Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Sotheby's

На аукціоні Sotheby’s виставлять рідкісний віскі

10.10.2024, Новини

У партнерстві з одним із найстаріших у світі аукціонних домів, провідний шотландський виробник віскі Chivas Brothers, представить на аукціоні унікальний лот – The Glenlivet 55 Year Old, 200th Anniversary Edition.


Дом Sotheby’s оголосив про довгострокове партнерство з Chivas Brothers, виробником віскі, що з 2001 року належить Pernod Ricard. На аукціоні ‘Finest & Rarest Whisky‘ у Лондоні буде виставлено унікальний односолодовий віскі 55-річної витримки – The Glenlivet 55 Year Old, 200th Anniversary Edition. Пляшка представлена у позолоченій скульптурі, яку створив IT-архітектор Майкл Хансмейєр (Michael Hansmeyer). Сферичний графин прикрашений коштовним камінням. І це найбільша витримка віскі The Glenlivet.

Джонні Фаул (Jonny Fowle), керівник відділу міцних напоїв Sotheby’s, прокоментував: «Ми раді запропонувати пристрасним колекціонерам віскі унікальний реліз односолодового The Glenlivet, п’ятдесятип’ятирічної витримки. Партнерство з Chivas Brothers дає привілей пропонувати найексклюзивніші зразки, створені спеціально для Sotheby’s. Дебют The Glenlivet 55 Year Old, 200th Year Anniversary Edition ідеально втілює злиття вишуканих спиртних напоїв та дизайну, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість представити ще більше незвичайних творінь колекціонерам і поціновувачам по всьому світу».

Лот доступний для торгів з 22 жовтня по 5 листопада 2024 року. Виручені кошти підуть на користь Національного фонду Шотландії, який займається збереженням природної та культурної спадщини країни.

Жак-Анрі Брів (Jacques-Henri Brive), глобальний керівник підрозділу товарів класу люкс у Chivas Brothers, сказав: «Нам пощастило мати вишуканий архів рідкісних витриманих віскі в Chivas Brothers. До цих пір ці цінні віскі ніколи не були доступні покупцю. Наше партнерство з Sotheby’s є першою нагодою для колекціонерів додати до своєї колекції частинку історії шотландського віскі, які ніколи раніше не випускалися. Це монументальний момент для поціновувачів віскі та поціновувачів розкоші і його не можна упустити».

Оцінна вартість лоту 35000-70000 фунтів стерлінгів. Міцність 42,8%.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: sothebys.com
Фото: sothebys.com

X
Украина