Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards Guide

Wine Travel Awards Guide – прем’єра на ProWein

11.05.2022, Новини

Вперше Wine Travel Awards Guide 2021-2022 буде представлений на ProWein 2022.


Вже зовсім скоро ексклюзивний PR-каталог номінантів та переможців премії Wine Travel Awards Guide 2021-2022 дебютуватиме на ProWein 2022.

Друкована версія Wine Travel Awards Guide 2021-2022 буде розповсюджуватися на стенді International Trade Press, розташованому з боку північного входу (North entrance) поруч із залами 7.0 та 9.

Електронна версія каталогу буде розміщена на онлайн-платформі Digital: online trade press stand сайту prowein.com, що є новою цифровою пропозицією від Messe Düsseldorf. Такий формат дозволяє розширити присутність Wine Travel Awards Guide серед професіоналів алкогольного ринку. Стенд для онлайн-преси доступний за декілька днів до виставки, а також відкритий впродовж трьох місяців після закінчення ProWein 2022.

Крім того, відвідувачі ProWein 2022 зможуть відсканувати каталог в електронному вигляді, використовуючи QR-code на постерах, які будуть розміщені в різних зонах виставки, а наші читачі вже можуть ознайомитися з каталогом тут.

Wine Travel Awards Guide

Нагадуємо, що переможці WTA будуть офіційно оголошені та нагороджені на церемонії вручення нагород Wine Travel Awards Ceremony at London Wine Fair 2022, яка відбудеться в «Industry Briefing Room» на London Wine Fair 8 червня 2022 року о 12.30-14.30.

У рамках заходу команди Drinks+ та Wine Travel Awards організовують дегустацію вин номінантів та партнерів WTA з усього світу, в тому числі з України.

Wine Travel Awards Guide – це спеціалізоване рекламне видання англійською мовою, яке випускається Комунікаційною медіагрупою Drinks+ один раз на рік у друкованому та цифровому вигляді, та має аудиторію понад 150 000 людей, які є учасниками винної спільноти у всьому світі.

Винні ентузіасти та професіонали читають WTA Guide, щоб бути в курсі тенденцій, нових та існуючих виробничих регіонів, брендів, а також пропозицій винного туризму по всьому світу.

Цього року WTA Guide буде також розповсюджуватися на провідних світових виставках вин та івентах WTA: London Wine FairBordeaux Wine Week та Balkans International Wine Competition.

X
Украина