Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

EGO – вінець професійної майстерності. Зустрічайте коньяк від Едуарда Городецького!

«Маю честь представити вам коньяки EGO – вінець моєї професійної майстерності», – прокоментував оглядачу D+ появу нового авторського напою Едуард Городецький, засновник ТМ my Wine.


За чотири роки свого існування, вина ТМ my Winе отримали шанувальників не лише на теренах України, а й далеко за її межами. Вина Едуарда Городецького, винороба у четвертому поколінні, про які ми вже писали, були представлені на стенді Wines of Ukraine на ProWein 2024, VieVinum 2024 та на фестивалі виноградної лози у Діжоні. А Chardonnay з лінійки Reserva здобуло 90 балів на конкурсі Decanter у Лондоні.

Але, як зізнається сам Едуард Городецький, багато хто, знаючи його біографію, чекав і неодноразово запитував: коли ж з’явиться саме коньяк!

Едуард Городецький

«Думаю, спрацювало те, що більшу частину свого професійного життя я провів на виробництві коньяку, – розповідає власник ТМ my Winе. – 20 років я займався дистиляцією, витримкою коньячних спиртів, а врешті – купажуванням, пройшов усі етапи виробництва коньяку як технолог та керівник. Взагалі, коньяк в моєму житті з’явився набагато раніше, ніж вино: мама працювала на «Одеському коньячному заводі» і вперше туди я потрапив у віці вісім місяців. Потім в дитинстві я проводив багато часу, гуляючи по заводу і вдихаючи «частку янголів». Так би мовити, коньячистом я став набагато раніше, ніж виноробом».

І ось наразі шанувальники таланту Едуарда Городецького отримали можливість зануритися в багатство смаків коньяків EGO. До уваги поціновувачів цього напою пропонуються коньяки 15 та 35 років витримки.

«Це перший в Україні коньяк бочкової міцності, – розповідає Едуард Городецький. – В цей продукт ми ніяк не втручались: він без води, без цукру, без карамелі та без холодної фільтрації. Тільки час та природне зниження міцності протягом 30+ років… Я дуже сподіваюся, що цей коньяк сподобається».

І вже є свідчення того: якість коньяку EGO здобула заслужене визнання на конкурсі Wine&Spirits Ukraine Awards 2025, що відбувся навесні 2025 року. Напій був нагороджений платиновою медаллю та отримав високу оцінку 94,71 бала.

Цей результат – не просто престижна відзнака, а й переконливий доказ, що EGO є справжнім втіленням професійної майстерності, витонченого смаку та високої якості.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

«Маю честь представити вам коньяки EGO – вінець моєї професійної майстерності», – прокоментував оглядачу D+ появу нового авторського напою Едуард Городецький, засновник ТМ my Wine. За чотири роки свого існування, вина ТМ my Winе отримали шанувальників не лише на теренах України, а й далеко за її межами. Вина Едуарда Городецького, винороба у четвертому поколінні, про […]

Глобальний звіт про винний туризм 2025 року. Для збору наукових даних до співпраці запрошуються виноробні з усього світу

Університет Гейзенхайма, WineTourism.com, UN Tourism, OIV та Глобальна мережа великих винних столиць (GWC) запустили дослідницьку ініціативу, метою якої є збір наукових даних та проведення їх аналізу для отримання актуальної інформації про ключові події та тенденції у секторі винного туризму. Результати дослідження будуть представлені восени на двох конференціях – у Болгарії та Франції. Drinks+ & Wine Travel Awards, організатор просвітницьких та освітніх івентів з просування передових знань та досвіду винного туризму, підтримує цю науково-дослідницьку ініціативу та закликає виноробні України і всього світу доєднатися до опитування.


За останнє десятиліття винний туризм значно виріс, перетворившись на прибуткову та динамічну галузь світової виноробної промисловості. Як рушійна сила сталого розвитку, винний туризм також відіграє ключову роль у диверсифікації сільської економіки, створенні робочих місць та приносить значну користь місцевим громадам. Він сприяє збереженню культурної та природної спадщини, одночасно просуваючи більш відповідальні та інклюзивні моделі туризму. Однак, незважаючи на його значущість, як науковці, так і фахівці галузі продовжують стикатися з труднощами через відсутність надійних даних та ідей. На міжнародному рівні існує явна інформаційна прогалина у сегменті винного туризму, що обмежує можливості політиків та представників галузі формулювати державну політику та розробляти бізнес-плани на основі фактичних даних.

Щоб задовольнити цю потребу, Університет Гейзенхайма у співпраці з WineTourism.com, UN Tourism, Міжнародною організацією винограду та вина (OIV) та Глобальною мережею великих винних столиць (GWC) розпочав глобальну дослідницьку ініціативу, яка завершиться звітом про тенденції винного туризму, що ґрунтується на щорічному світовому дослідженні для отримання актуальних даних та розуміння ключових подій.

«Наша спільна мета – надати цінні результати безпосередньо виноробням та туристичним організаціям через щорічний звіт. Цього року дослідження зосереджено на інноваціях та нових тенденціях, які останнім часом кардинально змінили ландшафт винного туризму», – коментує наукову ініціативу Професор Гергей Сольнокі (Prof. Dr. Prof. h.c. Gergely Szolnoki) з Університету Гейзенхайма, один із найдосвідченіших дослідників та візіонерів винного туризму, суддя міжнародної премії з винного туризму Wine Travel Awards.

Сила цієї ініціативи полягає у співпраці між міжнародними організаціями, академічними установами та галузевими партнерами – унікальній співпраці, що поєднує різноманітний досвід та глобальні перспективи.

Результати дослідження будуть доступні у вільному доступі у формі звіту та будуть одночасно представлені на різних заходах, таких як Конференція ООН з винного туризму, що відбудеться у Болгарії 6-7 жовтня 2025 року та щорічної конференції «Великі винні столиці», яка пройде у Бордо 2-6 листопада 2025 року.

Організатори науково-дослідної ініціативи запрошують виноробні зі всього світу взяти участь у дослідженні. Така участь має вирішальне значення для створення всеосяжної картини світового сектору винного туризму.

Університет Гейзенхайма

 

 



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

Університет Гейзенхайма, WineTourism.com, UN Tourism, OIV та Глобальна мережа великих винних столиць (GWC) запустили дослідницьку ініціативу, метою якої є збір наукових даних та проведення їх аналізу для отримання актуальної інформації про ключові події та тенденції у секторі винного туризму. Результати дослідження будуть представлені восени на двох конференціях – у Болгарії та Франції. Drinks+ & Wine Travel […]

Jack Daniel’s та McLaren F1 відновлюють партнерство

Компанія Jack Daniel’s оголосила про випуск нової лімітованої серії віскі Jack Daniel’s Tennessee на честь свого продовження партнерства з командою Формули-1 McLaren.


Лімітований випуск віскі McLaren Racing X Jack Daniel’s Tennessee 2025 року розливається міцністю 43% та має дизайн упаковки, що натякає на історію обох брендів. Віскі складається з 80% кукурудзи, 8% жита та 12% солодового ячменю. Напій має більш насичений смаковий профіль, ніж його флагманський варіант з 40% ABV.

Співпраця демонструє міць і досконалість двох світових гігантів: Jack Daniel’s є одним із найбільших брендів віскі у світі, McLaren виграла безліч гонок, включаючи 20 чемпіонатів світу Формули-1.

Jack Daniel's

«McLaren і Jack Daniel’s – два найвідоміші бренди у всьому світі, ми раді відсвяткувати наше партнерство спеціальною пляшкою, яка віддає данину нашому спільному духу незалежності, справжності та сміливості. Ми працюємо з командою McLaren, щоб розробити неперевершені враження як для шанувальників гонок, так і для шанувальників віскі, – коментує старша віце-президентка та керуюча директорка Jack Daniel’s Софія Анджеліс (Sophia Angelis).

Нік Мартін (Nick Martin), співдиректор з комерційних питань McLaren Racing, додав: «Ми раді випустити нашу третю пляшку обмеженої серії у співпраці з Jack Daniel’s, пропонуючи нашим шанувальникам особливий спосіб відсвяткувати ще один захоплюючий рік спільних гонок».

Пляшка обмеженої серії надійде у продаж у Великобританії у Tesco, Asda, Sainsbury’s та Morrisons.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thespiritsbusiness.com, robbreport.com
Фото: thespiritsbusiness.com, fredminnick.com

Компанія Jack Daniel’s оголосила про випуск нової лімітованої серії віскі Jack Daniel’s Tennessee на честь свого продовження партнерства з командою Формули-1 McLaren. Лімітований випуск віскі McLaren Racing X Jack Daniel’s Tennessee 2025 року розливається міцністю 43% та має дизайн упаковки, що натякає на історію обох брендів. Віскі складається з 80% кукурудзи, 8% жита та 12% солодового […]

Чим в Україні пригощали лідерів Європи

У минулу суботу Київ відвідали президент Франції Еммануель Макрон, федеральний канцлер Німеччини Фрідріх Мерц, прем’єр-міністри Великої Британії та Польщі – Кір Стармер і Дональд Туск. У поїзді «Укрзалізниці» іноземних високопосадовців годували українськими стравами та пригощали українським вином.


«Українська кухня знову працює на дипломатичному рівні. І це важливий елемент як дипломатії, так і промоції. Якщо після візиту переговори підуть краще, – ми ні до чого))). Це все смак», – з гумором коментує подію Євген Клопотенко, відомий український ресторатор, дослідник української кухні, чиїми стравами й пригощали європейських лідерів.

У меню пропонували: сирники з лекваром (традиційне закарпатське повидло, яке виготовляється зі слив сорту «Угорка»), пиріжки з яблуками та вишнями, качану кашу (страва з попередньо викачаного в тісті пшона),  борщ з печі, галушки, палюшки (страва з тіста та картоплі у вигляді «пальчиків», відварених на кшталт галушок), голубці та на десерт – львівський сирник і буковинську начинку.

До українських страв подавали й наші вина: «Піно Нуар» та «Артанія» від Beykush Winery, «Каберне Совіньйон» та «Аліберне» від Vinoman, «Першотвір» від Biologist.

На своєї сторінці у соцмережі Євген Клопотенко розповів, що саме замовляли гості. Еммануель Макрон скуштував борщ і качану кашу, Кір Стармер замовив сирники, Дональд Туск – галушки, а Фрідріх Мерц – львівський сирник.

До речі, після перемовин європейських лідерів з Президентом України, прем’єр-міністр Великої Британії відвідав у Києві ресторан кримськотатарської кухні.

Зустріч світових лідерів мала на меті координувати зусилля на підтримку плану 30-денної паузи в бойових діях. Сподіваємось, що усі ці зусилля все ж завершаться припиненням війни, яку розв’язав агресор. І тоді іноземні гості приїдуть до України, щоб відсвяткувати нашу таку омріяну Перемогу. Нам є, чим їх зустріти!



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: fgritb.knukim.edu.ua
Відео: facebook.com/yevhen.klopotenko

У минулу суботу Київ відвідали президент Франції Еммануель Макрон, федеральний канцлер Німеччини Фрідріх Мерц, прем’єр-міністри Великої Британії та Польщі – Кір Стармер і Дональд Туск. У поїзді «Укрзалізниці» іноземних високопосадовців годували українськими стравами та пригощали українським вином. «Українська кухня знову працює на дипломатичному рівні. І це важливий елемент як дипломатії, так і промоції. Якщо після […]

Новий проєкт від Dom Pérignon у колаборації з сімома знаменитостями

Dom Pérignon продовжує бути втіленням розкішного шампанського, постійно вшановуючи мистецькі таланти особливими пляшками та колабораціями. Наразі Дім, що належить LVMH, запускає проєкт за участю динамічних творчих особистостей, випускаючи чотири нові вантажі.


Dom Pérignon запустив нову творчу платформу «Творіння – це вічна подорож», відзначаючи наступний розділ у діалозі Dom Pérignon з художниками та іконами культури. Ініціатива, оголошена Dom Pérignon, об’єднала сім креативних особистостей та буде підтримана серією портретів, фільмів, живих виступів та спільних проєктів у галузі дизайну.

Dom Pérignon

Кампанія спирається на історичний зв’язок бренду з мистецтвом та культурою, а також на його творче прагнення поєднувати спадщину із передовим виразом. Проєкт супроводжується випуском чотирьох нових вінтажів, що робить його одним із наймасштабніших в історії будинку.

Серед знаменитостей, запрошених у проєкт: акторка та режисер Зої Кравіц (Zoë Kravitz), шеф-кухар Клер Сміт (Clare Smyth), акторка Тільда ​​Суінтон (Tilda Swinton), хореограф Александр Екман (Alexander Ekman), художник Такаші Муракамі (Takashi Murakami), музикант Андерсон Пак (Anderson Paak), рок-співак Іггі Поп (Iggy Pop).

Для документування історичних моментів були запрошені фотограф Колльєр Шорр (Collier Schorr) та режисер Камілла Саммерс-Валлі (Camille Summers-Valli).

Dom Pérignon

Кульмінацією кампанії стане виставка, відкриття якої заплановане на 16 травня у Лондоні. Відвідувачі пройдуть спіралеподібним шляхом через три тематичні простори – минуле, сучасне та майбутнє – відстежуючи історію художньої співпраці Dom Pérignon та висвітлюючи його поточні та майбутні проєкти.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: thedrinksbusiness.com, hypebeast.com, moncharmwinetraders.co.uk

Dom Pérignon продовжує бути втіленням розкішного шампанського, постійно вшановуючи мистецькі таланти особливими пляшками та колабораціями. Наразі Дім, що належить LVMH, запускає проєкт за участю динамічних творчих особистостей, випускаючи чотири нові вантажі. Dom Pérignon запустив нову творчу платформу «Творіння – це вічна подорож», відзначаючи наступний розділ у діалозі Dom Pérignon з художниками та іконами культури. Ініціатива, […]

Honey Badger: золото на San Francisco World Spirits Competition

Номінант міжнародної премії з винного туризму Wine Travel Awards, українська компанія-виробник настоянок та наливок Honey Badger, представила на San Francisco World Spirits Competition (SFWSC) свої напої та отримала одразу декілька золотих нагород.


«Ми прагнемо відродити культуру традиційних національних напоїв, аби зберегти спадщину українських сіл та міст. Зрештою, українці мають чим пишатися!», – кажуть про себе та свій проєкт власники Honey Badger Юлія Каленська і Артем Скубенко.

HONEY BADGER

І так, пишатися дійсно є чим – скарбничка компанії поповнилася одразу декількома золотими винагородами, які були здобуті на одному з найпрестижніших конкурсів у світі – San Francisco World Spirits Competition: HONEY BADGER BLACKCURRANT NALYVKA отримала Double Gold, HONEY BADGER U.GIN KYIV DRY – Gold medal.

HONEY BADGER

До речі, HONEY BADGER BLACKCURRANT NALYVKA вже неодноразова отримувала високі нагороди серед яких: срібло на Wine & Spirits Awards 2019 та два золота – на IWSC 2022 та Ukrainian Craft Spirits Awards 2023.

Ще в 2015 році власники Honey Badger об’їздили всю Україну у пошуках старовинних автентичних рецептів і створили сучасне підприємство. Наразі засновники Honey Badger висадили власні сади, почали опановувати садівництво і вже вийшли на експортні ринки. Продукція Honey Badger присутня в багатьох торговельних мережах та HoReCa. Компанія експортує продукцію до Польщі та Японії.

Ми вітаємо Артема і Юлію з черговими нагородами та бажаємо процвітання та ще багато почесних відзнак.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: instagram.com/sfwspiritscomp

Номінант міжнародної премії з винного туризму Wine Travel Awards, українська компанія-виробник настоянок та наливок Honey Badger, представила на San Francisco World Spirits Competition (SFWSC) свої напої та отримала одразу декілька золотих нагород. «Ми прагнемо відродити культуру традиційних національних напоїв, аби зберегти спадщину українських сіл та міст. Зрештою, українці мають чим пишатися!», – кажуть про себе […]

Be Wine International
 Wine Show: Age of Art

24-25 травня 2025 року у КВЦ «Парковий» (Київ) відбудеться Be Wine International Wine Show — масштабна освітньо-дегустаційна подія, яка об’єднає локальних та міжнародних виробників вина, імпортерів, сомельє, представників індустрії гостинності та поціновувачів винної культури. Be Wine розвиває винну індустрію України з 2021 року. У 2024-2025 Be Wine стала номінантом Wine Travel Awards. Комунікаційна медіагрупа Drinks+ & Wine Travel Awards є інформаційним партнером цього івента. 


Комунікаційна медіа-група Drinks+ буде представлена на Be Wine 2025 власним стендом. Тут усі охочі зможуть отримати спеціальний випуск журналу Drinks+, присвячений винній мозаїці світу: винам різних країн і регіонів, а також українським виробникам, які сміливо заявляють про себе на міжнародній арені.

Be Wine International
 Wine Show — це:

  • 4500+ відвідувачів
  • 500+ видів вина з усього світу
  • 80+ тематичних дегустацій
  • 100+ експертів, сомельє, виноробів
  • 50+ стендів
  • 2 дні натхнення, навчання та задоволення

У 2025 році Be Wine стає не просто подією — це рік, у якому вино постає як мистецтво, а мистецтво — як мова вина. Античність і модернізм, класика та авангард — ми підкреслюємо красу плину часу, у якому завжди було місце вину та людському натхненню. Be Wine 2025 — це про гармонію смаку і краси, про діалог між минулим і сучасністю, де кожен ковток відкриває нову грань мистецтва життя. Вино, як і мистецтво, віддзеркалює епоху — через кожен келих ми запрошуємо вас торкнутися культури, традицій і новаторства — всього того, що формує справжню історію.

Що чекає на учасників Be Wine:

    • Wine Zoneпонад 500 локальних та міжнародних брендів вишуканого вина презентуватимуть свою продукцію. У невимушеній атмосфері ви зможете продегустувати найкращі купажі та дізнатися деталі виробництва цього магічного напою з перших рук — як від сімейного виробництва, так і від всесвітньо відомих компаній.
    • Speed Tasting — формат експрес-знайомства з різними зразками вина. 30-хвилинні дегустації для тих, хто хоче спробувати якомога більше та швидко сформувати смакові вподобання.
    • Professional Tasting — формат глибокого занурення для професіоналів. 50 хвилин експертного досвіду, що поєднує смак, знання й філософію виноробства.
    • Premium Tasting — особливий досвід для знавців. Тут відкриваються пляшки з історією: рідкісні сорти, обмежені релізи, колекційні лейби.
    • Art & Wine — унікальний простір, де мистецтво й вино взаємодіють у мультимедійному діалозі. 
    • Food Court & Lounge Zone — зона ідеального фудпейрингу. Тут на гостей чекають найвдаліші гастрономічні поєднання, що підкреслюють смак вина.

Be Wine: Age of Art — це унікальна подія, що відкриє перед безмежний світ вина, де кожен ковток — це історія, а кожен аромат — подорож крізь час.  

__________________________________________________________________________
Організатори Be Wine – компанія Hoteliero підтримує центр протезування та реабілітації Superhumans Center і передає частину прибутку від продажу квитків, а також 100% від усіх благодійних активностей на підтримку реабілітаційного центру. У 2024 році проєкти Hoteliero зібрали 2 345 614 грн на підтримку Центру. Тож, відвідуючи Be Wine та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. 



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

24-25 травня 2025 року у КВЦ «Парковий» (Київ) відбудеться Be Wine International Wine Show — масштабна освітньо-дегустаційна подія, яка об’єднає локальних та міжнародних виробників вина, імпортерів, сомельє, представників індустрії гостинності та поціновувачів винної культури. Be Wine розвиває винну індустрію України з 2021 року. У 2024-2025 Be Wine стала номінантом Wine Travel Awards. Комунікаційна медіагрупа Drinks+ […]

Новий центр досліджень rosé побудують у Провансі

У Провансі заплановано створення нового дослідницького центру, присвяченого виключно рожевим винам. Проєкт, що отримав назву Vitipole, передбачає інвестиції у розмірі 5,5 мільйона євро та включатиме експериментальну виноробню й дослідницький виноградник.


Vitipole замінить нинішній Центр рожевого вина (Centre du Rosé), який був збудований ще у 1999 році з метою покращення технологій виробництва рожевих вин. За словами генерального директора Vins de Provence Бриса Еймара (Brice Eymard), діючий центр застарів і не може відповідати сучасним потребам досліджень та інновацій.

Новий центр розташують всього за 500 метрів від теперішнього об’єкта в містечку Відобан (Vidauban), що у долині річки Аржан. Будівлю старого центру продали муніципалітету, який планує перетворити її на туристичний офіс.

Vitipole

Наразі проєкт знаходиться на ранньому етапі. Очікується, що дозвіл на будівництво буде отримано у червні цього року. Після чого організатори проведуть конкурс архітектурних проєктів, хоча концепція майбутнього центру вже існує.

Фінансування Vitipole забезпечать ключові професійні організації регіону: CIVP, Syndicat des Producteurs des Côtes de Provence, Syndicat des Côteaux d’Aix en Provence, Syndicat des Côteaux Varois en Provence, Syndicat des Vignerons du Var, а також Французький інститут виноробства (IFV). Вони отримають підтримку та дотації від регіону SUD, департаменту VAR і уряду Франції.

Відомі винороби регіону, зокрема Гійом Кордоніс (Guillaume Cordonis) з Maison Mirabeau, схвально оцінили амбітний проєкт, назвавши його «серйозною заявкою на майбутнє рожевого Провансу».

Новий центр матиме сучасну експериментальну виноробню – попередня, за словами Еймара, стала надто тісною та застарілою. Також буде облаштовано дослідницький виноградник, що дасть змогу вивчати понад 120 сортів винограду. Раніше ці дослідження проводилися у Бриньолі, за майже 40 км від Vidauban.

Ключовими напрямками роботи Vitipole стане адаптація виноградарства Провансу до кліматичних змін, впровадження сталих практик у виноробстві, а також покращення якості продукції.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: aixenprovencetourism.com

У Провансі заплановано створення нового дослідницького центру, присвяченого виключно рожевим винам. Проєкт, що отримав назву Vitipole, передбачає інвестиції у розмірі 5,5 мільйона євро та включатиме експериментальну виноробню й дослідницький виноградник. Vitipole замінить нинішній Центр рожевого вина (Centre du Rosé), який був збудований ще у 1999 році з метою покращення технологій виробництва рожевих вин. За словами […]

Конкурс для сомельє від Taylor’s Port

Конкурс сомельє Taylor’s Port Vintage Years, UK Sommelier Challenge запросить найкращих сомельє країни перевірити свої смакові рецептори у конкурсі, присвяченому вінтажному портвейну.


Після нещодавнього оголошення про те, що Taylor’s стане головним партнером Taylor’s Port Top 100 Sommeliers 2025, Taylor’s анонсує новий конкурс, покликаний продемонструвати навички та знання найкращих сомельє Великобританії. Конкурс відзначить майстерність професіоналів в одному із найлегендарніших стилів вина у світі.

Прийом заявок відкриється 1 травня 2025 року. Фінал відбудеться у Berry Bros & Rudd’s Napoleon Cellar 14 липня 2025 року.

David Guimaraens

Захід, організований технічним директором Taylor’s Port і головним виноробом Девідом Гімараєнсом (David Guimaraens), включатиме сліпу дегустацію шести вінтажних портвейнів шести різних десятиліть. Учасникам необхідно буде написати дегустаційні нотатки та рекомендувати поєднання з їжею для кожного вина. Потім вони матимуть тиждень, щоб доопрацювати свої нотатки, перш ніж надіслати їх організаторам.

Перед початком дегустації учасники відвідають поглиблений семінар, який проведе Гімараєнс.

Переможець конкурсу отримає приз – дводенне проживання на двох у п’ятизірковому готелі Yeatman у Порту, включаючи харчування та приватну дегустацію з Девідом Гімараєнсом. Також призами відзначать фіналістів і тих, хто займе місця з третього до п’ятого.

В рамках постійної освітньої місії конкурсу, всі роботи-переможці будуть опубліковані на сайті Taylor’s Port. Вони залишатимуться доступними для сомельє, які шукають натхнення, та для споживачів, які зацікавлені дізнатися, як найкраще насолоджуватися улюбленим вином.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: thedrinksbusiness.com

Конкурс сомельє Taylor’s Port Vintage Years, UK Sommelier Challenge запросить найкращих сомельє країни перевірити свої смакові рецептори у конкурсі, присвяченому вінтажному портвейну. Після нещодавнього оголошення про те, що Taylor’s стане головним партнером Taylor’s Port Top 100 Sommeliers 2025, Taylor’s анонсує новий конкурс, покликаний продемонструвати навички та знання найкращих сомельє Великобританії. Конкурс відзначить майстерність професіоналів в […]

Четвертий реліз – Wine Travel Awards 2024-2025 – оголошує переможців!

30 квітня завершився основний етап голосування Wine Travel Award 2024-2025.


Поважні судді Wine Travel Awards зробили свій вибір. І ми можемо оприлюднити імена переможців та щиро привітати всіх учасників цьогорічної кампанії, яка об’єднала вже 44 країни!

Переможці Wine Travel Awards:

  1. Ambassador

Суддя: Пол Роберт Блом (Paul Robert Blom), Нідерланди. Відомий експерт з вина та міцних напоїв. Понад п’ять десятиліть суддя великих винних конкурсів. І понад 33 роки присвятив навчанню майбутніх виноробів, зосереджуючись на недооцінених виноробних регіонах та сортах. Нагороджений Orde van Oranje-Nassau, що вручається королем Нідерландів за особливі заслуги перед державою.

  • Ambassador of the Year

Переможець: #73 Chien Hao Chen

Chien Hao Chen

Чіен Хао Чен (Тайвань) – доцент кафедри вина та міцних напоїв Національного університету гостинності та туризму Гаосюна (National Kaohsiung University of Hospitality and Tourism), професор Гонконгського політехнічного університету (Hong Kong Polytechnic University). Має докторський ступінь з тропічного сільського господарства та ступінь магістра OIV Університету Париж-Нантер (Paris Nanterre University). Він є міжнародним викладачем виноробства з кваліфікацією CIVB та одним із авторитетних суддів винного конкурсу Mundus Vini (понад 15 років). Наразі Чіен Хао Чен є рушійною силою відродження винного Тайваню, він створив Vino Formosa – єдине тайванське вино, нагороджене багатьма медалями міжнародних конкурсів. Пан Чен – перший винороб на Тайвані, який отримав французьку ліцензію винороба-технолога. Він професійний сомельє, який з 2010 року консультував три ресторани, відзначені зірками Мішлен. У 2023 році доктор Чіен-Хао Чен став першим на Тайвані, хто досліджував витримку в глибоководних умовах, запустивши Cuvée Marina, яке отримало золоту медаль на Union des Œnologues Vinalies International.

  • Creative Strategy

Переможець: #76 The Imeretian Wine Association

The Imeretian Wine Association

Імеретинська винна асоціація була створена у 2022 році за підтримки та ініціативи DMO Imereti (Організації управління туристичним напрямком Імерети). Головною метою було відкрити світові унікальний куточок Грузії – колиски виноробства – маловідомий регіон Імереті.

  1. Education in Enotourism
  • Cultural mission

Суддя: Янг Шен (Yang Shen), Китай, Нова Зеландія. Estate Director у Cloudy Bay, видатній виноробні, відомої своїми винятковими винами в Новій Зеландії. Вивчав виноградарство та енологію у престижних французьких закладах, перш ніж розпочати кар’єру, яка привела його до ключових посад у Moët Hennessy та Diageo.

Переможець: #22 The Cité des Climats et Vins de Bourgogne

The Cité des Climats et Vins de Bourgogne

Це мережа музеїв вина Бургундії, які базуються у трьох містах: Шаблі, Бон та Макон. Ці унікальні заклади запрошують туристів та винних експертів відкрити різноманітність винної культури Бургундії.

  • Unique Program

Суддя: Філіппо Маньяні (Filippo Magnani), Італія. Експерт з винних подорожей, засновник Fufluns Ltd. Випускник Економічного університету Флоренції (University of Economics in Florence), має ступень MBA Брайтонського університету (Brighton University). Шанований винний письменник. Автор відомого винного блогу Tales behind the wine. Активний член кількох виноробних асоціацій, суддя міжнародних винних конкурсів.

Переможець: #180 GRANDE PASSIONE di JC Viens

GRANDE PASSIONE di JC Viens

Очільник цієї освітньої компанії Джей Си Вієнс уособлює в собі цілий всесвіт знань про італійську винну сцену. Протягом останніх 15 років працював на перетині освіти, комунікації та стратегії, допомагаючи виноробням, консорціумам та професіоналам орієнтуватися на міжнародних ринках. Його мета – зробити італійське вино більш зрозумілим та цінним у всьому світі.

  1. Enogastronomic Events

Суддя: Пер Карлссон (Per Karlsson), Швеція. Відомий винний експерт з винного туризму. Зробив значний внесок у формування ландшафту винного туризму, працюючи редактором та автором у BKWine Magazine та Forbes. Його компанія BKWine встановлює стандарти для винних подорожей та гастрономічних вражень. Робота Пера Карлссона Framtidens Vin отримала премію OIV Book Award.

  • Event of the Year

Переможець: #66 Charitable Gastro Dinners

Charitable Gastro Dinners

За проєктом благодійних гастровечерь стоять Асоціація шеф-кухарів України та спільнота шеф-кухарів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану та Грузії, які об’єдналися для підтримки України. На сьогоднішній день вже проведено понад два десятки благочинних заходів, як в Україні, так і за її межами. Оскільки в центрі теми – Україна, страви Charitable Gastro Dinners, як правило, є стравами національної кухні з авторською інтерпретацією від шефів. Кожна вечеря супроводжується аукціоном, де гості мають можливість придбати ексклюзивні лоти. Виручені кошти передаються на потреби українських захисників.

  • Magnet of the Region

Переможець: #200 Essência do Vinho 

Essência

Престижний захід, що є наріжним каменем португальської винної культури. Організований компанією Essência у лютому 2025 року, захід продемонстрував понад 4000 вин від 400 місцевих та міжнародних виробників, включаючи рідкісні та ексклюзивні екземпляри. Essência do Vinho відбувався у Palácio da Bolsa, історичній будівлі XIX століття в неокласичному стилі. Яскравим моментом події став «Revista de Vinhos – ТОП-10 португальських вин» від Cork Supply, де міжнародне журі обрало найцікавіші вина країни.

  1. The Visiting Card of the Country
  • Art&History Object

Суддя: Фелісіті Картер (Felicity Carter), Австралія. Одна з провідних винних журналісток світу. Обіймала визначні редакційні посади, зокрема, була головним редактором Meininger’s Wine Business International, виконавчим редактором The Drop у Pix Wine. Наразі редакційний директор лондонського аналітичного центру Areni Global та ведуча подкасту A Question of Drinks.

Переможець: #41 The Shumi Winery

 The Shumi Winery

Туристичний комплекс «Шумі» із музеєм вина, грузинським етнографічним павільйоном і різноманітними гастрономічними враженнями є місцем, яке обов’язково потрібно відвідати як любителям вина, так і дослідникам грузинської культури та історії. Комплекс розташований в історичному місці та межує з Національним парком та музеєм імені А. Чавчавадзе. Територію туристичного комплексу «Шумі» було визнано «найкрасивішим місцем у Грузії».

  • Brand – the Visiting Card of the Country

Суддя: Річард Бемпфілд MW (Richard Bampfield), Великобританія. Провідна фігура в коментуванні та оцінці вин. Винний письменник. Має багатий досвід у міжнародної винній освіті та консалтингу. Власна консалтингова практика пана Бемпфілда обслуговує вражаючий список клієнтів, включаючи відомих виробників вина та роздрібних торговців. Є палким прихильником сталого розвитку. Підтримує виноробів України.

Переможець: #31 The Shumi Winery

The Shumi Winery

Shumi Winery – справжня візитівка виноробної Грузії і щорічний переможець нашої премії в багатьох категоріях! Вина Shumi Winery – медалісти (понад 450 нагород!) більшості провідних міжнародних конкурсів Виноробня має понад 25-річну історію і, завдяки якості своєї продукції, здобула чудову репутацію виробника грузинських вин. Продукція Shumi Winery експортується більш ніж до 30 країн. Символом Shumi є легендарний Грифон (Фаскунджі у грузинській міфології). Згідно з давньою легендою, саме Грифон приніс людям перше гроно винограду, що поклало початок вирощуванню виноградників на Землі.

  • Must Visit

Суддя: Професор Гергей Сольнокі (Prof. Dr. Prof. h.c. Gergely Szolnoki), Греція, Німеччина. Відомий авторитет у галузі досліджень ринку вина та сталого винного туризму. Професор Університету Гайзенхайма (Geisenheim University)  та почесний професор Університету Західної Аттики (University of West Attica). Володар OIV Book Awards за співавторські роботи про інноваційні моделі винного туризму.

Переможець: #62 The Shumi Winery

The Shumi Winery

У 2013 році ЮНЕСКО внесла давньогрузинський традиційний метод виноробства квеврі до списку нематеріальної культурної спадщини людства. Shumi Winery є продовжувачем традицій грузинського виноградарства та виноробства з 8-тисячолітньою історією. У 2003 році, щоб зберегти цілісність генетики автохтонних сортів винограду Грузії, Shumi створила першу приватну ампелографічну колекцію в Грузії, яка сьогодні вважається найбільшою приватною колекцією у світі, що налічує понад 2000 сортів винограду з 47 різних країн.

  • Progressive Approach

Суддя: Марінела Арделян (Marinela Ardelean), Румунія. Має ступінь MBA та PhD з маркетингу, очолює Wines of Romania, є видатною фігурою у виноробній галузі. Її новаторська книга, яка поєднує румунські вина з італійською кухнею, демонструє інноваційний підхід авторки до міжкультурного кулінарного поєднання.

Переможець: #38 Castle Bethlen-Haller

Castle Bethlen-Haller

Замок у стилі Відродження, збудований між 1560 і 1624 роками, переплітає історії лицарів з виноробною спадщиною. Сьогодні він тепло зустрічає гостей, пропонуючи страви з місцевих інгредієнтів з ферми, яка належить замку, а також відпочинок в одному з п’ятнадцяті номерів. Звідси можна відправитись у подорож чотирма виноробнями: Jidvei, Tăuni, Blaj та Bălcaciu.

  • Region of the Year

Суддя: Доктор Метью Хоркі (Dr. Matthew Horkey), США. Освітянин у сфері вина. Написав три впливові книги про вино та численні статті, а також створив величезну кількість тематичного відео. Глибоке занурення у виноробні регіони світу зробило пана Хоркі поважним суддею винних конкурсів по всьому світу.

Переможець: #50 Piemont

Piemont

П’ємонт, розташований на північному заході Італії, –виноробний регіон, всесвітньо відомий своїми багатими традиціями виноробства та різноманітним терруаром. П’ємонт є батьківщиною благородного винограду Неббіоло, а також сортів Барбера і Дольчетто, а також, звичайно, таких культових вин, як асті, бароло, барбареско тощо. Маючи глибоке коріння як у виноградарстві, так і в гастрономії, П’ємонт пропонує неперевершений досвід для любителів вина, поєднуючи виняткові вина з приголомшливими пейзажами та кулінарними шедеврами.

  1. Wine Guide
  • Top Guide

Суддя: Пол Вагнер (Paul Wagner), США. Видатний лідер у виноробній галузі, відомий стратегічним мисленням, маркетинговими інноваціями та участю у винному туризмі і освіті. Як засновник Balzac Communications & Marketing, він відіграв важливу роль у просуванні світових винних брендів за допомогою креативних рекламних кампаній. Пол Вагнер є старшим консультантом круїзної компанії Expedia, що першою у світі розробила винні туристичні маршрути і стала номінантом Wine Travel Awards та переможцем публічного голосування.

Переможець: #172 Oleksandra Minenko-Decamps

Oleksandra Minenko-Decamps

Олександра Міненко-Декамп є амбасадором Dijon Bourgogne та Climats du Vignoble de Bourgogne Patrimoine Mondial. Вона відіграє важливу роль у просуванні багатої спадщини бургундських вин. Член журі престижних міжнародних конкурсів. Пані Олександрі вдається створювати індивідуальні винні враження, які занурюють гостей у багату історію та смаки найвідоміших апеласьйонів Бургундії. Кожен тур ретельно розроблений, щоб представити кращі виноробні, культурні пам’ятки та автентичну атмосферу регіону.

  • Travel Operator of the Year

Суддя: Роберт Джозеф (Robert Joseph), Великобританія. Знаний винний критик, письменник, суддя винних конкурсів та flying winemaker. Важливою роботою пана Роберта є запуск International Wine Challenge, який став еталоном оцінки якості вина в усьому світі. Він також відомий своєю освітньою роллю, читаючи лекції з винного бізнесу та маркетингу на різних міжнародних платформах. Автор Meiningers Wine Business International magazine , Wine Intelligence тощо, що аналізує тенденції та поведінку споживачів вина.

Переможець: #58 BKWine Tours

 BKWine Tours

Пер Карлссон та Брітт Карлссон – талановита пара винних ентузіастів, яка справила величезний вплив на світ вина та туризму. Разом у 2004 році вони заснували BKWine AB, компанію, що спеціалізується на винних турах, яка з того часу стала одним із провідних світових операторів. BKWine організовує високоякісні винні та гастрономічні тури до найкрасивіших виноробних регіонів світу. Щороку компанія пропонує  близько 30 винних подорожей. Брітт і Пер написали дванадцять книг про вино. Їхня остання книга присвячена сталому розвитку та органічним продуктам у вині. 

  1. Wine&Food Influencer
  • Expert Opinion

Суддя: Стефан Баде (Stéphane Badet), Франція. Викладач в Університеті Бордо (University of Bordeaux). Призначений Міністерством сільського господарства Франції спеціалістом з економічних показників та агроекології при цьому міністерстві. Має великий досвід роботи експертом та консультантом у різних програмах у сфері виноробства по всьому світу.

Переможець: #151 Chan Jun Park

Chan Jun Park

Чан Джун Парк є найвідомішим у світі корейським фахівцем у галузі вина. Він понад 20 років активно займається різноманітними напрямами виноробної промисловості. Директор винного конкурсу OIV Asia Wine Trophy, ініціатор та директор International Wine Conference, програми, що проводиться спільно з Asia Wine Trophy, директор Інституту вин зі Східної Європи (Institute for Wines from Eastern Europe), віце-президент Корейської міжнародної асоціації сомельє, винний письменник, автор книг («Wine is…», «Moldova Wine»), видавець, викладач Університету Кьонхі (Kyunghee University) в Сеулі, представник Кореї та радник французької компанії Break Events, суддя різноманітних міжнародних винних конкурсів. Його семінар про винний ринок Південної Кореї отримав високе визнання в країні та далеко за її межами.

  • The Brightest Journey

Суддя: Стефан Баде (Stéphane Badet)

Переможець: #131 Allison Levine

Allison Levine

Еллісон Левін є власницею Please The Palate, бутік-агенції, що спеціалізується на маркетингу та плануванні заходів для виноробної та лікеро-горілчаної промисловості. До запуску Please The Palate Еллісон працювала в журналі The Tasting Panel Magazine/Blue Lifestyle, керуючи відділом маркетингу та заходів. Завжди захоплена вином і серйозно ставлячись до того, щоб зробити свою пристрасть кар’єрою, вона розпочала свій шлях в LearnAboutWine, де керувала стартапом з винної освіти, організовуючи заняття та приватні заходи по всьому Лос-Анджелесу. Як експерт галузі, працювала з виноробними регіонами по всьому світу. Жила та працювала в Італії, Іспанії та Мексиці. Відзначена багатьма нагородами, у тому числи: «USA TODAY 10 найкращих експертів» за версією Reader’s Choice Awards, «101 найкращий винні автор 2020 року» за версією Corking Wines та ін.

  • Author of the Year

Суддя: Гергей Сольнокі (Prof. Dr. Prof. h.c. Gergely Szolnoki), Греція, Німеччина.

Переможець: #139 Andrei Cibotaru

Andrei Cibotaru

Андрій Чиботару є засновником і автором блогу www.finewine.md, який ведеться румунською мовою та містить інформацію про провідні вина Молдови, представлені в різних куточках світу. Чиботару – журналіст з понад 15-річним досвідом роботи, зокрема в тележурналістиці та онлайн-ЗМІ. Він є винним експертом і сомельє, прийнятим до ASI. Є постійним суддею Berliner Wein Trophy, Concours Mondial de Bruxelles, International Wine Contest Bucharest, Eurasia Wine & Spirits Competition тощо. Був удостоєний почесних звань «Найкращий блогер 2016 року» за версією журналу VIP Magazine, а також «Найкращий винний журналіст 2016 року» за версією організації Wine of Moldova.

Також дві нагороди Drinks+ Editor’s Choice від Комунікативної медіа групи Drinks+ одержали переможці публічного голосування:

Об’єднання  виноробів #181 Wines of the Silver Land (Україна, Закарпатття), що сьогодні реєструється  як географічне зазначення, – в номінації Region of the Year.

Wines of the Silver Land

Всесвітньо відомий центр енологічної культури та винного туризму #24  World of Wine (Португалія) – став переможцем в категорії  Cultural mission  номінації Education in Enotourism.

World of Wine

 

А також #85 Monsoon Valley Vineyard (Таїланд) в номінації The Visiting Card of the Country, категорії Must Visit.

Monsoon Valley Vineyard

Крім того, традиційно журі Wine Travel Awards вручають спеціальну нагороду Judges Choice. Її  отримали:

#184 Fongyee Walker

  • Nomination: Education in Enotourism
  • Category: Unique Program
  • Суддя: Філіппо Маньяні (Filippo Magnani)

Fongyee Walker

Фонгі Вокер перша здобула ступінь MW на материковому Китаї. Вона заснувала компанію Dragon Phoenix, щоб зосередитися на винній освіті. Пані Вокер викладає на всіх рівнях WSET, як для професіоналів, так і для винних ентузіастів. Вона також працювала в Університеті Цінхуа (Tsinghua Univeristy) та Кембриджському Університеті (Cambridge University). Маючи вражаючий досвід навчання понад 100 000 студентів, Фонґі продовжує допомагати новим поколінням винних любителів в Китаї цінувати вино не лише за його престиж, а й за справжні складність та смак.

#81 Château Angelus

  • Nomination: The Visiting Card of the Country
  • Category: Art & History Object
  • Суддя: Фелісіті Картер (Felicity Carter)

Château Angelus

Легендарне Château Angelus, яким керує родина де Буар де Лафорест (de Boüard de Laforest), є втіленням досконалості Бордо. Відданий екологічній стійкості, маєток отримав сертифікат HVE і відкрив підприємство нового типу – Carillon d’Angelus, сучасну виноробню, яка дотримується суворих екологічних стандартів. Власники шато утримують ресторан з зірками Мішлен та ферму, що спеціалізується на екологічно чистих продуктах.

#146 Tenute SalvaTerra

  • Nomination: The Visiting Card of the Country
  • Category: Art & History Object
  • Суддя: Фелісіті Картер (Felicity Carter)

Tenute SalvaTerra

Tenute SalvaTerra розташована в одному з найпрестижніших виноробних регіонів – зоні Вальполічелла Класіко. Tenute SalvaTerra – це 600 гектарів виноградників (регіон Венето), що простягаються від озера Гарда. У SalvaTerra є вісім маєтків: Tenuta di Prun, Tenuta Villa Giona, Tenuta di Mezzane, Tenuta di Cazzano di Tramigna, Tenuta di Montorio, Tenuta di San Martino Buon Albergo, Tenuta di Oliosi, Tenuta di Vescovana. Tenute SalvaTerra була заснована братами Фурія і є виноробним проєктом, яким керують не лише спадкоємці сімейного бізнесу Фурія (Furia), а й група підприємницьких інвесторів, що займаються виноробством та індустрією гостинності.

#109 Azienda Agricola San Salvatore 1988

  • Nomination: The Visiting Card of the Country
  • Category: Progressive Approach
  • Суддя: Марінела Арделян (Marinela Ardelean).

Azienda Agricola San Salvatore 1988

Виноробня Azienda Agricola San Salvatore 1988, що належить Джузеппе Пагано (Giuseppe Pagano), є справжнім флагманом Чіленто, коли йдеться про біодинамічне вино. Навіть у деяких всесвітньо відомих виноробних регіонах вирощування не таке інноваційне та продумане, як тут. Добрива для виноградників виробляються завдяки утриманню стада буйволів, виноробня працює від власної системи сонячних панелей, а консультантом маєтку є піонер виноробства Ріккардо Котарелла (Riccardo Cotarella). Вина Azienda Agricola San Salvatore 1988 здобули сотні нагород, включаючи 93 бали від Роберта Паркера (Robert Parker) за Corleto IGP Paestum Bio 2022. Джузеппе Пагано та його виноробні у 2023 році присуджена Parker’s Green Emblem (на той час її мали лише 11 виноробень світу).

#206 South Africa

  • Nomination: The Visiting Card of the Country
  • Category: Region of the year
  • Суддя: Доктор Метью Хоркі (Dr. Matthew Horkey).

South Africa

Винний туризм Південної Африки такий же різноманітний та захопливий, як і її ландшафти. 23 унікальні винні маршрути, що простягаються від історичних винних земель Кейп-Вайнлендс до прибережних та внутрішніх регіонів, пропонують відвідувачам безліч вражень. У Південній Африці винний туризм – це не просто насолода вишуканими винами; це запрошення відчути природну красу країни, культурне багатство та історії, вплетені в кожен виноградник і пляшку. Кожен маршрут пропонує неповторне поєднання вин світового класу, мальовничих краєвидів та теплої гостинності. Відвідувачі можуть насолодитися пікніками на виноградниках, екскурсіями з гідом та захопливими дегустаціями у поєднанні з більш авантюрними видами активного відпочинку.

#57 WildChina Travel

  • Nomination: Wine Guide
  • Category: Travel Operator of the Year
  • Суддя: Роберт Джозеф (Robert Joseph).

WildChina Travel

Заснована у 2000 році, WildChina – це відзначена нагородами компанія з екологічного розвитку, що спеціалізується на створенні індивідуальних подорожей по кожному куточку Китаю. «Ми віримо в силу подорожей, яка змінює, надихає та зближує людей, невпинно працюючи над тим, щоб удосконалити кожну деталь для наших гостей», – кажуть в компанії. Саме ця відданість, досвід та пристрасть до подорожей Китаєм роблять WildChina Travel лідером галузі.

#204 Locoporvino – André & Karla

  • Nomination: Wine&Food Influencer
  • Category: The Brightest Journey
  • Суддя: Стефан Баде (Stéphane Badet).

Locoporvino – André & Karla

Андре та Карла, дует, що стоїть за Locoporvino, – захоплені творці контенту про вино та подорожі з Бразилії та Гватемали, які зараз проживають у Грузії. Закохані у винний туризм та подорожуючи понад 100 країнами, вони присвятили себе поширенню історій найцікавіших виноробних регіонів світу, часто працюючи безпосередньо на виноградниках. Їхній шлях розпочався у кулінарному світі, починаючи з посади шеф-кухарів у Діснейленді, потім під час роботи на борту круїзного лайнера на Гаваях та у віддаленому готелі на Алясці. Перехід у виноробство був природним розвитком, поєднуючи досвід у сфері гостинності з глибокою шаною до виноробства.

Команда Wine Travel Awards вітає усіх переможців і дякує за роботу нашим поважним суддям!

Яскравою завершальною точкою цьогорічної премії стане церемонія нагородження переможців WTA у Лондоні. Нагадуємо, що акцент в проєкті Wine Travel Awards робиться не тільки на перемозі та визнанні: справжньою цінністю є встановлення дружніх зв’язків і творчих колаборацій. Саме з цією метою ми і проводимо наші івенти.

Отже, запрошуємо усіх причетних та й просто закоханих у винні шляхи 20 травня до Olympia London  (Gallery Suitе), де з 10.30 до 12.30 відбудеться Церемонія нагородження Wine Travel Awards 2024-2025.

А з осені стартуватиме вже 5-й, ювілейний, реліз премії. Приєднуйтесь до  комьюніті прогресивних, активних і талановитих номінантів Wine Travel Awards!



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


 

30 квітня завершився основний етап голосування Wine Travel Award 2024-2025. Поважні судді Wine Travel Awards зробили свій вибір. І ми можемо оприлюднити імена переможців та щиро привітати всіх учасників цьогорічної кампанії, яка об’єднала вже 44 країни! Переможці Wine Travel Awards: Ambassador Суддя: Пол Роберт Блом (Paul Robert Blom), Нідерланди. Відомий експерт з вина та міцних […]

Украина