Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

CroisiEurope

CroisiEurope анонсує круїзи по Бордо на 2023 рік

18.05.2022, Статті

Відоме французьке круїзне агентство пропонує маршрути, в яких учасники зможуть не тільки насолодитися чудовими краєвидами Бордо, але й продегустувати вина цього регіону.


CroisiEurope Cruises оголосила про свої рейси на 2023 рік з маршрутами по Бордо вздовж річок Дордонь і Жиронда. Наразі шанувальники вина можуть відкрити для себе відомий винний регіон Франції в комфорті одного з плавучих готелів CroisiEurope за ціною від 1589 доларів США на людину.

Круїзи CroisiEurope по Бордо 2023 року включають тур ‘The exceptional region of Bordeaux’, який веде гостей вздовж річки Жиронда, з зупинками в Кюссак-Фор-Медок, Бле, Лібурн та Сент-Еміліон. Мандрівники можуть знайти вина з регіону вздовж лиманів Гаронни та Дордонь, а також досліджувати Медок. Ціни на п’ятиденний маршрут починаються від $ 1589 за людину.

Круїз ‘A cruise in Aquitaine’ пропонує подорож, яка досліджує великі вина Південної Франції. Шестиденний маршрут включає поїздку туди та назад з Бордо з зупинками на винному маршруті Гран Крю: Бле з його підземними пам’ятками у історичній цитаделі Вобан; місто Лібурн, де знаходиться середньовічне село Сент-Емільйон. У цю поїздку включені берегові екскурсії з можливістю велосипедних маршрутів по Пойяку, а також екскурсії до Cité du Vin. Ціни на круїз стартують від $ 1828 на особу.

Ще одна подорож під назвою ‘Cruise through the Aquitaine region’ проведе мандрівників приморськими містами південно-західної Франції, де можна доторкнутися до її винної культури. Цей маршрут, що йде з Бордо туди і назад, включає екскурсії по винному маршруту Медока: Ла-Рошель, місто на березі моря, якому понад 1000 років; затока Аркашон, відома своїми приголомшливими видами на найвищу піщану дюну в Європі – дюну Пілат. Ціни на цей семиденний маршрут починаються від $ 2543 на людину.

Наразі доступне онлайн-бронювання на різдвяні та новорічні круїзи CroisiEurope 2023 через Бордо. Компанія пропонує знижку 15% на раннє бронювання на 2023 рік на всі подорожі, зроблене до 31 серпня з кодом BOOK2023.

Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: france.promotour.info

X
Украина