Прованський виробник рожевого вина Château d’Estoublon завершив роботу по виведенню асортименту лінійки Roseblood на нові ринки в Азійсько-Тихоокеанському регіоні (APAC), включаючи Тайвань, Мальдіви та Австралію.
Кампанія, що мала на меті просування Roseblood, полягала в організації заходів та майстер-класів для залучення місцевих ринків. Першим був Тайвань. Іпортер Roseblood No Limit спільно з бренд-амбасадором Roseblood Азійсько-Тихоокеанського регіону Яном Фордом (Ian Ford), представили на Тайвані повну лінійку вин Roseblood. Наташа Люн (Natasha Leung), власниця Roseblood No Limit, назвала Roseblood «піонером» рожевого вина в Азії.
Château d’Estoublon
«Рожеве вино поки не стало мейнстримом в Азії, особливо на Тайвані. Але як першопрохідник ви повинні побачити потенціал. Château d’Estoublon буде в моді на Тайвані», – сказала пані Люн.
Презентація лінійки Roseblood відбулася і на Мальдівах. Директор з експорту Roseblood Андреїна Фернандес (Andreina Fernandez) у партнерстві з регіональним імпортером Di-Vine Cellars організувала серію індивідуальних заходів на різних островах та курортах, включаючи Centara, Saai Lagoon, Hard Rock, Jawakara та SO Maldives.
Після заходів на Тайвані та Мальдівах відбувся дебют Roseblood в Австралії. З нагоди цього заходу House of Fine Wine та Élysée Collective організували презентацію розе на набережній Бонді-Біч.
Наразі Château d’Estoublon володіють чотири великі сім’ї Франції: підприємець Стефан Курбі (Stephan Courbit), Жан-Гійом Пратс (Jean-Guillaume Prats), власник знаменитого Château Lafite-Rothschild, а також колишній президент Франції Ніколя Саркозі (Nico Sarkozy) та його дружина Карла Бруні (Carla Bruni).
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Прованський виробник рожевого вина Château d’Estoublon завершив роботу по виведенню асортименту лінійки Roseblood на нові ринки в Азійсько-Тихоокеанському регіоні (APAC), включаючи Тайвань, Мальдіви та Австралію. Кампанія, що мала на меті просування Roseblood, полягала в організації заходів та майстер-класів для залучення місцевих ринків. Першим був Тайвань. Іпортер Roseblood No Limit спільно з бренд-амбасадором Roseblood Азійсько-Тихоокеанського регіону […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Château d’Estoublon – «першопрохідник» рожевого вина на азійських ринках
Унікальне дослідження світу вина та міцних напоїв очікується на івенті від Wine Travel Awards «Холістичний підхід: парадокси імпорту та експорту України», де після виступів видатних спікерів будуть представлені найкращі зразки напоїв від ком’юніті премії. Захід, запланований на 30 жовтня з 15:00 до 17:00 за українським часом на виставці Wine&Spirits Ukraine, запрошує професіоналів та вайнловерів.
Гості івенту зможуть продегустувати та обговорити визначні пропозиції як українських, так і міжнародних виноробів. Зокрема, творіння Роберта Джозефа та Володимира Кублашвілі, включаючи їх вина K’avshiri White 2022 та K’avshiri Red 2022, які є гармонійним поєднанням стародавніх традицій виноробства та сучасних методів виноградарства Кахетії та Імереті, помножених на креативне бачення авторів.
На ексклюзивному заході представлять молоду, але вже зіркову італійську виноробню Tenuta Manoylo, яка презентуватиме кілька своїх видатних вин: Passerina (2021 Tenuta Manoylo, Passo del Borgo, Marche IGT Passerina), відзначене нагородами Pecorino (2021 Tenuta Manoylo, Passo del Borgo, Marche DOC Falerio, Pecorino) та Rosso Piceno (2022 Tenuta Manoylo, Passo del Borgo, Rosso Piceno DOC). Pecorino 2022 Falerio DOC щойно отримало срібну медаль на 27-му конкурсі Japan Wine Challenge 2024, вино вирізняється винятковою якістю та виділяє регіон Марке як актуальний напрямок для винного туризму в Італії.
Також будуть представлені яскраві наливки від Honey Badger: Blackcurrant Nalyvka, Cherry Nalyvka, Cornelian Cherry Nalyvka. Наливки від Honey Badger – це неперевершений смак фруктових алкогольних напоїв, які зберігають насичені аромати літа та багату гастрономічну спадщину України.
Запрошені нами експерти – Роберт Джозеф і Річард Бемпфілд, обговорять світові тенденції винної галузі, прибутковий зв’язок між вином і туризмом та різноманітні переваги на різних ринках. Дискусія дозволить глибше зрозуміти поточну динаміку у винній галузі та прогнози щодо її майбутніх напрямків.
Крім того, своїм досвідом із гостями заходу поділяться провідні лідери української винної галузі. Спікери представлять тематичні дослідження, які демонструють стійкість та інноваційність українського винного бізнесу, незважаючи на проблеми та перешкоди, наголошуючи на зростаючому визнанні України в міжнародній винній спільноті та майбутніх можливостях.
Захід проводитиметься англійською та українською мовами, і також доступний через Zoom.
Ця зустріч обіцяє не лише покращити ваші смакові відчуття, а й розширити знання про багатий та різноманітний ландшафт винної галузі. Приєднуйтесь до нас у день досліджень та відкриттів, святкуючи пристрасть, традиції та інновації, що визначають яскравий світ вина.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Унікальне дослідження світу вина та міцних напоїв очікується на івенті від Wine Travel Awards «Холістичний підхід: парадокси імпорту та експорту України», де після виступів видатних спікерів будуть представлені найкращі зразки напоїв від ком’юніті премії. Захід, запланований на 30 жовтня з 15:00 до 17:00 за українським часом на виставці Wine&Spirits Ukraine, запрошує професіоналів та вайнловерів. Гості […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Кругова дегустація від ком’юніті Wine Travel Awards
Виставка Wine&Spirits Ukraine 2024 — найбільша професійна виставки вин та алкогольних напоїв України — стартує у київському МВЦ вже у вівторок, 29 жовтня!
Гостям та учасникам заходу пропонується насичена програма конференцій, семінарів та майстер-класів, Участь у майстер-класах є безкоштовною за наявності вхідного квитка на виставку Wine&Spirits Ukraine 2024. Попередня реєстрація обов’язкова!
Програма:
29 жовтня, зона майстер-класів
10:30-11:30
E-commerce box. Пакувальні рішення для пляшок з алкоголем
Спікер: Андрій Ребро, заступник директора департаменту продаж гофропродукції та литої тари з продажів нових видів упаковки Київського картонно-паперового комбінату.
12:00-13:00
Зміна органолептичних властивостей вин після витримки в дубових бочках. (На прикладі Leleka Wines)
Спікер: Богдан Панчук, бренд-амбасадор Leleka Wines
Як впливає витримка в дубі на вино одного сорту та вінтажу? Порівнювальна дегустація.
14:00-15:00
Villa Paradiso – італійське вино з усіх регіонів країни.
Спікер: Павло Фролов, Сомельє мережі магазинів Чіз&Вайн
15:00-16:00
Scottish Castle Whisky Series — багата спадщина Шотландії
На дегустації серії Scottish Castle Whisky Series ви почуєте давні і дуже романтичні історії про незламних і волелюбних шотландців та шотландські замки.
16:00-17:30
Воркшоп для виноробів, рестораторів та ритейлерів “Міняємося ролями”
Модераторка: Євгенія Ніколайчук, DipWSET, DipWSET, амбасадорка Wines of Ukraine, менеджерка проєктів Fozzy Group, співзасновниця мережі винних барів Like a local‘s.
Запрошуємо вас відвідати воркшоп, на якому виробники виступатимуть в ролі закупівельників, а ресторатори та рітейлери приміряють на себе роль постачальників — українських виноробів.
29 жовтня, Конференц-зал №2
10:00-15:00
Продуктовий ритейл: як бути конкурентним в часи викликів і турбулентності
Нагородження переможців Національної премії Wine&Spirits Restaurant Awards та Wine&Spirits Retail Awards
11:30-12:30
Нагородження переможців Дегустаційного конкурсу Ukraine Wine&Spirits Awards
13:00-14:30
Кругова дегустація TOP24 Best Wines of Ukraine
Wines of Ukraine та Wine&Spirits Ukraine запрошують професіоналів на дегустацію найкращих зразків з добірки TOP24 вин України за версією міжнародних експертів — Masters of Wine!
Дегустація TOP24 Best Wines of Ukraine для національних медіа
Спікерка — Світлана Цибак, амбасадорка Wines of Ukraine, Голова Асоціації Крафтових виноробів України
12:00-13:00
Сучасна винна Грузія, куди рухається і як розвивається.
Спікерка: Ганна Ковалевська, член Асоціації сомельє України
На прикладах порівняємо стилі та характер грузинських вин, якими захоплюється вся Європа.
13:00-14:00
Воркшоп: Асортимент вина в ритейлі.
Спікерка: Анна Пекер, бізнес-консультант з розвитку винних та алкогольних проєктів, екс-керівниця напрямку «Вино та міцний алкоголь» торговельної мережі «Сільпо».
31 жовтня, Конференц-зал №1
10:00-16:00
Фестиваль географічних зазначень
Поговоримо про нові правила охорони географічних зазначень та продегустуємо Європейські географічні зазначення – старі та нові.
У разі повітряної тривоги усі учасники та відвідувачі евакуюються в обладнане укриття на цокольному поверсі Міжнародного виставкового центру, де вони зможуть продовжити переговори
Адреса: Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), Павільйон 1А, м. Київ, Броварський проспект, 15, станція метро Лівобережна
Квитки та інформація на сайті https://wineandspirits.com.ua/
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Виставка Wine&Spirits Ukraine 2024 — найбільша професійна виставки вин та алкогольних напоїв України — стартує у київському МВЦ вже у вівторок, 29 жовтня! Гостям та учасникам заходу пропонується насичена програма конференцій, семінарів та майстер-класів, Участь у майстер-класах є безкоштовною за наявності вхідного квитка на виставку Wine&Spirits Ukraine 2024. Попередня реєстрація обов’язкова! Програма: 29 жовтня, зона […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Программа Wine&Spirits Ukraine 2024: майстер-класи, дегустації, нагородження переможців
Завжди приємно спостерігати, як такі виноробні, як Tenuta Manoylo, не лише дотримуються традицій якості, але й впроваджують інновації у виноградарстві та виноробстві.
Нещодавній успіх Tenuta Manoylo на 27th Japan Wine Challenge 2024, змаганні, відомому тим, що формує винні тенденції в Японії, є свідченням відданості та досвіду. Tenuta Manoylo Pecorino 2022 Falerio DOC отримало срібну медаль, привернувши увагу до винограду Pecorino – сорту, який заслуговує на всесвітнє визнання та підкреслює багату спадщину виноградарства регіону Марке.
Зовнішній вигляд: вино має яскравий лимонний колір із золотистими відтінками, що свідчить про ретельну виніфікацію.
Аромат: це насичена суміш липового цвіту, цитрусових, кісточкових фруктів, медової дині та груші, посилена тонкими мінеральними нюансами.
Смак: сухий, але м’який, він врівноважує хорошу кислотність зі смаком білого персика та апельсинової цедри, збагачений ароматними травами та довгим фруктовим післясмаком.
Виноград Pecorino, переважно з Марке, відомий своїми міцними, сухими та багатими на мінеральність винами, які добре старіють. Досвід Tenuta Manoylo підняв цей місцевий сорт на вражаючі висоти. Це досягнення не тільки демонструє потенціал вин Марке, але й підвищує привабливість регіону як головного місця для винного туризму, запрошуючи ентузіастів досліджувати його ландшафти та виноробні.
Для тих, хто цікавиться цим відзначеним нагородами Pecorino або досліджує чарівні винні маршрути Марке, пропонуємо відвідати офіційний сайт виноробні. Це вино варто спробувати тим, хто хоче відчути найкращі винні пропозиції Марке та познайомитися з багатою культурною спадщиною його виноробних регіонів.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Завжди приємно спостерігати, як такі виноробні, як Tenuta Manoylo, не лише дотримуються традицій якості, але й впроваджують інновації у виноградарстві та виноробстві. Нещодавній успіх Tenuta Manoylo на 27th Japan Wine Challenge 2024, змаганні, відомому тим, що формує винні тенденції в Японії, є свідченням відданості та досвіду. Tenuta Manoylo Pecorino 2022 Falerio DOC отримало срібну медаль, привернувши […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Від Марке до Японії: Pecorino Tenuta Manoylo одержав нагороду на Japan Wine Challenge
Американська круїзна компанія Holland America Line випустила свій перший власний бренд ігристого вина, виробленого у Columbia Valley (штат Вашингтон).
Вже з кінця жовтня Holland America Line запропонує на всіх судах власне ігристе вино, виготовлене традиційним методом. Створене у партнерстві з Four Feathers Wine Services, ігристе вино буде продаватися по келихах та пляшках у всіх ресторанах та барах на борту Holland America, а також у подарункових упаковках для номерів.
Four Feathers – сімейна виноробна компанія у Вашингтоні, що вирощує виноград на шести виноградниках свого маєтку, а також виробляє та пакує вина для майже 300 клієнтів по всій території США. Сім’я Зіркл (Zirkle), яка володіє Four Feathers, вирощує фрукти у штаті Вашингтон з 1880-х років, всі її виноградники сертифіковані за програмою Sustainable WA.
«Нашою метою було створення вина, яке подарує та примножить відчуття розкоші на борту, – сказав Дрю Фоулк (Drew Foulk), старший менеджер з напоїв Holland America. – Незалежно від того, чи відзначають наші гості особливу подію або просто насолоджуються життям, ми прагнемо надати їм щось справді виняткове».
Партнерство Holland America і Four Feather Wine Services об’єднує досвід виноробства світового рівня та найсучасніше автоматизоване обладнання, щоб кожна пляшка відповідала найвищим стандартам якості.
Круїзна компанія описує смаковий профіль ігристого вина Holland America Brut як «стиглий персик, пісочне печиво та ванільний заварний крем в ароматі», «яблучний фриттер, крем-брюле та праліне у смаку», «свіжі цитрусові та яблука сорту Гренні Сміт у післясмаку».
«Ми раді співпраці з Holland America для створення цього виняткового ігристого вина, – каже генеральний менеджер Four Feathers Ребекка Де Кляйн (Rebecca De Kleine). – Це вино демонструє найкращий виноград нашого маєтку та дарує ідеальний баланс традицій та інновацій. Стійкість є основою всього, що ми робимо – від методів виноградарства до виробництва, гарантуючи, що наша відданість охороні навколишнього середовища підвищує якість цього вина».
Раніше Holland America випустила ексклюзивний джин на честь свого 150-річчя. De Lijn Gin виробляється з використанням рослинних інгредієнтів, включаючи апельсин та троянду, а також бузину, лимонну вербену, лимон, малину та ялівець.
Декілька інших круїзних ліній також приєдналися до тенденції створення власних спиртних напоїв. Наприклад, Oceania Cruises, яка у партнерстві з брендом віскі Chapter 7 створила ексклюзивну 20-річну діжку віскі невеликою партією на честь запуску свого нового корабля Vista.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Американська круїзна компанія Holland America Line випустила свій перший власний бренд ігристого вина, виробленого у Columbia Valley (штат Вашингтон). Вже з кінця жовтня Holland America Line запропонує на всіх судах власне ігристе вино, виготовлене традиційним методом. Створене у партнерстві з Four Feathers Wine Services, ігристе вино буде продаватися по келихах та пляшках у всіх ресторанах […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Ігристе від круїзної компанії Holland America Line
Французька компанія, виробник і дистрибутор алкогольних напоїв – Pernod Ricard вирішила продати лікер Minttu та свій портфель скандинавських місцевих брендів.
Покупцем є Hartwall, провідна фінська компанія з виробництва напоїв та філія датської групи Royal Unibrew. Фінансові подробиці не розголошуються. Очікується, що операцію буде завершено у третьому кварталі 2024/25 фінансового року — і не пізніше червня 2025 року.
Місцевий портфель скандинавських брендів виробляється у місті Турку. Він включає міцні спиртні напої, лікери і фінські винні бренди. Minttu описується як найвідоміший лікер у цьому пакеті.
Рішення Pernod Ricard продиктоване тим, що компанія хоче зосередитись на своїх преміальних міжнародних міцних спиртних напоях і брендах шампанського відповідно до своєї стратегії преміалізації.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Французька компанія, виробник і дистрибутор алкогольних напоїв – Pernod Ricard вирішила продати лікер Minttu та свій портфель скандинавських місцевих брендів. Покупцем є Hartwall, провідна фінська компанія з виробництва напоїв та філія датської групи Royal Unibrew. Фінансові подробиці не розголошуються. Очікується, що операцію буде завершено у третьому кварталі 2024/25 фінансового року — і не пізніше червня […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Pernod Ricard продає свої скандинавські бренди
Wine Travel Awards оголошує про проведення спеціального заходу на виставці Wine&Spirits Ukraine. Ця ключова подія відбудеться у Міжнародному виставковому центрі в Києві 30 жовтня з 15:00 до 17:00 у Зоні майстер-класів.
Поважний Майстер Вина (MW) Річард Бемпфілд (Richard Bampfield) та відомий винний критик Роберт Джозеф (Robert Joseph), обидва члени журі WTA 2024-2025, розпочнуть панельну дискусію під назвою «Холістичний підхід: парадокси імпорту та експорту України». Пан Річард розповість про свій інтерес до більш широких аспектів виноробної галузі в Україні, зосередившись на сталих практиках та важливих стратегіях для місцевих виробників. В свою чергу пан Роберт обговорить шляхи підвищення конкурентоспроможності на міжнародному ринку. Під час сесії будуть розглянуті практичні приклади успішних експортних та імпортних проєктів України, що нададуть цінну інформацію про динаміку розвитку вітчизняної галузі.
Під час заходу відбудеться кругова дегустація вин від міжнародних та українських членів ком’юніті Wine Travel Awards.
Запрошуємо професіоналів галузі зареєструватися та взяти участь у цій знаковій події, яка обіцяє стати вагомою подією у світовій виноробній індустрії. Захід проходитиме у двох форматах – онлайн і офлайн. Будь ласка, зареєструйтеся тут.
Для отримання додаткової інформації, реєстраційних даних, а також для того, щоб долучитися до дискусії та поставити запитання Річарду Бемпфілду та Роберту Джозефу, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою winetravelawards@gmail.com.
Запрошуємо вас приєднатися до нас на цій знаковій події, де ми дослідимо розвиток українського виноробства, що знаменує новий етап у світовій винній індустрії!
Наш інформаційний партнер PostEat – гастрономічне медіа для прогресивних людей з європейськими цінностями, які прагнуть бути в курсі головних гастроподій України та світу.
_______________
Досьє D+
Премія Wine Travel Awards (WTA), започаткована Комунікаційною медіагрупою Drinks+, однією з найвідоміших та найавторитетніших медіа-груп Європи, яку було засновано у 1993 році в Україні, та яка працює на міжнародному рівні.
Спеціалізуючись на просуванні виноробної та харчової промисловості, Drinks+ видає провідні ЗМІ у сфері вина, гастрономії та туризму. Флагманські видання компанії, журнал Drinks+ та веб-сайт www.drinks.ua, пропонують всебічне висвітлення подій у всьому світі англійською та українською мовами.
Wine and Spirits Ukraine – професійна виставка вин та міцних напоїв, яка є важливою платформою для світових виробників та об’єднує їх з дистриб’юторами, роздрібними продавцями та представниками ресторанного бізнесу. Виставка представляє весь спектр виноробних технологій і відкриває відмінні можливості для встановлення контактів та розвитку бізнесу.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Wine Travel Awards оголошує про проведення спеціального заходу на виставці Wine&Spirits Ukraine. Ця ключова подія відбудеться у Міжнародному виставковому центрі в Києві 30 жовтня з 15:00 до 17:00 у Зоні майстер-класів. Поважний Майстер Вина (MW) Річард Бемпфілд (Richard Bampfield) та відомий винний критик Роберт Джозеф (Robert Joseph), обидва члени журі WTA 2024-2025, розпочнуть панельну дискусію […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Wine Travel Awards проведе ексклюзивний захід на Wine and Spirits Ukraine
16 жовтня, в рамках святкування 100-річчя найвпливовішої галузевої організації – International Organisation of Vine and Wine, проводиться дегустація зразків українських вин, відібраних поважною експертною комісією, в якій брала участь і головна редакторка Drinks+ Ольга Піневич-Тодорюк.
Сьогодні розпочинає свою роботу 45th World Congress of Vine and Wine. Ювілей OIV відзначатимуть у Франції, в Діжоні. Україна, яка, дякуючи зусиллям ентузіастів, нещодавно повернула членство в цій поважній організації, одержала дуже почесну квоту на представницький івент під час видатного професійного форуму у Франції – дегустацію п’яти українських вин з флагманського сорту Одеський Чорний.
Знаковий для України тейстинг відбудеться 16 жовтня о 14.30 в Діжоні.
На події буде наш спеціальний кореспондент в Бургундіі. Отже незабаром чекайте ексклюзивних новин з місця події.
Повернення України до лав OIV відбулось 4 листопада 2022 року. Це стало можливим завдяки наполегливій роботі тодішнього генерального директора OIV Пау Рока (Pau Roca) та українським лідерам виноробної галузі, зокрема доктору Рікардо Ф. Нуньєсу (Ricardo F. Nunez), засновнику і власнику групи компаній Vinos de La Luz, Володимиру Печко, президенту ГС «УКРСАДВИНПРОМ», Наталії Бурлаченко, амбасадору Vinos de La Luz і СЕО Big Wines.
В пам’ять про легендарного Пау Рока, який покинув цей світ в кінці минулого року, в Діжоні було закладено виноградник Clos de Pau Roca.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Фото та відео Наталії Бурлаченко, facebook.com/OIV2024France
16 жовтня, в рамках святкування 100-річчя найвпливовішої галузевої організації – International Organisation of Vine and Wine, проводиться дегустація зразків українських вин, відібраних поважною експертною комісією, в якій брала участь і головна редакторка Drinks+ Ольга Піневич-Тодорюк. Сьогодні розпочинає свою роботу 45th World Congress of Vine and Wine. Ювілей OIV відзначатимуть у Франції, в Діжоні. Україна, яка, […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Українські вина з сорту Одеський Чорний на 100-річчі OIV у Франції
У партнерстві з одним із найстаріших у світі аукціонних домів, провідний шотландський виробник віскі Chivas Brothers, представить на аукціоні унікальний лот – The Glenlivet 55 Year Old, 200th Anniversary Edition.
Дом Sotheby’s оголосив про довгострокове партнерство з Chivas Brothers, виробником віскі, що з 2001 року належить Pernod Ricard. На аукціоні ‘Finest & Rarest Whisky‘ у Лондоні буде виставлено унікальний односолодовий віскі 55-річної витримки – The Glenlivet 55 Year Old, 200th Anniversary Edition. Пляшка представлена у позолоченій скульптурі, яку створив IT-архітектор Майкл Хансмейєр (Michael Hansmeyer). Сферичний графин прикрашений коштовним камінням. І це найбільша витримка віскі The Glenlivet.
Джонні Фаул (Jonny Fowle), керівник відділу міцних напоїв Sotheby’s, прокоментував: «Ми раді запропонувати пристрасним колекціонерам віскі унікальний реліз односолодового The Glenlivet, п’ятдесятип’ятирічної витримки. Партнерство з Chivas Brothers дає привілей пропонувати найексклюзивніші зразки, створені спеціально для Sotheby’s. Дебют The Glenlivet 55 Year Old, 200th Year Anniversary Edition ідеально втілює злиття вишуканих спиртних напоїв та дизайну, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість представити ще більше незвичайних творінь колекціонерам і поціновувачам по всьому світу».
Лот доступний для торгів з 22 жовтня по 5 листопада 2024 року. Виручені кошти підуть на користь Національного фонду Шотландії, який займається збереженням природної та культурної спадщини країни.
Жак-Анрі Брів (Jacques-Henri Brive), глобальний керівник підрозділу товарів класу люкс у Chivas Brothers, сказав: «Нам пощастило мати вишуканий архів рідкісних витриманих віскі в Chivas Brothers. До цих пір ці цінні віскі ніколи не були доступні покупцю. Наше партнерство з Sotheby’s є першою нагодою для колекціонерів додати до своєї колекції частинку історії шотландського віскі, які ніколи раніше не випускалися. Це монументальний момент для поціновувачів віскі та поціновувачів розкоші і його не можна упустити».
Оцінна вартість лоту 35000-70000 фунтів стерлінгів. Міцність 42,8%.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
У партнерстві з одним із найстаріших у світі аукціонних домів, провідний шотландський виробник віскі Chivas Brothers, представить на аукціоні унікальний лот – The Glenlivet 55 Year Old, 200th Anniversary Edition. Дом Sotheby’s оголосив про довгострокове партнерство з Chivas Brothers, виробником віскі, що з 2001 року належить Pernod Ricard. На аукціоні ‘Finest & Rarest Whisky‘ у […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до На аукціоні Sotheby’s виставлять рідкісний віскі
8 жовтня переможці отримали нагороди та представили свої продукти, доробки та рішення провідним гравцям українського food ринку під час закритої Зустрічі лідерів food-ритейлу, що відбулася у Києві. Міжнародний інформаційний партнер Drinks+ & Wine Travel Awards.
VI міжнародний професійний дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks став визначальним. Одночасно з дегустаційним конкурсом вперше було проведено Food Industry Solutions – Премію дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу.
Учасниками суддівського комітету Food Industry Solutions стали одинадцять високопрофесійних та незалежних експертів. Серед них: Ольга Сєрова, керівниця відділу контролю якості Філія «МХП-Логістика» ПрАТ «МХП», Анна Цільніцька, тітестер, фахівчиня з продуктових інновацій, Carlsberg Ukraine, Вероніка Халайджі, к.т.н. директорка ІАЦ «Упаковка», Юлія Корань, керівниця відділу маркетингу, ТОВ Галіція Трейд та ін. Головою суддівського комітету виступила Лариса Сафонова, провідна інженерка НТВ ДП Укрметртестстандарт.
Номінантами галузевої Премії Food Industry Solutions стали 12 компаній, які представили 18 найменувань рішень, в тому числі дві інновації – прозорий паперовий пакет від компанії Paperbag і інноваційний екологічний підсилювач смаку Екофлейвор від виробника харчових інгредієнтів «Алма-Веко, Фуд».
Велику увагу було приділено сталості. Компанія «Юнівест Маркетинг» представила екологічний стакан з конгревним тисненням для холодних та гарячих напоїв. «Фуд Воркс» ТОВ презентували паковання для кави, з матеріалу, що переробляється та концепт «Кава і музика можуть розбудити тебе, навіть якщо ти не спиш».
Склад незалежної та неупередженої дегустаційної комісії Favorite Food&Drinks став рекордним: 25 представників провідних національних і регіональних торговельних мереж, формату «біля дому», ритейлу АЗК, маркетплейсів, асоціацій, виробничих компаній, наукових інститутів, взяли участь у «сліпих» дегустаціях продуктів. Серед них: NOVUS, Епіцентр К, НАССР Еко-Маркет, Auchan Україна, ROZETKA, KLO, Метро Кеш енд Кері Україна, КОЛО, GRADUS, Доярочка, Alma-Veko Food, VARUS, БРСМ- Нафта, Good-Market, UPG, Файно-Маркет, Carlsberg Ukraine та інші. Вперше дегустаторами Favorite Food&Drinks стали Костянтин Жук, QA Manager, «Метро Кеш енд Кері Україна», Ігор Брагін, Президент Асоціації шеф-кухарів України, Вікторія Рубан, керівниця відділу «Фреш», А-Ритейл, мережа «КОЛО», Юлія Бобошко, асистентка кафедри технології вина та сенсорного аналізу Одеського Національного Технологічному Університету, і міжнародна експертка, Катерина Затворніцкая, CEO ICS «Vistarcom» SRL мережі Velmart, Green Hills Market, Молдова та ін.
Номінантами дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks стали 31 компанія, у тому числі 4 торговельні мережі, які подали ВТМ та продукцію власного виробництва, а також виробники, імпортери, фермери та крафтові виробники. На дегустації було надано 192 взірці. Компанії учасниці надали продукцію національного та власного виробництва, імпортовану, власні торговельні марки, крафтову та продукцію фермерських господарств. 95% поданих зразків – українського виробництва. 28 зразків – ВТМ, власного виробництва. 48 зразків – нові розробки. 6 зразків – інноваційні.
За результатами дегустаційного конкурсу 15 найменувань отримали Гран-При, золоті нагороди отримали 156 найменувань продуктів та напоїв, срібні – 20, бронзові – 1.
Засновниця та організаторка проєктів Олена Сініціна зазначає: «Слідуючи місії Favorite Food&Drinks сприяє покращенню культури свідомого споживання харчових продуктів задля підвищення якості життя та здорового способу життя, а також просуванню брендів України на світових food-ринках як країни-постачальниці смачних, інноваційних, нових, традиційних та якісних харчових продуктів. Дегустаційний конкурс проводиться вже в шосте. Впродовж проведенння попередніх конкурсів час від часу, поставали питання, які виходили за межі дегустацій, щодо маркування, паковання, технологій, тощо. Як досягнуто певного рівня якості? Як виглядає паковання? Як зберігається продукт? І ще багато таких «як». Все разом стало джерелом та поштовхом для народження Food Industry Solutions – Премії дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу».
Юлія Домбровська, керівник відділу якості «Ашан Україна», зазначила: «Рекомендую даний конкурс, Favorite Food & Drinks, для малих виробників, які хочуть і можуть масштабуватися, а також пропонувати клієнтам найкращу продукцію найкращої якості. Завдяки цій відзнаці вони отримають змогу бути визнаними і пишатися своїми досягненнями».
«Конкурс Favorite Food&Drinks дуже важливий сьогодні. По-перше, ми, як дегустаційна комісія, маємо нагоду прокачати свої навички, а виробники, мають нагоду представити свій продукт і скоротити свій шлях до полиць магазинів або до ресторанів. Мені подобається конкурс, тому що проводиться правильно, без домовленостей. Ми, як дегустатори, не знаємо, хто є виробники, чия продукція подається на дегустацію, тому маємо змогу об’єктивно оцінити зразок», – говорить Надія Підлісна, начальниця департаменту з якості мережі ЕКО МАРКЕТ.
Після церемонії нагородження відбулася неформальна зустріч дегустаторів та компаній учасників, під час якої учасники мали змогу відкрито презентувати дегустаторам, запрошеним гостям, ЗМІ переваги своєї продукції, познайомитись з ними, обговорити перспективи співпраці, тощо.
Мета Favorite Food&Drinks – виявлення професіоналами високоякісних продуктів харчування та безалкогольних напоїв за органолептичними характеристиками «наосліп».
Шукайте відзнаки Favorite Food&Drinks на етикетках та пакованнях продуктів.
Favorite Food & Drinks запрошує виробників з усіх регіонів України взяти участь і поставити поряд зі своїм брендом заслужений знак якості.
Favorite Food & Drinks 2024 завдячує нашим захисникам – Збройним силам України за те, що ми з вами маємо можливість вести свій бізнес. Кожен з українців робить свій внесок у підтримку захисників і цього року Favorite Food & Drinks зробив свій: 100 гривень за кожен з наданих учасниками дегустаційних зразків. 20 000 гривень перераховано у «Благодійний фонд «ГЕРМЕС», який опікується 12 штурмовою бригадою.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
8 жовтня переможці отримали нагороди та представили свої продукти, доробки та рішення провідним гравцям українського food ринку під час закритої Зустрічі лідерів food-ритейлу, що відбулася у Києві. Міжнародний інформаційний партнер Drinks+ & Wine Travel Awards. VI міжнародний професійний дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks став визначальним. Одночасно з дегустаційним конкурсом вперше було проведено Food Industry […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Відбулися церемонії нагородження VI Favorite Food & Drinks та Food Industry Solutions
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Digital magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
100 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
Print magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020: • 230 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
ПОДПИСКА на электронную версию журнала DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – это специализированное издание со стильным дизайном и уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн,
EUR – 70 евро
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net
DIGITAL ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
1500 грн – при отправке по Украине
230 евро – при отправке за рубеж
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net