Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ТОП-5 вин

5 вин для особливого літа

10.07.2020, Вино Автор: Ольга Савченко

Реклама

Романтичні прогулянки набережною на заході, пікніки просто неба і це прекрасне відчуття, коли теплий вітер вривається в розчинене вікно. Можете продовжити список, а ми додамо до нього ТОП-5 вин, які зроблять ваше літо бездоганним.

1.Villa Krim Beef Steak

Вугілля жевріє, наповнюючи повітря димним ароматом, замариноване і нанизане на шампури м’ясо готується вирушити на мангал, чудова компанія неподалік займається нарізкою салатів, і єдине, чого не вистачає в цій прекрасній літній картині – червоного сухого Beef Steak з Appetite Collection Villa Krim. У цього вина є все для того, щоб доповнити будь-яку трапезу, головною стравою якої буде м’ясо. Багатий смак з оксамитовими танінами, довгий та пікантний післясмак. Спробуйте – насолода гарантована!

2.Villa Krim Rose

Але якщо ви належите до тих улюбленців долі, кому пощастило цього літа опинитися на морському узбережжі, відсвяткувати таку удачу потрібно з особливим вином, й ігристе напівсолодке Villa Krim Rose для цього випадку підійде ідеально! Багато хто з вайнловерів впевнений, що рожеве вино підходить тільки для сонячних днів, і вони мають рацію – прозоре і легке ігристе кольору фламінго краще за все доповнює літню картину світу та освіжає не тільки рецептори, але і почуття.

ТОП-5 вин2

3.Chardonnay Sauvignon від Villa Krim

Якби літо мало колір, який би колір це був? Жовтий, колір сонця? Синій, колір моря? Зелений, колір зелені? Складно визначитися, правда? Якби літо було ароматом, яким би він був? Кавуновим? Квітковим? Ароматом ванільного морозива? Дуже складно відповісти. Але якщо ви запитаєте, яке літо на смак, не замислюючись ні на секунду, відповімо – сухе біле Chardonnay Sauvignon з авторської колекції Villa Krim. Сонячний золотистий колір, аромат з трав’янистими та цитрусовими нотками, легкий, освіжаючий смак з нотами цитрусових фруктів – все в одній пляшці, і неземне задоволення на додачу. До речі, кращої пари до морепродуктів годі й шукати.

4.Sangiovese від Villa Krim

Бувають влітку такі дні, коли стовпчик термометра нещадно наближається до +40 °, і лінь з пороку перетворюється на необхідну умову виживання. Ліньки все: йти кудись, прибирати, навіть готувати їжу, і саме для таких днів в Art Collection Villa Krim існує сухе червоне Sangiovese. Єдине зусилля, яке вам доведеться докласти – це відкоркувати пляшку і налити собі келих живильної рідини. Це прекрасне вино і спрагу втамує, і голод, адже його насичений яскравий смак, з оксамитом  танінів та ягідними нотами – це все, що може знадобитися. Це вино самодостатнє, але не нав’язливе, ідеально збалансоване, має впізнаваний характер та ідеально доповнює байдикування літніх днів.

ТОП-5 вин3

5.Muscat Riviera від Villa Krim

І цей список не був би повним без всіма улюбленого вина Riviera з Muscat Collection Villa Krim. Воно не виходить з рейтингів найпопулярніших і бажаних рожевих вин. Muscat Riviera – це багаті, складні та інтенсивні аромати, які варіюються від цитрусових до троянди. Додайте грушу, квіти акації, які знаходяться в ідеальному балансі з солодкими та пряними нотами ванілі, і зрозумієте, що встояти неможливо. Смак м’який, але яскравий, елегантний і освіжаючий. Любителям нових відчуттів ми б рекомендували спробувати це вино з вершковою пастою та морепродуктами, смак вас приємно здивує. Ну, а в класичному варіанті кращий пейрінг до цього вина – свіжі фрукти та легкі десерти.

Так виглядає список мастхевів літа 2020 року – беріть на озброєння і нехай ваше літо буде бездоганним!

shkidlive

 

X
Украина