Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Глек

Благодійний бранч. Все для України!

16.05.2022, Новини

З метою підтримки українських фермерів та збору коштів для благодійного фонду «Повернись живим» шеф-кухар ресторану «Глек» Андрій Северенчук та шеф Микита Чумаков – волонтерське об‘єднання ресторанів «ГастроАрміяКиєва» – приготують благодійний бранч. Захід відбудеться 21 травня.


Ресторан «Глек», що є членом ком’юніті WTA, з перших днів війни готує на своїй кухні смачні страви для ЗСУ. Наразі шеф-кухар ресторану Андрій Северенчук та шеф Микита Чумаков з волонтерського об‘єднання ресторанів «ГастроАрміяКиєва» вирішили провести благодійну акцію, мета якої підтримка локальних українських фермерів, адже всі страви готуються виключно з локальних сезонних продуктів. Кошти від бранчу будуть передані  благодійному фонду «Повернись живим».

Ресторан «Глек» спеціалізується на стравах української кухні, які вдосконалюються завдяки застосуванню сучасних технік та подач. Благодійний бранч від Андрія Северенчука і Микити Чумакова – це український фудпейрінг – сет з 5-ти унікальних страв, що готуються вперше та єдиний раз, у поєднанні з українськими винами.

Глек

Саме «Глек» наприкінці листопада минулого року став стартом для «Доріг вина та смаку Київщини» – проекту, що є інструментом підтримки виробників локальної продукції та розвитку територій.

Благодійний бранч від члена ком’юніті Wine Travel Awards відбудеться 21 травня о 14.00 за адресою: вулиця Велика Житомирська, 6.

Нагадуємо, Перша Церемонія вручення премії Wine Travel Awards відбудеться 8 червня 2022 року о 12.30-14.30 в «Industry Briefing Room» на London Wine Fair 2022. Під час заходу будуть офіційно оголошені переможці Wine Travel Awards 2021-2022. У рамках заходу команди Комунікативної медіагрупи Drinks+ та Wine Travel Awards організовують дегустацію вин номінантів та партнерів WTA.

Будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою partnership@winetravelawards.com, якщо ви зацікавлені приєднатися до дегустації з вашими винами.

Щоб взяти участь у церемонії нагородження Wine Travel Awards на London Wine Fair, зареєструйтеся на нашій сторінці у Facebook Events або надішліть нам запит на contact@winetravelawards.com, щоб отримати підтвердження.

X
Украина