Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bernard Magrez Group

Bernard Magrez Group, лауреат V d’Or, візьме участь у Wine Paris & Vinexpo Paris-2024

03.02.2024,

З 12 лютого 2024 року у Парижі стартує провідна виставка Європи – Wine Paris & Vinexpo Paris, яка збере під своїм дахом 4026 експонентів та 40 000 відвідувачів-фахівців з усього світу.


Серед учасників Wine Paris & Vinexpo Paris-2024 – такі гранди світової винної галузі, як Bernard Magrez Group, до якої входять справжні зірки: Château Pape Clément (Grand Cru Classé of Graves), Château La Tour Carnet (Grand Cru Classé, Haut-Médoc), Château Fombrauge (Grand Cru Classé of Saint-Émilion), Clos Haut-Peyraguey (Premier Grand Cru Classé of Sauternes) та ще десятки видатних виноробень з різних країн світу. Усі ці неймовірни вина чекатимуть гостей на стенді Bernard Magrez Group (Hall 4 – D133).

Можливо відвідувачам стенду пощастить зустрітися з самим Маестро – месьє Бернаром Магре, найбільш креативною та видатною фігурою сучасного винного світу. Бернар Магре уславився не лише вищою якістю своїх вин, а й меценатською підтримкою мистецьких проєктів та видатних стартапів.

Bernard Magrez Group

Цього року Bernard Magrez Start-Up Win було номіновано на V d’Or, Vinexposium’s Business Awards, у категорії «Best Transmission Initiatives», премія буде вручена на святкової церемонії 11 лютого, під час La Nuit des V d’Or, напередодні Wine Paris & Vinexpo Paris. Премія V d’Or відзначає видатні досягнення представників галузі з погляду продуктивності та сталого розвитку.

Bernard Magrez Group

Месьє Родольф Ламейз (Rodolphe Lameyse), СЕО Vinexposium так прокоментував місію заходу: «Нагорода V d’Or є твердим вираженням нашої прихильності до стійкої та відповідальної виноробної промисловості, символом досконалості та збереження нашого терруару для майбутніх поколінь».

«Винний світ сповнений сильних особистостей, які постійно виявляють себе через амбітні ініціативи та проєкти. Ми розробили V d’Or, щоб винагородити їх енергію та ентузіазм», – пояснює задум Мішель Шапутьє (Michel Chapoutier), голова комітету V d’Or.

Команда Wine Travel Awards вітає переможця і з гордістю підкреслює, що відчуває цю приємну подію як особисте свято. У 2023 році WTA було обрано з 2000 стартапів до членства Інкубаторі Bernard Magrez Start-Up Win і тепер ми є частиною активного середовища, яке підтримує цінні ідеї та проєкти, що сприяють розвитку індустрії вина та винного туризму.

Фото: facebook.com/Bernard.Magrez.Vignobles.Proprietaire

X
Украина