Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Nemiroff

Алкогольні бренди та оптовики підтримають Україну

06.06.2022, Новини

Бренд горілки Nemiroff об’єднався з британськими оптовиками LWC Drinks та Oak & Still, щоб зібрати гроші на підтримку України.


Керівництво Nemiroff оголосило, що у червні 2022 року 1 фунт стерлінгів від продажу кожної пляшки Nemiroff De Luxe буде спрямований Українському гуманітарному Комітету з надзвичайних ситуацій.

Юрій Сорочинський, генеральний директор бренду, сказав: «Сьогодні Україна демонструє цінності, які Nemiroff відстоює роками. Український народ показав свій незламний дух, мужність та силу у нашій боротьбі за свободу. Благодійна ініціатива з нашими партнерами є дуже важливою для нас, ми раді допомогти українцям, які постраждали від військової агресії».

За словами керівництва бренду, кількість пошукових запитів у Google на тему «українська горілка» різко зросла після російського вторгнення.

З початком війни багато співробітників Nemiroff стали волонтерами, 25 людей пішли до армії.

«Ми пишаємося тим, що представляємо Nemiroff у Великій Британії, і сподіваємось, що зможемо допомогти нашим друзям та колегам підтримати народ України у ці скрутні часи», – каже Люк Браун (Luke Brown), директор з продажу Oak & Still.

Джерело: thespiritsbusiness.com
Фото: wz.lviv.ua/ukraine

X
Украина