Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Worldwide œufs en meurette ChampionshipWorldwide œufs en meurette Championship

4-й Worldwide œufs en meurette Championship запалює нові зірки

12.10.2022, Гастрономія

У сонячні осінні вихідні, 8 та 9 жовтня, у Château du Clos de Vougeot пройшов 4-й чемпіонат світу з œufs en meurette.


Цього року на Worldwide œufs en meurette Championship тринадцять кухарів змагалися за звання чемпіона світу. Перемогу здобула Джой-Астрід Бланшар-Пуансо (Joy-Astrid Blanchard-Poinsot), шеф-кухар ресторану Chez Camille в Арне-ле-Дюк та Фредерік Вардон (Frédéric Vardon), чемпіон світу 2019 року. Жан-Бруно Госсе (Jean-Bruno Gosse), шеф-кухар ресторану Loiseau des Ducs, отримав приз за креативність інтерпретації легендарного бургундського рецепту.

Нагадуємо, у сезоні WTA 2021-2022 захід Worldwide œufs en meurette Championship був номінантом та переможцем громадського голосування.

Worldwide œufs en meurette Championship

4-й випуск цього оригінального кулінарного конкурсу, організованого Château du Clos de Vougeot, став ще більш міжнародним. Минулого року серед учасників були два іноземні кухарі, цього року участь взяли чотири міжнародні шефи: Паскаль Оссіньяк (Pascal Aussignac), ресторан le Club Gascon, Лондон, Реньє Нг (Rainier Ng), ресторан Gaston, Сінгапур, Ерік Старкман (Eric Starkman) , ресторан Le Gratin, Нью-Йорк, Річард Ван Остбрюгге (Richard Van Oostbrugge), ресторан DeJuvelier, Амстердам.

Worldwide œufs en meurette Championship

У рамках глобального конкурсу, другий рік поспіль, відбувся конкурс кухарів-аматорів, захоплених бургундськими рецептами. Журі одноголосно визнало переможцем Тьєррі Андре (Thierry Andre) з Бона, бухгалтера за професією. В минулому році переможцем став Мікаель Туро (Mickaël Thureau) з Бордо.

Новація цьогорічного Worldwide œufs en meurette Championship – конкурс учнів, що дозволив виявити таланти та наголосити, наскільки технічність виконаного ними oeuf en meurette зуміла виявити майбутніх лідерів. Переможцем конкурсу учнів став двадцяти двох літній Валентин Лавісс (Valentin Lavisse), учень École des métiers Dijon Métropole, Валентин працює в Hostellerie de Levernois разом із шеф-кухарем Філіпом Оже (Philippe Augé).

Фото: Benedicte Maniere

X
Украина