечора вирішили, що не вином єдиним, тому і збираються здивувати своїх гостей насиченою культурною програмою. «Роздумуючи про формат творчої частини вечора ми дійшли висновку, що ніщо так не підходить Єрусалиму, як глиняна амфора – символ не тільки вина, а й найдавнішої історії міста, археології та пам’яті про нашу землю», – каже Ейнат Кляйн, найкращий гід по Ефіопії і не тільки, журналіст, фотограф, історик, винороб, організатор проєкту Vino&Co та суддя міжнародної премії у галузі винного туризму Wine Travel Awards 2021-2022.

На очах у публіки Андрій Вадимович розпише глиняний глечик після чого, не виключено, що буде влаштовано аукціон.

Vino&Co

Раніше, 22 липня, вино 4 Cats було презентовано у Тель-Авіві. Зараз його можна придбати в магазині Wine’n’Dine у місті Бат-Ям і, звичайно, на сайті Vino&Co. Чудового вина багато не буває!

Фото: facebook.com/einat.klein2

X
Украина