Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

заставка вилла Крым

Чек-лист особливого вечора від Villa Krim

06.02.2020, Вино

Циніки називають його днем продавців квітів, романтики – днем усіх закоханих, але так чи інакше, хіба погано мати зайвий привід привітати близьку серцю людину, влаштувати маленьке свято на двох, вибачитися чи просто сказати  «Я тебе кохаю»… Здається, такий день не завадить, погодьтеся. А якщо так, то маємо для вас кілька рецептів, як зробити 14 лютого насправді особливим…


Villa Krim2

Рецепт №1: Шампанське Villa Krim для ігристого настрою

Кажуть, один келих шампанського дарує відчуття збудження, тож, пляшка або дві ігристого – це мастхев до Дня закоханих. Якого шампанського? Ну, звичайно, того, в якому відчувається любов з надлишком пристрасті та присмак солодких поцілунків. Яскравими представниками такого напою є ігристі з колекції Villa Krim. Ну, а щоб додати ще нотку фантазії, візьміть на замітку рецепт найпікантнішого коктейлю Rossini.

Інгредієнти на дві порції:

  • 6 полуниць
  • 240 мл шампанського
  • лід

Спосіб приготування:

  1. Розім’яти полуницю, покласти її в шейкер або склянку з широким дном і наповнити його кубиками льоду (двох-трьох цілком вистачить).
  2. Налити в шейкер шампанське, помішувати його ложкою, доки добре не охолоне.
  3. Вилити через стрейнер (ситечко) в охолоджений келих.

Villa Krim3

Рецепт №2: Частування від Валентина для романтиків

Звичайно, окрім шампанського, варто подбати і про вечерю, щоб бульбашки ігристого не вдарили в голову занадто швидко й сильно. І романтична вечеря має свої правила:

1. «Якщо життя перестане бути щоденним сюрпризом, навіщо, скажіть на милість, воно потрібне?» Згідно з цим принципом, головна умова романтичної вечері – сюрприз. Бо ж ніщо так не розпалює почуття, як інтрига.

2. Немає значення, що саме ви подасте на стіл, тут вже спробуйте прислухатися до вподобань своєї половинки, що їй/йому більше до смаку: суші чи стейк з хрусткою скоринкою. Враховуйте лише кілька умов:

  • страви повинні бути ситними, щоб надати сил для продовження вечора після трапези, але не настільки, щоб хотілося просто прилягти, розстебнувши ґудзик на поясі.
  • готуючи страви, забудьте про продукти з різкими ароматами: часник, цибулю тощо, бо ж ніщо не має завадити вашим солодким поцілункам або надавати їм неприємного присмаку.
  • і не забудьте додати трохи хімії у гастрономію: мова, звичайно, про продукти-афродизіаки, наприклад, гриби, креветки, мідії, устриці, банани, полуниця, спаржа тощо.

3. Ну і коли вже мова торкнулася гастрономічних сполучень, тримайте кілька рекомендацій в залежності від того, що ви плануєте поставити на стіл:

  • до овочевих салатів та морепродуктів краще обрати Villa Krim Brut
  • смак м’яса чи птиці краще за все підкреслить Grand Cuvee Villa Krim
  • фруктові закуски та легкі десерти бездоганно поєднуються з Villa Krim Asti
  • а от насправді солодким десертам зі значною кількістю крему чи шоколаду ідеальну пару складе Villa Krim Rose

Villa Krim

Рецепт №3: Музичний супровід для романтичної атмосфери

Ще один важливий пункт для створення потрібного настрою в особливий вечір 14 лютого – музичний супровід. Так вже виходить, що цього дня набагато красномовніше за слова говорять погляди, дотики і їм потрібен гідний фон. Villa Krim об’єднала зусилля команди і склала для вас рейтинг найромантичніших треків сучасності:

  1. Святослав Вакарчук – Така, як ти
  2. Michael Buble – Song For You
  3. Sting – Until
  4. Bon Jovi – Thank You For Loving Me
  5. Christina Perri – A thousand years
  6. Michael Jackson – Whatever Happens
  7. Bruno Mars – Gorilla
  8. Антитіла – Буде син
  9. Bosson – One In A Million
  10. Aerosmith – I Don’t Want to Miss a Thing

А найголовніше, в незалежності від того, чи дотримаєтеся ви наших рецептів, чи ні – обов’язково розкажіть вашій половинці про свої почуття. А якщо забракне красномовства висловити усі емоції, просто скажіть «Я тебе кохаю» – це просто і змістовно. І не сподівайтеся, що про це і так відомо, адже ці три слова ніколи не будуть зайвими, повірте.

Незабутнього вам Дня Св. Валентина!

З любов’ю, Villa Krim.

Фото: Villa Krim

X
Украина