Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Balkans International Wine Competition

Balkans International Wine Competition стартував

01.06.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

1 червня розпочав роботу Балканський міжнародний винний конкурс, на якому свої вина представили також українські винороби. Місце проведення конкурсу – грецький острів Саламіна.


Balkans International Wine Competition – захід, який об’єднує світову винну еліту, з метою побачити та продегустувати багатство та різноманітність балканських вин. Виробляючи 1,8 млн тонн вина на рік, Балкани займають 5 місце у світі після таких виноробних країн як Італія, Франція, Іспанія, США.

Balkans International Wine Competition

Цьогоріч на Балканському міжнародному винному конкурсі буде представлена найбільша кількість вин за всю його історію.

Balkans International Wine Competition

У рамках конкурсу відбудеться презентація міжнародної премії з винного туризму Wine Travel Awards, а також тейстинг вин номінантів та спонсорів WTA і презентація українських вин. Крім цього, команди Drinks+ та Wine Travel Awards презентують на конкурсі WTA Guide – ексклюзивний PR-каталог, де представлені цьогорічні номінанти премії. Вперше WTA Guide побачили відвідувачі та учасники ProWein-2022, наразі така можливість є у всіх відвідувачів та експонентів Balkans International Wine Competition, наступні зупинки унікального каталогу – London Wine Fair і Bordeaux Wine Week.

Результати виноробів буде оцінювати престижне міжнародне журі BIWC у складі 21 судді під головуванням Ігоря Луковича (Igor Lukovic) з Сербії. Серед членів журі 5 MW: Константінос Лазаракіс (Konstantinos Lazarakis), Джон Сальві (Count John Salvi), Керолайн Гілбі (Caroline Gilby), Роб Сміт (Rob Smith), Робін Кік (Robin Kick) та визнані винні професіонали з усього світу.

Чекаємо на оцінку компетентного журі, бажаємо перемоги всім учасникам і всім серцем вболіваємо за виноробів України.

X
Украина