Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Тиждень Італійської Кухні відбувся! В Україні захід пройшов вшосте

15.12.2021, Новини

У рамках головної події було проведено конференцію на тему «Традиції та перспективи італійської кухні. Обізнаність та підвищення харчової стійкості», метою якої було висвітлення якості та індивідуальності італійської кухні.


11 грудня у Києві у рамках VI Тижня Італійської Кухні відбулась конференція, увагу якої було зосереджено на надійних та органічних продуктах. Захід організовано Посольством Італії в Україні та ICE – Агентством зовнішньої торгівлі Італії за ініціативи Міністерства закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії.

Тиждень Італійської Кухні

 

Учасників прес-конференції привітали Надзвичайний та Повноважний Посол Італії в Україні П’єр Франческо Дзадзо (Pier Francesco Zazo) та директор ICE Київ Тоні Коррадіні (Tony Corradini).

 

Тиждень Італійської Кухні

 

У програмі відбувся майстер-клас бренд шефа «Cільпо» Марко Черветті (Marco Cervetti) присвячений традиційним рецептам італійської кухні и cooking show шеф-поварів Стефано Антоніолі (Stefano Antonioli), ресторан «Фенікс» та Гаетано Сгроі (Gaetano Sgroi), Opera Hotel Kyiv.

 

Marco Cervetti

 

Італійські продукти та напої – це важлива складова бренду Made in Italy, що має великий потенціал в Україні. І саме щоб підтримати ці тенденції, нещодавно було укладено угоду між ICE та українською мережею супермаркетів «Сільпо» – одним із найпотужніших рітейлерів України.

 

 

Захід продовжився прийомом, серед гостей якого були представники алкогольної та продуктової сфери, а також інших бізнесів.

 

Тиждень Італійської Кухні


Довідка D+

За даними Італійського Інституту Статистики в 2020 році до України було імпортовано італійських продуктів харчування, включаючи напої, на суму близько 208 мільйонів євро. Це на 27% більше у порівнянні із 2019 роком. Продукти харчування займають вагоме місце у загальному імпорті італійських товарів в Україну і на сьогодні їх частка складає біля 12,3 %.

Довідка D+

ICE (Instituto nazionale per il Commercio Estero) – Інститут зовнішньої торгівлі Італії, допоміжний орган Міністерства економічного розвитку Італії, є державним агентством з розвиненою мережею регіональних та зарубіжних представництв (17 в Італії, 117 по всьому світу). ICE було створено у 1926 році.

X
Украина