Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards Guide 2022-2023

Wine Travel Awards Guide 2022-2023 – навколосвітня подорож

30.01.2024,

Гарна новина від команди Wine Travel Awards: з цього року рекламна кампанія, яку одержують номінати премії, триватиме не рік, як було досі, а щонайменше півтора.


Це сталося завдяки вдосконаленню алгоритму премії: наразі каталог номінантів  – The Wine Travel Awards Guide – випускатиметься на початку року, наступному за роком премії, і розповсюджуватиметься на провідних винних виставках  світу включно по червень. Що додає півроку активного маркетингу кожному новому учаснику – тож запрошуємо приєднатися: до завершення прийому заявок лишається 27 днів.

Отже, в руслі цих змін днями вийшов з друку The Wine Travel Awards Guide 2022-2023 – унікальний друкований та цифровий каталог, що об’єднує учасників спільноти WTA другого сезону нагородження.

WTA Guide є справжнім навігатором у захоплюючий світ вина та винного туризму для професіоналів та вайнловерів. Це унікальне видання на приблизно 250 сторінок буде розповсюджуватися протягом 2024 року на великих винних виставках по всьому світі, включаючи Wine Paris-Vinexpo Paris 2024, ProWine 2024, Vinitaly 2024, London Wine Fair 2024, а також виставках Грузії, Польщі, країн Балтії, України та ін.

Учасники виставок зможуть отримати яскраве друковане видання безпосередньо на заходах. Відвідувачі ProWein матимуть можливість сканувати QR-код з плакатів, які ведуть до цифрового WTA Guide. Діджитал версія буде доступна на веб-сайтах WTA, Drinks+, ProWine та Wine Paris-Vinexpo Paris. Крім того, WTA Guide буде представлено в маркетингових кампаніях електронною поштою для нашої власноруч зібрані бази даних міжнародних операторів винного та туристичного сектору (22 650 адрес).

Robert Joseph

Роберт Джозеф

Спонсор випуску цього змістовного видання – Consorzio dell’Asti DOCG. З WTA Guide ви дізнаєтесь, які оцінки виставив Роберт Джозеф (Robert Joseph) місцевим винам, зокрема першому в світі ігристому квеврі, під час відвідин Shumi Winery (Грузія).

Кріс Йорк

Де саме скуштувати справжню американську яловичину в Грузії, Казахстані, Україні та Узбекистані… Як оцінює Кріс Йорк (Chris Yorke), CEO Austrian Wine таку видатну винну подію країни, як VieVinum… У які куточки Франції і якими шляхами дістаються привілейовані туристи преміальної агенції Wine Paths… Які плани в якості амбасадора має Ніколас Клер (Nicolas Cler) MS – Президент Академії сомельє Великобританії … Що пропонує відвідувачам Winalist.com… Або які модернові коктейлі на базі вина рекомендує амбасадор консорціуму Asti Spumante і Moscato d’Asti DOCG – Джорджіо Факкінетті (Giorgio Facchinetti)… І ще багато-багато інших речей, які бентежать уяву та кличуть в дорогу кожного енотуриста.

Nicolas Clerc

Ніколас Клер

Усіх, хто не покладається на волю випадку і хотів би одержати гарантований примірник Wine Travel Awards Guide 2022-2023, запрошуємо заповнити заявку на одержання видання, оплативши лише доставку.

З питань колаборацій та партнерства звертатися: partnership@winetravelawards.com; +38 067 447 45 78 (WhatsApp).

X
Украина